Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 477. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
seksensekizli ( 76.5/76.5 / 0/%0)kilosu sabit

Nesekarabulut (62.5 ///%) kendi isteğiyle ayrildi
brokenangel26(104.2/103.6/0.6/%0.58)yeni üye başlangıç tarihi 21 temmuz 2016, başlangiç kilo 105.8, hedef kilo:75

14.Takım Ortalaması:%0.145

Yeni gelen fıstıklaaar neden siz kilo bildirimi yapmiyosunuzzz doldurun hadi doldurun adaylar listesini

Listemiz bu sekilde kızlar hiç iyi değil neyse haftaya çokkkk daha iyi olucaz eminimmm
Enemm bir be mi vermişim kilo kaptan Vayyy tüm kilo ortalaması mevcut sayıya bölüyorsunuz.Şimdik anladımm.Haftayaa hepimiz bol boll eksili günler görürüz inşallah

Günaydın canım geçmiş olsun sağlıkla ilgili ne gibi bir problemin var.Allah şifa versin tatlımm
Aminnn gorunurde saglik degil canim nur topu çikolata kistim endometriozis hastaligi yuzunden zor gidyor kilo bi bakim iyi bi bakim kötü gidiyor bi bebegim olsa bu illette kurtulma imkanim var yada şans iyi gitmezse devam edicek dr soylemisti.

Derdi veren Rabbim dermanını da verir canım inşallah tez zamanda sağlığına da bebişe de kavuşursun.Kimbilir belki burda sağlıklı bir şekilde hamilelik günlermizi sayarız.

Enemm bir be mi vermişim kilo kaptan Vayyy tüm kilo ortalaması mevcut sayıya bölüyorsunuz.Şimdik anladımm.Haftayaa hepimiz bol boll eksili günler görürüz inşallah
Evetttt bu haftanin birincisi sensin takimda tatlimmmtebriklerrrr insallah haftaya ortalamamiz çok iyi olurrr evet canim yuzdeleri toplayip kisi sayisina bölüyorum

Evetttt bu haftanin birincisi sensin takimda tatlimmmtebriklerrrr insallah haftaya ortalamamiz çok iyi olurrr evet canim yuzdeleri toplayip kisi sayisina bölüyorum
Anladım canımm haftayaa daha bol eksileri görürüm inşallah ve hepimiz boll eksii görürüz.Teşekkür ederim canımcım sağolasın Ben kilo koçum sayesinde @ParteMoralll dahada fazla veririmm

Yeni gelen fıstıklaaar neden siz kilo bildirimi yapmiyosunuzzz doldurun hadi doldurun adaylar listesini
Slm canım terazim bozuk yenisini temin etmeye çalışıyorum
en son tartıldığımda 64kg idim hedefim 55 olmak boyum 1.48 evliyim 3 cadım varr

Sabah
Peynir, domates,salatalik, bir kucuk ince salam,bir ince jambon, ince bir dilim sucuk,
Omlet vardi 3de 1ni almsmdir tabagima,
Baya cay ictm ama sekersz.
(Masada borek cikolatalar receller sosisler ballar hersy vardi ama yemedm)
Anca bu kadar yapabildim.

Aksam
Iki dilim antrkot
Uc salatalik tursusu
Uc yulafcik
Suyumu iciyorm geceye biter.
Bir saatt yurudum.

Afiyet olsun canım..yoo aslında çok da abartılı değil..hamurişi tatlı yok gayet iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…