- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.821
Cnmm bayramdan sonrada esim gitmedi ise evdeydi ee tabi sabah git aksam gel yapmayinca surekli gezince dikkt edemedim... bugun itibari ile devammmHosgeldin fıstıkımmm
gunaydin kuruuuuuu gizzzGünaydın gizlaaa
gunaydin sarrafcimmGünaydın kızlar...mutlu haftalar herkese..
Kilo mu aldin giiiiizCnmm bayramdan sonrada esim gitmedi ise evdeydi ee tabi sabah git aksam gel yapmayinca surekli gezince dikkt edemedim... bugun itibari ile devammmozlednmi benuu
gunaydin kuruuuuuu gizzz
gunaydin sarrafcimm
Tartlmadim ama regl olmadm kac gun olduu sislik var cuma anlarm dogrusunu ama almista olabilirim tatildeki gibi yedm valla ohhhKilo mu aldin giiiiizben almadim hiihuhiiiiiiii össledimm
Ayy bende sanki regl olcakmis gibi şişim niyeyseTartlmadim ama regl olmadm kac gun olduu sislik var cuma anlarm dogrusunu ama almista olabilirim tatildeki gibi yedm valla ohhhyaarasinnnnn en fazla bir kg fark eder
Ayy kuzuşumm eşim bu hafta gece nöbetinde gündüz evdeydi hiç vakit bulamiyomm
Regl olcan sendeee yoksaaamAyy bende sanki regl olcakmis gibi şişim niyeysekarnim davul gibi sinir oldum İki gündür dikkat etmeme ragmen kilom hic oynamiyo ben şok ben sinir
himmmmmmmmmmm takimda herkes gtti galibaAyy kuzuşumm eşim bu hafta gece nöbetinde gündüz evdeydi hiç vakit bulamiyommacik evi toparladim kizimla esim disari cikti
Ay yok kiz benim daha 2 haftam var anlamadim bu şişkinliği beyin nediRegl olcan sendeee yoksaaam
himmmmmmmmmmm takimda herkes gtti galiba
HiimmmmmAy yok kiz benim daha 2 haftam var anlamadim bu şişkinliği beyin nedi
Ay evet yahuuu zaman gelecek herkessss
Ooo dukanci guzel geri donmuşSabah
iki haslanmis yumurta
K kutusu kadar peynir
Ve cay
Aksam
Tavuk sote
(Yarim gogusden biraz fazla)
Peynirli yulaf uc kasik
Uc lt su
Aksam yuruyuse cikicam
Kizima patates yemegi yedirirken bir kasik aldm cnm ckti :)
Hmm hmmssHiimmmmm
Bakalm takilcam kafama goreee hedef yilbasina 58-60 birakmasaydim dukani haziranda 60dim kismettttttOoo dukanci guzel geri donmuşafiyet olsun beybiss
Olsun canim ya her zaman da ayni duzen devam edemiyo insan ama yılbaşına hedef koyman iyi olmus tatlikkk insallah tutturursunBakalm takilcam kafama goreee hedef yilbasina 58-60 birakmasaydim dukani haziranda 60dim kismetttttt
Tutturcam tabi tutturmazsam kafamabitaneOlsun canim ya her zaman da ayni duzen devam edemiyo insan ama yılbaşına hedef koyman iyi olmus tatlikkk insallah tutturursun
Ben bugün iyi degildim pekTamam anlastik
Sen ne yidin bakim
Ayyyy maharnamiiiiBen bugün iyi degildim pekçoh sinir oldum da 3 gündür az yememe ragmen kilo veremedim üstune 600 700 gr fazla ciktim halbuki ben eksi bekliyodum siniğ oldummm yidim bugun bende ama bu saatten sunra bisi yimem yarim saat once makarna yidim küçük bi tabak bi kase de çorba
Sen az biraktin onu da kesinAyyyy maharnamiiii
Coh yememisin bisi olmazay ben kuru olsam hep yerim sanirm
Kac gundur agzim bos durmuodu ya hep aklm mutfaktaydinutella almistm az kalmis bitsede kurtulsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?