- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.081
Coook kotuu cook.Sabah
2 adet yumurta, peynir, domates, 1tane sade poğaça ve şekersiz çay ile kahvaltı ettim. Kahvaltıyı biraz fazla kaçırdığımı düşünerek akşam yemek yemedim. Öğlen ile ikindi civarı 6-7 adet yaprak sarması yedim. Suyumu içiyorum saat 19:30 da 1 saat yürüyüş yapacağım.
Valla zaten tavuk ve balik ikisini cok seviyorum miktarin artmasi sorun olmazsa hayir demem yerimAfiyet olsun cnmmm gayet guzellllllltavuk azsa ekleyebilirsin zarari asla olmaz
Yooook asla olmazzz ben bu sekilde verdim cnm arastirmamdada bir sorun yojtu ben bildigim bir gogsu yiorm..Valla zaten tavuk ve balik ikisini cok seviyorum miktarin artmasi sorun olmazsa hayir demem yerim
Tamam cok tesekkur ederimYooook asla olmazzz ben bu sekilde verdim cnm arastirmamdada bir sorun yojtu ben bildigim bir gogsu yiorm..
Bazen firinda bazen soteleyip degisik degisik takiliom miktarina asla takilma. Inanki kahvalti ve aksam oyle bir yiorm ki karnim sisiohic ackmiorm oyuzden :) az yermde veririm degil saglkli doyana kadr
Kaçtı valla eşim sabah gitmiş poğaça almış dayanamadım 1 tane yedim aslında kilo vermeye çalıştığımı biliyo ama benim beceremeyeceğimi düşünüyormuş. Bakalım hangimiz haklı çıkacak. Tamam ara kaçamak yapıyorum ama her zaman değil çok nadir oluyor. Bu yüzden eve hamur işi tatlı falan girmiyor ama bugün 1 tane kaçtı.Coook kotuu cook.
Hem pogaca hem sarmaaaaaacookkkkkkkkk bu sekildeeeeee olmazz
Ocakta 88dim mayisa kadar 69.5 sonrasi 69 oldu iste biraktm sabitledim cunku :)Tamam cok tesekkur ederimsevindim siz kac kilo verdiniz
Yaaaaaa bosver sen esiniii aslaaaa yiince pisman olucagini dusun cnm.. valla elestiriorm ama seni gruba bu yuzden cagirdimmmm boylecee sucluluk duy diye :) aynisi benm icinde gecerli :)Kaçtı valla eşim sabah gitmiş poğaça almış dayanamadım 1 tane yedim aslında kilo vermeye çalıştığımı biliyo ama benim beceremeyeceğimi düşünüyormuş. Bakalım hangimiz haklı çıkacak. Tamam ara kaçamak yapıyorum ama her zaman değil çok nadir oluyor. Bu yüzden eve hamur işi tatlı falan girmiyor ama bugün 1 tane kaçtı.
Hadi bakalm sizi takipteyimmmmmm40 dk spor yaptim arada bitki cayim var onu icecegim yaprak sarmasi yemedim kabak yemegiyle bi kase yoğurt yedim 16:30 da.
Guzell cnm afiyt olsu-nnnMerhaba kızlar menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin salata 1 avuç fındık 2 kayısı
Akşam şehriye çorbası Kuru fasulye sebze türlüsü yoğurt
2 parca bitter çikolata
Bayram ve sonrası bende de oldu canım..düzene gircez inşallah..kizlar yarin Cuma ALLAH'tan izinliyim bennnnnn yohsaa kovulutdum gelene kadr kurtulmus olcam bu +lardan cohhh saldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?