- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.361
Sen geldn ben gidiyorm@ParteMoralll kankilitommm nirdesin gelde kurtar beni bu fazlaliklardannnnn
Kolay grlsin canm benimSlm kizlaar ben temizlige devamm size bi bakim dedim nabersiniz
Nereye gidiyonn yaa küseriiimm kiiiSen geldn ben gidiyormbu grupta izin dusunuyorm
Afiyet olsun partişkooSabah
bir yumurtadan peynirli omlet
Cay
Aksam
Yulaf fume peynirli tost
(Uc kasik yulaf karsm,bir ymurta,sut, ve bir ck kabartma tozuyla tost makinasnda yaptm tost ekmegu oldu arasina malzemeleri koydum)
Domates, zeytin yedimm
Bugun cnm yemek istemedi temizlik yapiodumm oyuzden
Temizlik bitince
300atladim
20dk zumba
Aksam uc kasik yogurt yerim belki
Bugunluk bukadar.
3lt suu
Sagol kuzummmmmmmmmmmmmmAfiyet olsun partişkoospor da harika
İvitt men var küsmekKusmekmi
Meneneeeeeee meneneİvitt men var küsmek
Netcen sn beniiiiiii bosverrrÖyle denmez ayip düvellee senii
Aynen gelen giden yok beybiiNetcen sn beniiiiiii bosverrrksme yok zaten
Kizzz neymis o btmediii ben koca evi bigunde bitiriom bazen yayiyorm bigun sadece camasr toplama toz alma hc etrafta bsy olmucak obur gunde dip kose sil supur yapiorm.Aynen gelen giden yok beybiiayy reglime 3 4 gün var bu sefer karnim bi şişti görsen 4 aylik hamile gibi ve kasıklarim ağriyo hiç böyle olmazdi benim eşyalar çok ağir temizlikde vitrini konsolu falan çektim belki de ondan ağridi böyle bugün yatak odasina giriştim acik uyuşuğum da ben iki günde anca bitiriyom bi odayi ama didik didik her yeri elden geçiriyorum bugün daha çamaşırların icinden çikamadimm imdaaatt piiiliis yardimmm
Ayy iste kışlıkları falan kaldiriyom benim gardirop küçük bende kaldiriyom bazalarin altina yer açilsin diye.. Ay yok kiz benimkiler o kadar ağır ki bide yerlerini falan degistirdim belim koptu ay benim kocam zaten 2 bucukda işe gidiyo 3 gibi başliyom 8 e kadar falan yapiyom sonra pertim çikiyoKizzz neymis o btmediii ben koca evi bigunde bitiriom bazen yayiyorm bigun sadece camasr toplama toz alma hc etrafta bsy olmucak obur gunde dip kose sil supur yapiorm.
Benim herseyimn alti acik hep siliyorm konsol acik koltuklar acik yatak odasinda yatagn altinada girio sliom dolabi elle bezle siliom allahtan yoksa ulasamadigm yer olsa ben deli olurum bee..
Bide o camasrlar neee utumu yapion napion dolabimi bosalttn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?