- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.601
Tesekkr edermm selinAfiyet olsun cinimmm gayet guzel menün
hic sanmiorm o kokular esliginde bakalmKendine dukana uygun biseyler yap karnin tok olursa gözün cısslara kaymaz
İsmimi kullanmazsan sivinirim cinim herkesin bilmesini istemiyorum da şeker diyebilirsin misilaaaTesekkr edermm selin
hic sanmiorm o kokular esliginde bakalm
Afiyet olsun canim dene bakalim nasil gelecek bu yöntem sanaBugunku degistirdigim menum sabah 2 dilim ekmek domates peynir cay
Oglen cigkofte vee ince lavas ekmegi
Aksmada meyve yecem
Artik menum boyle oglenleri yiyecem karnimi doyuracam ama ekmek tuketmiyem ekmeksiz yiyecem ne yersem aksamida meyve yiyecem daha yapamiyom bakalim boyle ne kadar gidecek
Yok pancar daha iyi tmm bidahaa s#### demem mademmmmİsmimi kullanmazsan sivinirim cinim herkesin bilmesini istemiyorum da şeker diyebilirsin misilaaa
Tamam olur partemoralllYok pancar daha iyi tmm bidahaa s#### demem mademmmm
Ama pes etmiyecem ya yeni diyetim ins beni fazla yormaz cok azcik kaldi bukadar dayandim ha gayret himmet agaKizlarcbeni motive edinya ben daha dayanamiyom biseyler soyleyin cok yoruldum benim gibi yorulan varmi 7 aydir kolay deil diyet yapiyom ve cok yoruldum nasil yapcam kara kara dusunuyom bi yandan biraz daha hafif yapayim diyom bi yandan biraz ara ver diyom bi yandan tekrardan siki diyetini yap sunun surasinda cok az kaldi biraz daha disini sik ama hakkettten gucum agir diyete kalmadi odfff yaaaaa biseycikler diyin yardim edin kiz seker pancari sen ne yiyosun bi ornek menu yazssana. Korumadasinya
Kuzum bence sıkı diyete devam et çabukca bitsin gitsin kalan kilolar. Ay canim ya ben hala diyette gibiyim biliyo msn hep az az yiyorum şuan tek lüksüm disarda yemek yersem yqda ne bilimm bi misafirlikteysem falan kısmadan yiyorum ertesi gün az yeyip dengeliyorum kolay kilo aldigim için hep dikkatli yemem gerekiyorKizlarcbeni motive edinya ben daha dayanamiyom biseyler soyleyin cok yoruldum benim gibi yorulan varmi 7 aydir kolay deil diyet yapiyom ve cok yoruldum nasil yapcam kara kara dusunuyom bi yandan biraz daha hafif yapayim diyom bi yandan biraz ara ver diyom bi yandan tekrardan siki diyetini yap sunun surasinda cok az kaldi biraz daha disini sik ama hakkettten gucum agir diyete kalmadi odfff yaaaaa biseycikler diyin yardim edin kiz seker pancari sen ne yiyosun bi ornek menu yazssana. Korumadasinya
Ayy canim bitmicek ki hiç diyet sadece kaçamak yapma lüksün oluyo o kadar kilo almamak icin yine hep dikkatli yemek lazimAma pes etmiyecem ya yeni diyetim ins beni fazla yormaz cok azcik kaldi bukadar dayandim ha gayret himmet aga
Afiyet olsun canimm gayet güzel ev işide spor sayilir zatennAyyy yoruldum kizlar dip.kose temizlik yaptım yeni oturdum bugun sporda yapsmadim
Menu 12:30 1haslanmis yumurta kk peynir 5-6 zytin bi salatalik bebelere kizartma yaptim 3 tsnede ben yidimm:-(
Ara soda bitki çay su
20:00 gabak mucveri yaptim firida yagsiz bir porsiyon sarımsaklı yogrtla. 3 yk yesil fasulye 4-5 dilim sekersiz kavun
Ara ;soda ,sekersiz çay, bitki cay, 2, 5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?