- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.061
Yaaa sicaaaaak ya istahi yoktur annesiiiii napsinnnn.. yaramazlik.hakki hibibizimkinin uyku problemi olmadi ama hicbisey yemiodu calişanlardn korkuodu sanki insan görmemis hayatinda...denizede girdi mutluydu ama esimle 1 kez bile rahat yemek yiyemedik tek isi ortaligi dagitsin eline alio koca catali saga sola saplamaya calisio..ac oldugunu bilioruz biz yiyemuoruz bu sefer falann o un disinda problem yoktu giderken istanbulda uyudu bodrumda uyandi resmn cok rahttk ama donerken kök sokturdu banaa kucagima almk zornda kaldim sonra dur kalk yaptik hava alsn galan die boyle iste cok sukur dağ saglim dondukk
sevmio cnm evet anasi gibi ev kuşu çikti budaaaAyy moonun kiz gezmeyi sevmiyi o zamanne güzel kiz çocuk huysuzlaninca tatilin keyfi kaçar Masallah senin minişe ben hiç tatile gitmedigim icin benim napar bilmem
Ooooo ozamaaaaan seneyeee allah nasip eder insallaah yavrmm dogru esn calismiyodu untttmmmBizim yillik iznimiz hiç olmadi kiii eşim çalişmazken de maddi olarak gidemedik güvenlikde yillik izin var insallah seneye bizde giderizzzzz
Canım ilk hedefim 80 kilo bakalım olacak mı?Diyet planin gayet güzel tatlim hedef kilon nedir❣
Günaydın canımGünaydın kızlar
Merhaba sekerim
Tamam su ve tarcini daha once denemistim ama sutu denememistim tesekkur ederimCanim çikolata yerine süte kakao kariştir iç biraz da tarçın ekle tatli istegini alirbide su içtigin şişenin içine de 1 çubuk tarçin at suyunu öyle iç baya baya kesiyo tatli istedigini
Ins aslinda yapi geregi kolay kilo veriyorum ama o kolay verilen kilolar kolayca aliniyor malesefBir sene sonraki ramazan bayramina istedigini alabilirsin tatlim azim ve sabirlaa gidecek bütün kilolar
Gelgelgel zayifliyoruuzzzzzzzzzMerhaba sekerim
Geldim geldimmmm burayada yaziyim katilmm kabul ederseniz..Gelgelgel zayifliyoruuzzzzzzzzz
Sarma yeme bence cnmmmm ciissssssssss once kglari ver sonra yersin... ben hep kendime ayri esime ayri yemek pisirmistm sirf yememk icn of of ne cektk bacimmmm.. takim kurallarini oku cnmm uc haftaya listeye giriosn.. fln filan oku bi istersenGeldim geldimmmm burayada yaziyim katilmm kabul ederseniz..
Sabah menumu bildiriyim
11:30 da yaptim bir haslanmis yumurta bir avuç dolusu yağsız peynir iki üç zeytin bol yesillik iki kupa şekersiz cay ictim.aradan bi saat sonra 1lt suya 1 yemek kaşığı elma sirke koydum onu ictim.sindide iki yemek kasik yogurda zencefil zerdacal bir yemek kaşığı chai tohumu kattim onu yedim tatli istegim olmasin diye maglum regl donemi.aksama kadar suyum 3 ltre olur
Aksam yemek kabak yemegi 3-4 yaprak sarmasi yogurt yesillik olur
Ara meyva olarak iki kaysi iki erik yerim kabizlik problemim oldugu icin.
Saglam verirsen almazsn merk etme sen yagdan vermek onemli. Sen bi onceki yazdiklarimi okudunmuIns aslinda yapi geregi kolay kilo veriyorum ama o kolay verilen kilolar kolayca aliniyor malesef
Merhaba hosbulduk bende birazdan kahve icip spora cikicamSelam kızlar..nasılsınız..
Kahve içiyoruz annemlerle bi bakayım dedim..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Teşekkürler canım ben de yeniyim hoşbulduk.Selam kızlar..nasılsınız..
Kahve içiyoruz annemlerle bi bakayım dedim..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Afiyet olsun cnmmm gayet guzelllllllSpor
Saat: 06:30 ile 07:30 arasi yuruyus
Sabah
Yesil cay
3 haslanmis yumurta
Oglen
Mercimek corbasi 1 kase
Aksam
Ayran
150 gr tavuk izgara
Spor
Saat00 ile 20: 30 yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?