- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.041
Pattisi baharatlayp bir iki damla yag ile firin kagidina koyup yapsana daha iyi cnm. Sen herseyden ye ekmekde gunde iki.dilim tb ekmegi hakkn var gunde iki porsiyon meyve ye... unlu seylerden uzak dur abur cubur.ekmek o bu su tatli vsvsvs emziriyosun cnku ve kuck bende emziryrm ama benmki buyuk1 tane patatesi kizarttim ve elimin yarisi kadar ekmekle yedim bi tane salatalikla oglen iki avucfindik la bi bardah gola ictim ahsamda ceyrek tabah makarna bi bardah gola ve bi tabe havuc
Bir dilim baklava icinmiydi bunca yaygaraSahur yok
Iftar
5tavuk koftesi
5elma dilim pattis firinda
Bir kase domates corbasi
Birr kucuk dilm tb ekmegi
Bir dilim baklava(inanamigyrmm)
Çok aşırı bir kilon yok canım. Burda hep birlikte vericez kilolari26 yaşındayım suan 68.5 kiloyum 1.68 boyum. Hedefım öncelikle 2 ay içerisinde 60 kiloya düşmek. Sonrasında daha uzun Süreli olabilir 55 kiloya düşmek istiyorum.
Bazen motıvasyonum cok düşüyor üyuzden herkese teşekkür ediyorum.
Son 2 haftadır abur cuburu mininuma indirdim. Evde spora başladım
.2 gündür de sıkılaşma ve metabolizmayı hızlandırma egzersizleri yapıyorum.
Şimdilik bu kadar :))
Kız gola icmesene bu kadar1 tane patatesi kizarttim ve elimin yarisi kadar ekmekle yedim bi tane salatalikla oglen iki avucfindik la bi bardah gola ictim ahsamda ceyrek tabah makarna bi bardah gola ve bi tabe havuc
Çok aşırı bir kilon yok canım. Burda hep birlikte vericez kilolari
Evet kalorisne baktm inanmiormBir dilim baklava icinmiydi bunca yaygara
Daha kuruyamadim kizEvet kalorisne baktm inanmiormins yarn sabt olimda sen beni anlamazsn sen kurusun
54kg ben olsam fitim derm vallaDaha kuruyamadim kiz
Duyanda bir tepsi yedi sanacak.
Afiyet ossun ballışımSelam kızlar :)
sahur: 2 yumurtalı omlet, domates, yoğurt
iftar: 1 karnıyarık, 1,5 dilim ekmek, yoğurt, 2 küçük kare karpuz, yarım bardak cola zero
1 litre su şimdilik :)
Kizlar moralm cok bozuk :vallahi aglicam simdiii
Kotu bsy yedm okdr morlm bozlduki anlatamamm cdden bozlduu yuzum dustu resmenn esime soyleniom halbuki benm hatam cok uzuldm
Ne zmaandir yemiyosun canin cekmistir kuzum olur aradaBaklava yedmmmm yaaaa baklavaa senin neyine baklavaaaaaa neyineeeeeeeee
Hosgeldin tatlimmmmmMerhaba arkadaşlar, ben aranızda yeniyim. Boyum 1.62 ve kilom tahminen 67. Korkudan tartılamıyorum. 23 yaşındayım ve 8 yaşımdan beri diyet yapıyorum. Bu durum bir ölüm diyeti bir aşırı yeme şeklinde sürüp gidiyor. Artık psikolojim çok bozuldu, cumartesi bir uzmandan yardım almaya gideceğim. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalım ve artık şu lanet olası kilolardan kurtulalım .
Afiyet olsun tatlim çok iyiSlm kızlar bugünkü menu 1 yumurta 2 kayısı 1 şekerli çay
Ara küçük bi avuç leblebi ve kuru üzüm
Öğlen bi Türk Kahvesi şekerli
Ara bir dilim karpuz
Aksam 1 tavuk but 2 yemek kaşığı bulgur pilavı salata
Saol bitanemAfiyet ossun ballışım
İyi sayilir pinkoli1 tane patatesi kizarttim ve elimin yarisi kadar ekmekle yedim bi tane salatalikla oglen iki avucfindik la bi bardah gola ictim ahsamda ceyrek tabah makarna bi bardah gola ve bi tabe havuc
Noldu balımmm
Tatlişim
TmmmmmmmmmDeliii bisey oldu sandim nolcah sanhi yarin dengelersin
hemde fistkli sen seviyosn dye aldm dediNe zmaandir yemiyosun canin cekmistir kuzum olur arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?