- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.841
Evt benle esim yidikSen az biraktin onu da kesinbitir de kurtul he giz çoh yemedim ama bugun hep karbonhidrat oldu az yedim ama oldu yani oglen de haslanmis misig yedim ayy cok seviyom yaaa cokk öğlende az ekmek yedim sucukla bugun tirt anliycan ama koruma günü gibi bisey oldu az yedim hep ama fizikim super spora da devam ediyom squattlaaa squatlaaa teeey teeeyyy
Hee bilerek yapiyrem az nutella gaşıhla diyemEvt benle esim yidik
Yoh esim bitisin benim isim omazzzz alt tarafi 10kgcukkkkkk tmmmm ben veririm sakinnmm parteevet sen kurusun bilerek yapiyisin bana biliyem
HahahahahahaHee bilerek yapiyrem az nutella gaşıhla diyemimzalicah kimse yoh grupta sende kuru kurular partisi yapacuhh
Şuanda da harikasin bebekim ama hedefe daha varsa beğenmeeeeHahahahahahaossun bu hale gelmek icin cabaladimmm cok begeniodm smdi begenmiom son durum son 10kg
Kimse yohhen sana foto atm durŞuanda da harikasin bebekim ama hedefe daha varsa beğenmeeeekendimiz imzalarik
Grup bi toplansin moon gelsin bakalim yeni kisiler çagiririz kizKimleeeee kaldi grupta kac kisiyizzzzz nele oliyyy aciihla
Attim cohtanAt hadimm att
Merk ettim ondanGrup bi toplansin moon gelsin bakalim yeni kisiler çagiririz kiz
Valla bende bilmiyom tam gi yeniler gitti heraldeMerk ettim ondanbu hafta dusuk olur ortalama ozaman
Cuma anlarix babyValla bende bilmiyom tam gi yeniler gitti heraldeeskilerden kim var kim yogh bende bilmiimm
Burda artk gun sonuydu :)Ayy artizzz bu gizzz artizzzz
Gozlerimlen sana msj verdm guruyum diysin yaaa mene yuhlenme diyyAyy artizzz bu gizzz artizzzz
Ayy bayramda çoh güzelidim ama bi tane bile foto çekinmedim yaa çok yogun gectiBurda artk gun sonuydu :)
Sennide ozledk
Ama biraz daha zayiflayinca yüz hatlarin çok daha güzel durur kizz afett seniiiiGozlerimlen sana msj verdm guruyum diysin yaaa mene yuhlenme diyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?