Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ekmek nee ekmegi bakim
Ekmek yok sifir ekmek derken kimden korhhhtun acabasi
O biber dolmalarin icinde princler yokmuydu
Olucak ha gayret
Canim valla daha tam bugday alamadım. Aksamda eve gelirken porsuga düşmüş gibii islandimm.Bizde biber dolmasi bulgur ile yapiliyor.Hahahaa kilo koçum benim valla kimden korktumm acepp Inan ben ne öğlen ne aksam uzun zamandır yemiyorum.

Ay inşallah ya bugün epey dikkat ettim :)

Kuzum bence vakti olmayanlar için yulafli sütlu kahvalti en guzeli içine bi iki ceviz ve kuru kayisi da atip zenginleştirebilirsin bi tane de haşlanmış yumurta yesen süper olur akşam çok hafif olmuş ama öğleee kısırdan iki kaşık falan yediysen ondan bişey olmaz ama tatliiiiii olmamaliii yarin tatlisiz bir menü olur ama kesin bilirim ben

Slm canım terazim bozuk yenisini temin etmeye çalışıyorum
en son tartıldığımda 64kg idim hedefim 55 olmak boyum 1.48 evliyim 3 cadım varr
Tamam balımm hemencik al bi tane listeye girdiginde sikinti olmasin Allah bağışlasın kuzularini

***ADAYLAR LİSTESİ***
Selcanmehmetcan(82.5/82.5 / 0/%0) yeni üye başlangıç tarihi 26 temmuz 2016, başlangiç kilo 85.0, hedef kilo 65, 12 agustos 2016'da listede
salihavaris( 79.8/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016, başlangıç kilo 79.8 hedef kilo??, 19 agustos 2016'da listede
Alyazraela(64.0 / / /%)yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016 başlangıç kilo hedef kilo:55 19 agustos 2016'da listede
Meltemhz( 74.0/ 73.0/1.0 /%1.35)yeni üye başlangıç tarihi 30 temmuz 2016 başlangiç kilo 74.0 hedef kilo:56, 19 agustos 2016'da listede
Veteriner_(85.0 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016, başlangıç kilo 85, hedef kilo: 65, 19 agustos 2016'da listede

Son düzenleme:
Bugun tarildigimda 73 dim ... bugun doktora gittim sonra bir arkasim cagirmisti sabah bisey yemedim oglen arkadasta kisir ve 1 dilim borek ayran ....1 dilim kucuk pasta bugun biraz fazla oldu
Evet canim bugün fazla kaçmiş yarin hafif beslenip dengelersin

Adaylar listesini bu şekilde kaydediyorum 3 kişi daha dün geldigi için kilo bildirimini diger cuma yapsa da olur

Bu konuşulanlara hiç takilma sen diyetine odaklan canim kaç misafir toplatilarina gidip ağzıma hiç bisey sürmedigimi bilirim, sen en güzel cevabi onlara zayifladiginda vermis olacaksin zaten bu menüyü görmüyorum ben yarin çok güzel bi menüyle gelirsin sen zaten

DelyDoly canmmnoldunu anlamadm ama gecmis olsun onemli bisey yoktr umarim...

kizlar kayinvalidem geldigi icin butun programim alt ust olsu ve ne zaman gidecegini bilmiyorum cok yorgunum
Uzak yerden mi geldi kiz kvden ayy niye bilmiyrum ama gülesim geldiii ayy kiyamam ama çok mu yoruldun kiz gel acik kvdenin dedikodusunu edek

Menüm
Sabah yarım gözleme domates salatalık çay
Akşam tarhana çorbası 2 küçük biber dolması
Gözleme miii Afiyet olsun canim karbonhidrat fazla kaçmış bugün sabah gözleme aksam dolma az yemissin ama keskemm akşam sebze yemegi yeseydinbebis diş çikariyodu nasil olduu canim

Tammmmmm bakkkkk bekliormm dhaa iyileriimiii hee
DelyDoly canmmnoldunu anlamadm ama gecmis olsun onemli bisey yoktr umarim...

kizlar kayinvalidem geldigi icin butun programim alt ust olsu ve ne zaman gidecegini bilmiyorum cok yorgunum

Uzak yerden mi geldi kiz kvden ayy niye bilmiyrum ama gülesim geldiii ayy kiyamam ama çok mu yoruldun kiz gel acik kvdenin dedikodusunu edek
Biz ediyok catla
Partiskoooo uyudun mu giz
yok gii dedikodu ediyoh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…