- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.061
Patatesi iki dilim yeseydin partişSahur yok
Iftar
5tavuk koftesi
5elma dilim pattis firinda
Bir kase domates corbasi
Birr kucuk dilm tb ekmegi
Bir dilim baklava(inanamigyrmm)
Getigsene baga o pahlavayiTmmmmmmmmm
hemde fistkli sen seviyosn dye aldm dediyemeseydm yarn ben 68ucundan gorcektm ondan uzuldm
Onun firini yohh partişPattisi baharatlayp bir iki damla yag ile firin kagidina koyup yapsana daha iyi cnm. Sen herseyden ye ekmekde gunde iki.dilim tb ekmegi hakkn var gunde iki porsiyon meyve ye... unlu seylerden uzak dur abur cubur.ekmek o bu su tatli vsvsvs emziriyosun cnku ve kuck bende emziryrm ama benmki buyuk
O ne giss adetinin üstünden ne kadar gecti gisAy benden leke geldi
Evde yedik kiz 10 gibi geldim anamgileSekerPancarii sen ne yedin kizzz anangilde
Heee eee tamam o zaman. Bende anangildeeee katmer, çörek falan yemisindir diye sorduydum. Evde normal yemişsin dir sennEvde yedik kiz 10 gibi geldim anamgiledur bende yaziyim menümü
Afiyet olsun canım. Senin gibi guru birisi için az bileMenüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kasik yulaf, feslegen maydanozla omlet, peynir, 4 5 zeytin, salatalik, sekersiz kahve, küçük bi ısırık borek
Öğle: 1 küçük otlu krep
Ara: 1 N**** (Siyahi), 1 yulafli bisküvi
Aksam: 3 kofte, avuc ici kadar pide, 3 tane kasarli mantar, 2 kaşık şehriye corbasi, 1 bardak light kola
Ara, bir dilim kadayifli tavuk göğsü
Anamgilde de sekersiz kahve
Sabah yirim çörehhHeee eee tamam o zaman. Bende anangildeeee katmer, çörek falan yemisindir diye sorduydum. Evde normal yemişsin dir senn
Afiyet olsun canım. Senin gibi guru birisi için az bile
Yazdım gonşu yukarıdaSen ne yedin giz yazdin mii guru gonsu
Afiyet olsun gonşu gayet güzelSahur, 1dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, çeyrek domates, salatalık, 3 yaprak marul, bir avuç fıstık, ceviz, bir kase yoğurt
İftar, bir tabak zeytinyağlı börülce yemeği, yarım tabak etli patates yemeği(eti çok patates azdi)salata, cacık,iki lokma pide (içini kizim yedi, kabuğunu ben yedim ) şekersiz kayisi kompostosu, 2 ceviz, 4 kaşık sütlaç,
Afiyet olsun tatlisimMerhaba kızlar bende menümü yazayım
Sahur 1 yumurta peynir domates salatalık
İftar yarım kase şehriye çorbası 1 küçük kıymalı gözleme salata
Gördümm gonsuYazdım gonşu yukarıda
Havalimaninda patlama olmuş yaa
1 ay sonra uçağa bincez insaAllah. Kötü oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?