- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.881
. Soyleme bsver kuru sey nolcak
Günaydın tatlimGunaydin
Ben niden yohum bu msjda
Kuzum az ye cısslardan yicen zaman en azindan kilonu korursun bayramdan sonra da iyce asılirsın diyete ve bitirirsin artik kilo isiniay ben dun kacirdim yine lohumm yedim 6-7 tane çikilatli hemdee ay yapamicam diyet falan galibaaa bari 60ta kalaydim sabit bikiodum Ramazanda boyle olucaniiii
Yok tubis iki ablam da ankarada oturuyo ben kirikkaledeyim anama hep gidiyom gisganiyii aplalarim menipinkibal
@esmerm91 nerelerdepinkibal ve @Seksensekizli kixzz pinkiiii yine internt paketinmi bittiii nirelerdesinnnnnnnnn
Bek zayifim manken gibinim
Günaydın kısslaaarrrrr
Kiz abla kardes isiniz gucunuz uyumaaahUyyom men gizlaasize hayımlı sohbetlee kalkinca yazacam
Ben burdayım kız. Bebişin karnını doyurup geldim.
Acıhmışım da yimeh yidimSen var uyanmah ve meni sihlememek
Adimi uyhucuya çihardinizz yaaKiz abla kardes isiniz gucunuz uyumaaah
Yimeh yidim geldim datlumm
Kız selin sütlaç tarifi versene bana. Çok güzel yaparım dediydim deeeYimeh yidim geldim datlumm
O zaman Gelsin hamırlar , gitsin hamırlar ohhhh ohhhhAcıhmışım da yimeh yidimbugün anamhile gidecuum
Ohhh ben cooktan doyurdmmBen burdayım kız. Bebişin karnını doyurup geldim.
Neeeee yinemiAcıhmışım da yimeh yidimbugün anamhile gidecuum
Adimi uyhucuya çihardinizz yaa
Neee yimeeeeekmiYimeh yidim geldim datlumm
30nisanda dogdu cnm..@ParteMoralll senin kız kaç aylık canım. Benimki 18 nisanda doğdu. 14 aylıktan fazla hala yürümüyor. Emekliyo daha ama heryeri karıştırıyor. Mutfak dolabının asagilarini, elbise dolaplarıni ve hatta çöpü bile.iki dakika yanlız bırakamıyor valla yaaaçok yoruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?