- 11 Temmuz 2016
- 54
- 68
- 3
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.021
Aslinda belli olmuyo 15 ile 15 arasinda paketim yenileniyor esim 20 sinden sonra hep maas aldigi icin duruma gore bazen hemen aciliyor bazen 1 2 gun kapali kaliyor hattimCanim bunu bize bildirirsin giremiycem diye cumalari kilo bildirimi yapmamiz şart ne kadar süre olmuyor netin
Bişey olmaz bir iki günden canimAslinda belli olmuyo 15 ile 15 arasinda paketim yenileniyor esim 20 sinden sonra hep maas aldigi icin duruma gore bazen hemen aciliyor bazen 1 2 gun kapali kaliyor hattim
Ins cuma gunune denk gelmezBişey olmaz bir iki günden canim
iyiyim tatlimm tatile devam düğünler nisanlar full mesai kosturuyorum valla senden naberrNaberrrr tubiiiiiiiiiiissss
Tesekkur ederim ins hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz...buket1990 hosgeldinnn canimmmm inşALLAH saglikli bi sekilde kavusursun istedigin kiloya
canimm geldim geldimmm telefonm bozuldu tatilde kendi kendine kapaniodu istanbula gelince duzeldiiiiKizz moon ne zaman gelicektiii unttm yazmiyim diyorm rahatsiz olmasn :)
Cnmmm hosgeldnnnBende yeni katildim fakat diyet listesini kendi yaptigimiz liste dogrultusundami yapiyoruz yoksa grupmu liste veriyor .. bide her yedigimizin fotosunu yuklicekmiyiz yaziyi okudum ama cok uzun birazcik kafam karisti..
yasimiz ayniuuuu burayi sakin birakmiyosunnnnnnnnn bende evliyim bie kizim varr 88den 69a dustmm sende basaricaksnnnnnnBen 26 yasindayim 168 boy 125 kg
Evliyim bir kizim var 3 yasinda
Hosgeldn tatliskommmcanimm geldim geldimmm telefonm bozuldu tatilde kendi kendine kapaniodu istanbula gelince duzeldiiii
dahada evdeyim kizzz gitmem bi yereee hic bisey anlamadm tatildenn 2 gun daha kalicaktik ama kizim hic rahat vermedii butun gun aç gezdi hic yemek yemedi sinirlerimiz bozuldu bizimde yohsaa deniz gunesss harikaydiii 2 gunumuz cohh guzl gecti ilk gun zaten yol yorgunlugu anca dinlendik son gunde plaja indik biizmki hicc durmadi hadi yavas yavas gidelim dedik oyle iste körpe çocuklaaaAyy bilmiyorum ki bu hafta döner heraldeamma gezdi yanii ben oturuyom evde Moonlii sende otur evinde
hojbuldummm kankilitommmmmmmHosgeldn tatliskommm
Aaa hadi yaa kac gun kaldinkidahada evdeyim kizzz gitmem bi yereee hic bisey anlamadm tatildenn 2 gun daha kalicaktik ama kizim hic rahat vermedii butun gun aç gezdi hic yemek yemedi sinirlerimiz bozuldu bizimde yohsaa deniz gunesss harikaydiii 2 gunumuz cohh guzl gecti ilk gun zaten yol yorgunlugu anca dinlendik son gunde plaja indik biizmki hicc durmadi hadi yavas yavas gidelim dedik oyle iste körpe çocuklaaa
Ins gercekten artik kurtulmak istiyorum ya alisverise gittigim zaman o aci gercekle karsilasiyorum her seferinde esim kendime biseyler alayim diye beni alisverise cikardi bayramdan once bedenime gore magazalarda bisey bulamadim aglicaktim cok kotu oldumCnmmm hosgeldnnn
yasimiz ayniuuuu burayi sakin birakmiyosunnnnnnnnn bende evliyim bie kizim varr 88den 69a dustmm sende basaricaksnnnnnn
Hoooooooşgeeeellldiiiinnn tatlikoooiooooooiiiuuioittiiooooomKizlarr gunaydinnnnnnnn dondummm bennnnnn cohhh ozledimm hepiniziiiiii
İyyim balım bende ayni işte kuru kuru dolaşiyorumiyiyim tatlimm tatile devam düğünler nisanlar full mesai kosturuyorum valla senden naberr
Cnmm kgn cok fazla ben 88ken o durumu yasadm pntlnlar dardi aglicsktm senin dahada fazla hemen hirslanman lazim senin kacamak yapicak luksun yok aslaaaaIns gercekten artik kurtulmak istiyorum ya alisverise gittigim zaman o aci gercekle karsilasiyorum her seferinde esim kendime biseyler alayim diye beni alisverise cikardi bayramdan once bedenime gore magazalarda bisey bulamadim aglicaktim cok kotu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?