- 30 Kasım 2014
- 284
- 58
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.001
istersen buraya gelebilirsin cnm yardimci olmak istermm
Canım ben biraz kaçırıyorum sanırım ama bende burdan faydalanmak isterim. Nerden başlıyoruz.istersen buraya gelebilirsin cnm yardimci olmak istermm
Kaptanlarimiz var cnmm gelince yazarlar.Canım ben biraz kaçırıyorum sanırım ama bende burdan faydalanmak isterim. Nerden başlıyoruz.
Bizimle olmani çok isteriz canimmm hoşgeldinnCanım ben biraz kaçırıyorum sanırım ama bende burdan faydalanmak isterim. Nerden başlıyoruz.
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARICanım ben biraz kaçırıyorum sanırım ama bende burdan faydalanmak isterim. Nerden başlıyoruz.
Hosgeldin tatlimmBende yeni katildim fakat diyet listesini kendi yaptigimiz liste dogrultusundami yapiyoruz yoksa grupmu liste veriyor .. bide her yedigimizin fotosunu yuklicekmiyiz yaziyi okudum ama cok uzun birazcik kafam karisti..
Hoş geldin tatlım, ben kaptan yardimcisi , kaptanimiz @moon8187 , el birliğiyle vericezz KİLOLARIBende yeni katildim fakat diyet listesini kendi yaptigimiz liste dogrultusundami yapiyoruz yoksa grupmu liste veriyor .. bide her yedigimizin fotosunu yuklicekmiyiz yaziyi okudum ama cok uzun birazcik kafam karisti..
Burdakilerin ortak derdi kilolar oldugu için gep destek tam destek canim merak etme o kilolari verip gururla çikacaksin insanlarin karşinaTamam cok tsk ederim bejim gercekten morale cok ihtiyacim var esim destek olmuyor cevremdekiler zaten ugrasmak istemiyor.. ins bu sefer basaricam... kizim icin kendim icin ☺
Bende 22 yasindayim evliyim 3 buçuk yasında kizim varBen 26 yasindayim 168 boy 125 kg
Evliyim bir kizim var 3 yasinda
Yapicaksin tabiki canim inan kendine yeterIns ya kendimi bilfim bileli kiloluyum artik zayiflayip istediklerimi giymek istiyorum kizimla anne kiz kombinleri kiymek istiyorum cok tsk ederim simdiden desteginizi hissettim
Benimde hedefim 70 kilo olmak hadi bismillah ins..Bende 22 yasindayim evliyim 3 buçuk yasında kizim var165 boyunda 53 kiloyum 75 kilodan düştüm şuan kilomu koruyorum
Canim bunu bize bildirirsin giremiycem diye cumalari kilo bildirimi yapmamiz şart ne kadar süre olmuyor netinBide ben bisey daha soylemek istiyorum bazen esimin maasi cok gec yatiyor bu yuzden bazi donemlerde faturami odeyemedigim icin hattim bir sure kapali kaliyor daha sonrasi icin problem olurmu bilmiyorum ama soylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?