- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.861
Bu bayramda degildiiii iftardaydiAyy bayramda çoh güzelidim ama bi tane bile foto çekinmedim yaa çok yogun gectiyeni cekinince ataramm sözz ay iki dkya gocam geliyi ben ona yemek hazirlayim beybi bende telafi ederem fotoyu sonra
Tmm giskanmaaaaaAma biraz daha zayiflayinca yüz hatlarin çok daha güzel durur kizz afett seniiii
Afiyrt olsun cnmmm simit olmasaymis iyiymis ama ceyrekmis zatenSelam kızlar..menüm..
Sabah: çeyrek simit, bir dilim kaşar, bir haşlanmış yumurta .
Ara: şekersiz türk kahvesi..
Akşam: bir kase mercimek çorbası, yarım tabak patlıcan oturtma...
Ben varım ben tatlışkom..fırsat buldukca menümü yazmaya çalışıyorum..Valla bende bilmiyom tam gi yeniler gitti heraldeeskilerden kim var kim yogh bende bilmiimm
Sağol canım..o da dünden kalmaydı dayanamadım yidimm..Afiyrt olsun cnmmm simit olmasaymis iyiymis ama ceyrekmis zaten
Gocami işe gönderdim anca geldim ballışımmm naparsinIsin bitince geeel bendeee kizla esimi yolladimmm marketeeee bikerede bensiz gtsinlerparkada gitmisler gelirler simdi asaminan konuslm optmmmm
Sen burdasin hep tatlişkommmmBen varım ben tatlışkom..fırsat buldukca menümü yazmaya çalışıyorum..
Iyiii kizim coooook mizmizmizdi hafif ateside vardi disler bizi rahat birakmiyo.. nyse insallah kalkmazzzz rahat rahat uyur kuzumGocami işe gönderdim anca geldim ballışımmm naparsin
Oyy insallah atesi çikmaz kuzunun benim kiz kvdemler eşim işe gitti bende kahve keyfi yapiyom biraz fistik yiyomIyiii kizim coooook mizmizmizdi hafif ateside vardi disler bizi rahat birakmiyo.. nyse insallah kalkmazzzz rahat rahat uyur kuzum
Aklim suan mutfaktaniyeyse
Kizin kvdemiOyy insallah atesi çikmaz kuzunun benim kiz kvdemler eşim işe gitti bende kahve keyfi yapiyom biraz fistik yiyom
Geldi benim kizzKizin kvdemi
Benim cnm kahveden baska seyler cekio okdr yemekten sonra bosluk olduallaaaam
Hee ohhh uyur misil misilGeldi benim kizzKvdemin kardeşi orda onunda benim kizla yaşıt oğlu var onunla oynuyo nasil yorulmus yat uyu giz uyma şeytana
Balli süt içiyo uyucak hemennHee ohhh uyur misil misil
Uyuyamam coh erken
Sabah ossun mama yiimmm ilk gunu atlataymdaaBalli süt içiyo uyucak hemennay bende kiz uyusun oturcam acik
Bilmem mii simdi kahvaltinin hayalini kuruyondurSabah ossun mama yiimmm ilk gunu atlataymdaapsi bogazliktan sonra cok zor biliyisin
Esimde diyy tost yapsana =D allahmmmBilmem mii simdi kahvaltinin hayalini kuruyondurkendimden biliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?