Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla ben de gözlerimin zor açıyom. 7 buçuk ta uyandi benimkisi. Şöyle bi saat 9 a kadar uyusa ,bende uyusam biraz offff
Benmkiiii deeee 7de uyandiii kalkinca sabah koynuma aliyorummm koskoca yatakdan iniyo odadan kaciyo kosaraaaaaak beni dinleyen yoookkkkkk
Onceden zaten yaramazdi yuruyunce iyice ozgur kiz oldu o simdi uyudu ben burdymmm ohhh ne guzel birgun sicacik gunes odama vuruo misss

ay ben dun kacirdim yine lohumm yedim 6-7 tane çikilatli hemdee ay yapamicam diyet falan galibaaa bari 60ta kalaydim sabit bikiodum Ramazanda boyle olucaniiii

ay nivea sıkılastirici selulit kremi aldim suruom 2 gundr işe yararmi bilmiom ama indirimdeydi markette aldimm sende al kiz @ParteMoralll @migrosta bu hafta indirim varrr

Gunaydinnnnnn kizlarrrrrrrr marlin18 @ParteMoralll gunaydin sekerlerrrr
Gunaydnn cnm
@ParteMoralll kizz ne zaman vericikkk bu kilolariii cohh moralim bozuhhh
Ben ramazandan sonra ilk gunki gibi devam edicem insallah uzulme sanki cok kgsunda son bir iki kg takma
ay nivea sıkılastirici selulit kremi aldim suruom 2 gundr işe yararmi bilmiom ama indirimdeydi markette aldimm sende al kiz @ParteMoralll @migrosta bu hafta indirim varrr
ben uc gun once ordydm ama dikkat etmedim... ne kadardi her kremede inanmam

Gunaydnn cnm

Ben ramazandan sonra ilk gunki gibi devam edicem insallah uzulme sanki cok kgsunda son bir iki kg takma
ben uc gun once ordydm ama dikkat etmedim... ne kadardi her kremede inanmam
bende cok inandigimdn degil ama selinde yazmisti ya o bimden almisti galiba baska bi krem 21 liraydi cnm 200 ml kutuda olan bide 17 kusure vardi 400 ml ama ben daha cabuk ise yarar die digerini aldim cok guzl kokuyor bide yapis yapis olmuyor..bende boyle.kremlere hic inanmam ama SekerPancarii soyleyince bi deneyim bunu dedim bimde gormedim inunkindn niveada fena degildr dir dusundm gonul isterki dior alayım

Ee al cnmm nye almiosn ise yariyosa deger ben smdi pek takmiom kg verm bakim sorn varmi hemen alrm yeterki ise yarasn

Kizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar

Hafta sonu yogundumm misafrlik sonra misafir dunde oyle cok ugramadm baktm aradada yazamadm cnmmmm

Uykucu lar hala uyuyorlarrrr
En çokta SekerPancarii uyuyooo
Kiz marliş bide sahur hazirladim bürekk krep falan yaptim bek yoruldumm bekk Allah tan kizim bu saate kadar uyumus da bende dinlenmis oldum
Ooo uykucuuuuuuu uykuyla geciyo butun gunu duymasnnnnn
Ne uyumasi giii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…