Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu ay alcaz insallah fıstığım bende cok uzuldum Allah yar ve yarimcilari olsun olenlere rahmet geride kalanlara sabir diliyorum

bizde bugun 10 da kalhtıkkk aileck esim gec gittide uykuculuk ettikk hep berabernennnn
Gece benim kiz uyandi tam sahur vakti gel sende yi dedim oturdu bi iki çörek tırtıkladi uyanik kaldi ya o yuzden 10 a kadar uyudu yoksa 8de hortlardii annennemle oynuuuucammm diye

Gece benim kiz uyandi tam sahur vakti gel sende yi dedim oturdu bi iki çörek tırtıkladi uyanik kaldi ya o yuzden 10 a kadar uyudu yoksa 8de hortlardii annennemle oynuuuucammm diye
Bende uyuyup kalmışım bugün bir uyandım 15 dakika kalmış. Ama o 15 dakikada herşey leri yedim gene hızlı hızlı

Herkese selam ben yeni üye :)
Hergün menümüzü yazıyor muyuz yani kurallar da varmı bu tarz bişey bir de ben son 2 haftadır daha cok yürümeye ve abur cubur yememeye çalışıyorum 2 litreden fazla su içiyorum yalnızca bir kilo verdim.
Bu süre zarfında regl dönemim vardı.
Olası sebepler nelerdir kilo veremiyor oluşumum.

Selam canım
Her akşam toplu olarak günlük menümüzu , yaptıysak sporumuz yazıyoruz .birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Her cuma tartı günü. Kilolarimizi o gün paylaşılan listeye yazıyoruz. Pazarteside hafta sonu kacamaklarini önlemek amacıyla tartiliyoruz. 1.sayfayı okursan kurallarimiz orada yazıyor canım. Öğrenmek istediğiniz birşey olursa sorabilirsin tabiii.
Reglden dolayı ödem oluşmuş olabilir. 1 kilo çokta kötü sayılmaz

Cok teşekkür ederim ben Yarından itibaren yazacak buraya iyi Akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…