- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.861
Gunaydin hosgeldn cnmGunaydin
Benmkiiii deeee 7de uyandiiiValla ben de gözlerimin zor açıyom. 7 buçuk ta uyandi benimkisi. Şöyle bi saat 9 a kadar uyusa ,bende uyusam biraz offff
Gunaydnn cnm
Ben ramazandan sonra ilk gunki gibi devam edicem insallah uzulme sanki cok kgsunda son bir iki kg takma@ParteMoralll kizz ne zaman vericikkk bu kilolariii cohh moralim bozuhhh
ben uc gun once ordydm ama dikkat etmedim... ne kadardi her kremede inanmamay nivea sıkılastirici selulit kremi aldim suruom 2 gundr işe yararmi bilmiom ama indirimdeydi markette aldimm sende al kiz @ParteMoralll @migrosta bu hafta indirim varrr
Gunaydin hosgeldn cnmGünaydııın kızlaaaar
Hosbuldumm canımmGunaydin hosgeldn cnm
bende cok inandigimdn degil ama selinde yazmisti ya o bimden almisti galiba baska bi krem 21 liraydi cnm 200 ml kutuda olan bide 17 kusure vardi 400 ml ama ben daha cabuk ise yarar die digerini aldim cok guzl kokuyor bide yapis yapis olmuyor..bende boyle.kremlere hic inanmam amaGunaydnn cnm
Ben ramazandan sonra ilk gunki gibi devam edicem insallah uzulme sanki cok kgsunda son bir iki kg takma
ben uc gun once ordydm ama dikkat etmedim... ne kadardi her kremede inanmam
Ee al cnmm nye almiosn ise yariyosa deger ben smdi pek takmiom kg verm bakim sorn varmi hemen alrmbende cok inandigimdn degil ama selinde yazmisti ya o bimden almisti galiba baska bi krem 21 liraydi cnm 200 ml kutuda olan bide 17 kusure vardi 400 ml ama ben daha cabuk ise yarar die digerini aldim cok guzl kokuyor bide yapis yapis olmuyor..bende boyle.kremlere hic inanmam amaSekerPancarii soyleyince bi deneyim bunu dedim bimde gormedim inunkindn niveada fena degildr dir dusundm gonul isterki dior alayım
Öslemem miii tubişiiiiiiiimm çoh össlediiiiiiiiiimmmmm
Günaydın partikimmmGunaydin kizlar
Kizlar hepinize günaydın, hayırlı sabahlar
Hafta sonu yogundumm misafrlik sonra misafir dunde oyle cok ugramadm baktm aradada yazamadm cnmmmm
Kiz marliş bide sahur hazirladim bürekk krep falan yaptim bek yoruldumm bekk
Ooo uykucuuuuuuu uykuyla geciyo butun gunuduymasnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?