Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnmm bayramdan sonrada esim gitmedi ise evdeydi ee tabi sabah git aksam gel yapmayinca surekli gezince dikkt edemedim... bugun itibari ile devammm ozlednmi benuu
gunaydin kuruuuuuu gizzz

gunaydin sarrafcimm
Kilo mu aldin giiiiiz ben almadim hiihuhiiiiiiiiössledimm

Tartlmadim ama regl olmadm kac gun olduu sislik var cuma anlarm dogrusunu ama almista olabilirim tatildeki gibi yedm valla ohhh yaarasinnnnn en fazla bir kg fark eder
Ayy bende sanki regl olcakmis gibi şişim niyeyse karnim davul gibi sinir oldum İki gündür dikkat etmeme ragmen kilom hic oynamiyo ben şok ben sinir

Sabah
iki haslanmis yumurta
K kutusu kadar peynir
Ve cay

Aksam
Tavuk sote
(Yarim gogusden biraz fazla)
Peynirli yulaf uc kasik
Uc lt su
Aksam yuruyuse cikicam

Kizima patates yemegi yedirirken bir kasik aldm cnm ckti :)

Sabah
iki haslanmis yumurta
K kutusu kadar peynir
Ve cay

Aksam
Tavuk sote
(Yarim gogusden biraz fazla)
Peynirli yulaf uc kasik
Uc lt su
Aksam yuruyuse cikicam

Kizima patates yemegi yedirirken bir kasik aldm cnm ckti :)
Ooo dukanci guzel geri donmuş afiyet olsun beybiss

Tamam anlastik
Sen ne yidin bakim
Ben bugün iyi degildim pekçoh sinir oldum da3 gündür az yememe ragmen kilo veremedimüstune 600 700 gr fazla ciktim halbuki ben eksi bekliyodumsiniğ oldummm yidim bugun bende ama bu saatten sunra bisi yimem yarim saat once makarna yidim küçük bi tabak bi kase de çorba

Ayyyy maharnamiiii
Coh yememisin bisi olmaz ay ben kuru olsam hep yerim sanirm
Kac gundur agzim bos durmuodu ya hep aklm mutfaktaydi nutella almistm az kalmis bitsede kurtulsam

Ayyyy maharnamiiii
Coh yememisin bisi olmaz ay ben kuru olsam hep yerim sanirm
Kac gundur agzim bos durmuodu ya hep aklm mutfaktaydi nutella almistm az kalmis bitsede kurtulsam
Sen az biraktin onu da kesin bitir de kurtul he giz çoh yemedim ama bugun hep karbonhidrat oldu az yedim ama oldu yani oglen de haslanmis misig yedim ayy cok seviyom yaaa cokk öğlende az ekmek yedim sucukla bugun tirt anliycan ama koruma günü gibi bisey oldu az yedim hep ama fizikim superspora da devam ediyom squattlaaa squatlaaateeey teeeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…