Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnmm kgn cok fazla ben 88ken o durumu yasadm pntlnlar dardi aglicsktm senin dahada fazla hemen hirslanman lazim senin kacamak yapicak luksun yok aslaaaa
Kesinlikle katiliyorum zaten bir tek cikolataya hayir diyemiyordum ozellikle adet donemlerimde bagimli gibi cikolata yemeyince elim ayagim titriyor ve yarin yada obur gun adet olucam lutfen bana destek olun inanin en zorlandigim zaman adet donemlerim

Canım öncelikle ben burayı bilmeden 1 hafta önce başladım. Bugün 8.günüm. 94.8 ile başladım bugün tartıldım. 93.2 çıktım. Yani şuan kilom 93.2 boyum 1.60 yaşım 23 evliyim ve 2.5 yaşında bir kızım var. Sadece iki ana öğün yiyorum. Sabah ve akşam 1 tane de ara öğün koyuyorum meyve ,
kuruyemiş falan bunun dışında günlük 30 dk ile 1 saat yürüyüş ve 30 dk masaj yatağına gidiyorum fırsat buldukça

Ayy cocukla tatil bu kadar olur dimi olsun canim seneye biraz daha büyümüş olur daha keyifli geçer tatiliniz

Kesinlikle katiliyorum zaten bir tek cikolataya hayir diyemiyordum ozellikle adet donemlerimde bagimli gibi cikolata yemeyince elim ayagim titriyor ve yarin yada obur gun adet olucam lutfen bana destek olun inanin en zorlandigim zaman adet donemlerim
Yemiceksn cnm nett kglusun yemiceksin senin hakkin yok suan zayiflarm var cok sert oldu amaaaaaaassss adet doneminde gunde bir bitter karesinden yersn olur biter
buraya basladigin kg onemli cnmmm

Bir sene sonraki ramazan bayramina istedigini alabilirsin tatlim azim ve sabirlaa gidecek bütün kilolar

Ask ossundu biz bi hafta yaptk havuzda yuzdu kizimm tyzesii beraber grdkk ck guzel gectiiii.. bazi geceler uyandi okadaa
Ayy moonun kiz gezmeyi sevmiyi o zaman ne güzel kiz çocuk huysuzlaninca tatilin keyfi kaçar Masallah senin minişe ben hiç tatile gitmedigim icin benim napar bilmem

Ayy moonun kiz gezmeyi sevmiyi o zaman ne güzel kiz çocuk huysuzlaninca tatilin keyfi kaçar Masallah senin minişe ben hiç tatile gitmedigim icin benim napar bilmem
Evet kacar helede yuzerken yemek yerken falan bizi.ki yemek yerken mama sandlyesi tepesine cikip bagriodu yiiiihhuu yoksa aglasaaaa zulum olurduu harbiden

Canım bu çorbayı bende yapmak istiyorum ödem atıcı özelliği varmış doğru mu? Sen nasıl yaptın?
Benim kilom az oldugu için sadece 300 gr gitti canim yoksa daha önce de yapmistim 1 kilo kesin gidiyo karnim falan da indi ödemi guzel atiyor
Ben şöyle yaptim canim
Sabah 1 dilim çavdar veya kepek ekmegi 1 haşlanmış yumurta az peynir salatalik domates yeşilliklerle kahvaltimi yaptim sonra 1 litre ayran yaptim içine haşlanmiş olarak 4er kaşik nohut, yesil mercimek, bulgur attim ve iki tane salataligi da doğrayip içine her 2 saate bir 1 kase içtim 2 gün yapiliyor ben bir gün yaptim

Evet kacar helede yuzerken yemek yerken falan bizi.ki yemek yerken mama sandlyesi tepesine cikip bagriodu yiiiihhuu yoksa aglasaaaa zulum olurduu harbiden
Eminim benim kizim da bayilirdi zaten büyüdü ya artik gezer kaçar oynardi donduşma yirdi anasiynan

Bende yarın yaparım o zaman bugün malzemeleri alırım.

Canim çikolata yerine süte kakao kariştir iç biraz da tarçın ekle tatli istegini alir bide su içtigin şişenin içine de 1 çubuk tarçin at suyunu öyle iç baya baya kesiyo tatli istedigini

Diyet planin gayet güzel tatlim hedef kilon nedir❣

Ask ossundu biz bi hafta yaptk havuzda yuzdu kizimm tyzesii beraber grdkk ck guzel gectiiii.. bazi geceler uyandi okadaa
bizimkinin uyku problemi olmadi ama hicbisey yemiodu calişanlardn korkuodu sanki insan görmemis hayatinda...denizede girdi mutluydu ama esimle 1 kez bile rahat yemek yiyemedik tek isi ortaligi dagitsin eline alio koca catali saga sola saplamaya calisio..ac oldugunu bilioruz biz yiyemuoruz bu sefer falann o un disinda problem yoktu giderken istanbulda uyudu bodrumda uyandi resmn cok rahttk ama donerken kök sokturdu banaa kucagima almk zornda kaldim sonra dur kalk yaptik hava alsn galan die boyle iste cok sukur dağ saglim dondukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…