- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.001
Aaaaaaaa ben sokSiteden uzaklastirma almisim resim paylastik da sildik ya o yüzden bir süre uzaklastirma almisim giremedm ki siteye
Bende cok sasirdm herkes yükledi yükledi sildi ben 1 kez yükledim sildm ceza aldmAaaaaaaa ben sok
aaaa cohhh enteresannnnnBende cok sasirdm herkes yükledi yükledi sildi ben 1 kez yükledim sildm ceza aldm
Kac gündür giremedm iste o yüzden siteye
Olablr sasirdmmBende cok sasirdm herkes yükledi yükledi sildi ben 1 kez yükledim sildm ceza aldm
Kac gündür giremedm iste o yüzden siteye
Zayifladim ya giizz sporda yapiom krem de sürüyomgizzz en son 67 bıcıkti ne ara 2 bıçık cm inceldinnnnnn
Siteden uzaklastirma almisim resim paylastik da sildik ya o yüzden bir süre uzaklastirma almisim giremedm ki siteye
Askitom asil istedigim hedef kilom 56canim iyi dusunmüşsn bence emziriosun sen daha dikkatli olman gerek..aslinda zaten 2 kilo vermk istiosun biraz disari ciksan hareket etsen bence daha kolay verirsin..bende +2 im hala ama dert etmiorum cunku 20 kilo vermisim bi 5 kilo daha veririm ama ramazani geviricem kilo vermenin puf noktasi bacım ahşamm yemiyecennn ben butun kilolarimi nerdeyse oyle verdim..ahşam agzima biseycikin surmedimm simdi Ramazanda tabii sofradan 21.30 da kalkonca denge alt ust oldu bende bayrama 59 olam istiodum ama koruyamadm bile..Aksam yemklerini gec yeme bebce cok hizli verirsin 2 kilomu canimmmm
Gram verdim didim kimsenin umrunda olmadibidaaaa demem tmm
Neeepartikkkkkk
Cohh datlisin
GeeeeeetCohh datlisin
Men gisganirim yalan yohGeeeeeetacihtim zatii get basimdan zayifliom dye gisganionz
Ne oldu canım yaa hayırdırKizlar moralm cok bozuk :vallahi aglicam simdiii
Kotu bsy yedm okdr morlm bozlduki anlatamamm cdden bozlduu yuzum dustu resmenn esime soyleniom halbuki benm hatam cok uzuldmNe oldu @ParteMoralll canım yaa.meraklandirma kız söyle iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?