- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.301
Tebrik ederim canım..Enemm bir be mi vermişim kilo kaptanVayyy tüm kilo ortalaması mevcut sayıya bölüyorsunuz.Şimdik anladımm.Haftayaa hepimiz bol boll eksili günler görürüz inşallah
Gayet güzel partişim afiyet olsunSabah
Peynir, domates,salatalik, bir kucuk ince salam,bir ince jambon, ince bir dilim sucuk,
Omlet vardi 3de 1ni almsmdir tabagima,
Baya cay ictm ama sekersz.
(Masada borek cikolatalar receller sosisler ballar hersy vardi ama yemedm)
Anca bu kadar yapabildim.
Aksam
Iki dilim antrkot
Uc salatalik tursusu
Uc yulafcik
Suyumu iciyorm geceye biter.
Bir saatt yurudum.
Nesi fazla kiz ekmek yememissin börek yememissin gayet dengeli olmusAy bak hele nasl/ yazinca kotu geldi
Sagol cnmmm rahatlatti birazAfiyet olsun canım..yoo aslında çok da abartılı değil..hamurişi tatlı yok gayet iyi..
Oyle mi dersn tatlisim eve gelince tartldm 69.700cktm demekki cok yememisim dye kandiriom kendimiGayet güzel partişim afiyet olsunçok iyi atlatmışsın kahvaltiyi
pikiiiiNesi fazla kiz ekmek yememissin börek yememissin gayet dengeli olmus
Ay inşallah ya bugün epey dikkat ettim :)Canim emin ol en guzeli yavas vermek daha kalici olur biraz kilo verdigini görünce daha da motive olursun zaten
Aslinda kalori hesabi yapsak 1000 gecmez canim...Menü paylaşcak miydim bilmiyorum ama ben yine paylasam dedim :)
Sabah ;yulaf ezmesi +süt
Ara öğün : bir tane şeftali
Öğlen : biraz çorba, biraz kısır 1 köfte 2 tane küçük lokma tatlı
Aksam :salata +yoğurt
Bi de çay yapıp içcem sindi :)))
Öğlen abarttım biliyorum ama dediğim gibi yemekhane yemeği olunca ne olsa yeme mecburiyetindeyim
Spor yapamadım ama.. yorgunluk + regl çok fena. Yarın baslicam inşallahAslinda kalori hesabi yapsak 1000 gecmez canim...
Olsun bi dilim de bırakmakta birsey emin olun. Bundan sonra dikkat edin ama bence :)))Bugun tarildigimda 73 dim ... bugun doktora gittim sonra bir arkasim cagirmisti sabah bisey yemedim oglen arkadasta kisir ve 1 dilim borek ayran ....1 dilim kucuk pasta bugun biraz fazla oldu
Tatli olmamis bide bana hepsi saglikli gelmedi. Sabah saglam bir kahvalti yapmalisin cnmMenü paylaşcak miydim bilmiyorum ama ben yine paylasam dedim :)
Sabah ;yulaf ezmesi +süt
Öğlen abarttım biliyorum ama dediğim gibi yemekhane yemeği olunca ne olsa yeme mecburiyetindeyim
Menün gayet güzel canım..sabahları hep yulaf yemiyosundur herhalde..öğlede yediğin tatlı var ama az yemişsin onuda.Menü paylaşcak miydim bilmiyorum ama ben yine paylasam dedim :)
Sabah ;yulaf ezmesi +süt
İnşallah canım senide tebrik ederim..Bu haftada verelim hep beraberEnemm bir be mi vermişim kilo kaptanVayyy tüm kilo ortalaması mevcut sayıya bölüyorsunuz.Şimdik anladımm.Haftayaa hepimiz bol boll eksili günler görürüz inşallah
Canım çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin iyileş inş.Aminnn gorunurde saglik degil canim nur topu çikolata kistim endometriozis hastaligi yuzunden zor gidyor kilo bi bakim iyi bi bakim kötü gidiyor bi bebegim olsa bu illette kurtulma imkanim var yada şans iyi gitmezse devam edicek dr soylemisti.
Bence o masaya iyi kurtarmışsın.sporda yapmışsın..Sabah
Peynir, domates,salatalik, bir kucuk ince salam,bir ince jambon, ince bir dilim sucuk,
Omlet vardi 3de 1ni almsmdir tabagima,
Baya cay ictm ama sekersz.
(Masada borek cikolatalar receller sosisler ballar hersy vardi ama yemedm)
Anca bu kadar yapabildim.
Aksam
Iki dilim antrkot
Uc salatalik tursusu
Uc yulafcik
Suyumu iciyorm geceye biter.
Bir saatt yurudum.
Evet tatlı arada kaynadı malesef.. Yulaf ezmesi tok tutuyor diye yiyorum normal kahvaltı yapınca afedersiniz öküz gibi acıkıyorum ya..Tatli olmamis bide bana hepsi saglikli gelmedi. Sabah saglam bir kahvalti yapmalisin cnm
Yok hafta içleri bazen. O da hem hazırlaması kolay hemde yok tutuyor diye :)Menün gayet güzel canım..sabahları hep yulaf yemiyosundur herhalde..öğlede yediğin tatlı var ama az yemişsin onuda.
Iki haslanmis yumurta peynir domates zeytn ye bit dilimde bugday ekmegi hic acikmazsn bence cnm :)Evet tatlı arada kaynadı malesef.. Yulaf ezmesi tok tutuyor diye yiyorum normal kahvaltı yapınca afedersiniz öküz gibi acıkıyorum ya..
Sagl cnmm :)İnşallah canım senide tebrik ederim..Bu haftada verelim hep beraber
Canım çok geçmiş olsun..Rabbim şifa versin iyileş inş.
Bence o masaya iyi kurtarmışsın.sporda yapmışsın..
Ne dediler menun hicccc olmamis. HiiiiicccccccBende bugün arkadaşa gittim..ama canımı öyle sıktılar ki konu benim kilolarımdı
Bende bugün son diyorum arkadaşlar..boyle bir menü olmaz daha bende.
Sabah 1 yumurta
Öğle 2 dilim börek
2 dilim tatlı
3 kaşık barbunya
3kaşık közbiber
Ara kahve
1 dilim tatlı
Akşam okadar yiyince 3 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?