- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.021
Allah senin iyiliğini versin. Yemek için miydi buuuKotu bsy yedm okdr morlm bozlduki anlatamamm cdden bozlduu yuzum dustu resmenn esime soyleniom halbuki benm hatam cok uzuldm
Ya ama bugun nednse cooooook kizdim ve morlm bozldu aglamakli moddaym kendime kiziormmm neden yedn dyeeeeee bugunde eksideydm.. ben bu hafta 68fln gorememAllah senin iyiliğini versin. Yemek için miydi buuu
Bende ciddi birşey oldusandım
Baklava yedmmmm yaaaa baklavaa senin neyine baklavaaaaaa neyineeeeeeeeeAllah senin iyiliğini versin. Yemek için miydi buuu
Bende ciddi birşey oldusandım
Hosgeldin cnmm bozma moralni verirsin insallaaaaaah seni anliyormMerhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .
Hos geldin canim aramizaMerhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .
Ayyy bisey olmaz yarın dengelersin canım. Sanki 1 tepsi mi yedin neden hu kadar stres yapiyonBaklava yedmmmm yaaaa baklavaa senin neyine baklavaaaaaa neyineeeeeeeee
Blmiorm yAAA BIKTM ramazanda zaten gec yioruz dengem alt ust oldu yaaaaaaaAyyy bisey olmaz yarın dengelersin canım. Sanki 1 tepsi mi yedin neden hu kadar stres yapiyon
Canım ramazandan sonra daha kolay olacak inşallah bende zorlanıyorum şimdi. İnşallah bayram dan sonra kaldığımız yerden devam edeceğizBlmiorm yAAA BIKTM ramazanda zaten gec yioruz dengem alt ust oldu yaaaaaaa
Canım şahsen ben gazlı içeceklerin hiç birini içmiyorum .diyet olsun yada olmasın farketmez. Ben yiyeceklerin normal olanını alıyorum hep üzerinde diyet yazan birşey almıyorumo zaman bugünkü menümü yazayım :
Sabah - soya ice latte
öğlen - lahana kapuskası, yoğurt, maden suyu, armut
ara: soya ice latte
akşam : 4 dilim hindi füme, salatalık ve bir şeftali
bu arada diyet kola içmeyi bıraktım, yağlanmaya sebep olduğunu duyuyorum siz ne diyorsunuz bu konuda?
HosgeldinMerhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .
pahlava mıBaklava yedmmmm yaaaa baklavaa senin neyine baklavaaaaaa neyineeeeeeeee
Ben o verdigum sureede agzima bile surmedim blmiorm ramazan acligimidir nedir@ParteMoralll canım olur öyle arada bütün gün aç kalıyoruz sonra canımız çekiyor. Stres ters etki eder kilona fazla takma yarın daha dikkatli olursun
Bende oyle dusunuorm yaa insallah yaparm insallaaaaah yaparsam yilbasina kdr 58-60olrm dye dusunuorm.. yazik yazik okadr kg ver son 10mu agr geldi bana oofffCanım ramazandan sonra daha kolay olacak inşallah bende zorlanıyorum şimdi. İnşallah bayram dan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz
Oylemi dersin bebekHosgeldinbayan basen
pahlava mıaman ossundu bi kerelik oluğ ole şeller
yaz tabiii cok guzel saglkli beslen verirsin emzirirken daha hizli gidiyo diyolar ben almistm ama ossunBende yazacam menumu
26 yaşındayım suan 68.5 kiloyum 1.68 boyum. Hedefım öncelikle 2 ay içerisinde 60 kiloya düşmek. Sonrasında daha uzun Süreli olabilir 55 kiloya düşmek istiyorum.Didolipp canım kendinden bahseder misin bize.kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak ,boyun , yaşin vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?