- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.281
Hayirli cumalar tatli hamişGünaydın kizlarhayırlı cumalar
Bol eksili bir cuma olsun inşallah
Enemm bir be mi vermişim kilo kaptanListemiz bu sekilde kızlar hiç iyi değilneyse haftaya çokkkk daha iyi olucaz eminimmm
Aminnn gorunurde saglik degil canim nur topu çikolata kistim endometriozis hastaligi yuzunden zor gidyor kilo bi bakim iyi bi bakim kötü gidiyor bi bebegim olsa bu illette kurtulma imkanim var yada şans iyi gitmezse devam edicek dr soylemisti.Günaydın canım geçmiş olsun sağlıkla ilgili ne gibi bir problemin var.Allah şifa versin tatlımm
Derdi veren Rabbim dermanını da verir canım inşallah tez zamanda sağlığına da bebişe de kavuşursun.Kimbilir belki burda sağlıklı bir şekilde hamilelik günlermizi sayarız.Aminnn gorunurde saglik degil canim nur topu çikolata kistim endometriozis hastaligi yuzunden zor gidyor kilo bi bakim iyi bi bakim kötü gidiyor bi bebegim olsa bu illette kurtulma imkanim var yada şans iyi gitmezse devam edicek dr soylemisti.
Evetttt bu haftanin birincisi sensin takimda tatlimmmEnemm bir be mi vermişim kilo kaptanVayyy tüm kilo ortalaması mevcut sayıya bölüyorsunuz.Şimdik anladımm.Haftayaa hepimiz bol boll eksili günler görürüz inşallah
Anladım canımm haftayaa daha bol eksileri görürüm inşallah ve hepimiz boll eksii görürüz.Teşekkür ederim canımcım sağolasınEvetttt bu haftanin birincisi sensin takimda tatlimmmtebriklerrrr insallah haftaya ortalamamiz çok iyi olurrr evet canim yuzdeleri toplayip kisi sayisina bölüyorum
Tamamm canım görüşürüzzEşim geldi kizlar ben akşama uğrarim yine öpüyoruuuuum hepinizi
Slm canım terazim bozuk yenisini temin etmeye çalışıyorumYeni gelen fıstıklaaar neden siz kilo bildirimi yapmiyosunuzzzdoldurun hadi doldurun adaylar listesini
suanki kilom 76.2 hedef 67 canımCanim sen bugün geldigin için adaylar listesine eklemedim haftaya kilo verdigin zaman ekliceksin sen kilonusen şimdi bana şuanki kilonu yaz ve kaç kilo olmak istiyosun onu yaz not aliyim ben
Ayyy cnmm benm kac verdn takip edemedm smdi oturdum vallaa cubuk anlatt :)Anladım canımm haftayaa daha bol eksileri görürüm inşallah ve hepimiz boll eksii görürüz.Teşekkür ederim canımcım sağolasınBen kilo koçum sayesinde @ParteMoralll dahada fazla veririmm
Ay bak hele nasl/ yazinca kotu geldiYidin mi giiiz keyfaltunuafiyet ola bal olaaa
Sagol kusumHahhh gözün aydinn giiiii
Afiyet olsun canım..yoo aslında çok da abartılı değil..hamurişi tatlı yok gayet iyi..Sabah
Peynir, domates,salatalik, bir kucuk ince salam,bir ince jambon, ince bir dilim sucuk,
Omlet vardi 3de 1ni almsmdir tabagima,
Baya cay ictm ama sekersz.
(Masada borek cikolatalar receller sosisler ballar hersy vardi ama yemedm)
Anca bu kadar yapabildim.
Aksam
Iki dilim antrkot
Uc salatalik tursusu
Uc yulafcik
Suyumu iciyorm geceye biter.
Bir saatt yurudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?