Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben dun kacirdim yine lohumm yedim 6-7 tane çikilatli hemdee ay yapamicam diyet falan galibaaa bari 60ta kalaydim sabit bikiodum Ramazanda boyle olucaniiii
Kuzum az ye cısslardan yicen zaman en azindan kilonu korursun bayramdan sonra da iyce asılirsın diyete ve bitirirsin artik kilo isini

Yok tubis iki ablam da ankarada oturuyo ben kirikkaledeyim anama hep gidiyom gisganiyii aplalarim meni pinkibal
ben yohuken arhamdan dedihodu etmeh mi

@esmerm91 nerelerde pinkibal ve @Seksensekizli kixzz pinkiiii yine internt paketinmi bittiii nirelerdesinnnnnnnnn
ah benim vefali dostummmmm bugdayim beni mirah ittiğin icin seniynen opüsecez hag ettin bunu hee gız integnetm yohudu

Bek zayifimmanken gibinim
heskeslere gunaydımlaaa gızlaaa

@ParteMoralll senin kız kaç aylık canım. Benimki 18 nisanda doğdu. 14 aylıktan fazla hala yürümüyor. Emekliyo daha ama heryeri karıştırıyor. Mutfak dolabının asagilarini, elbise dolaplarıni ve hatta çöpü bile.iki dakika yanlız bırakamıyor valla yaaaçok yoruyor beni

Ben burdayım kız. Bebişin karnını doyurup geldim.
Ohhh ben cooktan doyurdmm afiyet olsn dadlusa
Acıhmışım da yimeh yidim bugün anamhile gidecuum
Neeeee yinemi
Adimi uyhucuya çihardinizz yaa

Yimeh yidim geldim datlumm
Neee yimeeeeekmi
30nisanda dogdu cnm..
artik kosusa gecti btun evi talan ediyooo..
Bnmkide oyle yaaa emeklerken koltklara tirmaniodu tv unitesi cikiodu.. yatakdanda inio smdi kafasina gore takilio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…