- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.081
Ohaaaaaa var daha hee pffGetigsene baga o pahlavayi5 dilim yesem yetee yarin tartilma sakin ve hafif ye ertesi gün tartil görürsün yine eksi ballisim
Onun firini yohh partişyapamass ölee
ay blmiorm sok oldmmmmmmmmO ne giss adetinin üstünden ne kadar gecti gis
Canını sıkma ramazanın bitmesine az kaldı..arada kaçamaklar malesef oluyor canım..kolay değil mide kaç saat aç nefis istiyo işte..Evet kalorisne baktm inanmiormins yarn sabt olimda sen beni anlamazsn sen kurusun
tamam canm bir sorun yok inşALLAH siteyemi alındn yoksa bayramdan dolayimi canimMoonlii ben izine ayrılmak istiyorum cuma bildirimsiz izne ayrildi yazarsn olur mu
Yoğunum bu ara zaten hic ugrayamiyorum da bi süre izinli olsam daha ii olacaktamam canm bir sorun yok inşALLAH siteyemi alındn yoksa bayramdan dolayimi canim
Bende kötü oldum duyunca.birde nette patlama anını falan koymuşlar yazık insanlar nasıl kaçısiyor .ne gerek var sanki çok kızdım o görüntüleri koyanlara.Rabbim bunları yapanların cezasını verecek elbet. Hiç bir suç cezasız kalmaz. Şu hayırlı günlerde yazık günah. Güzel ulkemi ne hale getirdiler .Rabbim onları kahretsinKızlarrrr ataturk hava limninda patlama oldu ablamdaydk ya iftarda okadr yakinki ablam alana anlatamammcok moralimiz bozuk ALLAH kahretsin onlari bu aziz mübarek günlerde inşALLAH kimbilir jac ocaga bayram ustu ateş düşürdüler dilerimki onlarda azap icinde yanarlar
Amin canımALLAH'ım sen tüm insanlığı çocuklarimizi vatanimizi milletimizi zalimlerden koru RABBIM
Sanada gunaydin canimmGünaydın
Ben o verdigum sureede agzima bile surmedim blmiorm ramazan acligimidir nedir
Bende oyle dusunuorm yaa insallah yaparm insallaaaaah yaparsam yilbasina kdr 58-60olrm dye dusunuorm.. yazik yazik okadr kg ver son 10mu agr geldi bana oofff
Oylemi dersin bebek
yaz tabiii cok guzel saglkli beslen verirsin emzirirken daha hizli gidiyo diyolar ben almistm ama ossun
Pattisi baharatlayp bir iki damla yag ile firin kagidina koyup yapsana daha iyi cnm. Sen herseyden ye ekmekde gunde iki.dilim tb ekmegi hakkn var gunde iki porsiyon meyve ye... unlu seylerden uzak dur abur cubur.ekmek o bu su tatli vsvsvs emziriyosun cnku ve kuck bende emziryrm ama benmki buyuk
Kız gola icmesene bu kadar
İyi sayilir pinkolieh iste idage edeğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?