- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.321
Haşlanmış yumurta güzel olur aslında ya usenmessem yaparım :)))Iki haslanmis yumurta peynir domates zeytn ye bit dilimde bugday ekmegi hic acikmazsn bence cnm :)
Ekmek nee ekmegi bakimEki Görüntüle 1866779 İyi Akşamlar kizlar Nasılsıniz acayip yorgunumm kosturmaca
Ye faydasini goruceksin cnm.Haşlanmış yumurta güzel olur aslında ya usenmessem yaparım :)))
Canim valla daha tam bugday alamadım. Aksamda eve gelirken porsuga düşmüş gibii islandimm.Bizde biber dolmasi bulgur ile yapiliyor.Hahahaa kilo koçum benim valla kimden korktumm aceppEkmek nee ekmegi bakim
Ekmek yok sifir ekmek derken kimden korhhhtun acabasi
O biber dolmalarin icinde princler yokmuydu
Olucak ha gayret
Ay inşallah ya bugün epey dikkat ettim :)
Kuzum bence vakti olmayanlar için yulafli sütlu kahvalti en guzeli içine bi iki ceviz ve kuru kayisi da atip zenginleştirebilirsin bi tane de haşlanmış yumurta yesen süper olurMenü paylaşcak miydim bilmiyorum ama ben yine paylasam dedim :)
Sabah ;yulaf ezmesi +süt
Ara öğün : bir tane şeftali
Öğlen : biraz çorba, biraz kısır 1 köfte 2 tane küçük lokma tatlı
Aksam :salata +yoğurt
Bi de çay yapıp içcem sindi :)))
Öğlen abarttım biliyorum ama dediğim gibi yemekhane yemeği olunca ne olsa yeme mecburiyetindeyim
Tamam balımm hemencik al bi tane listeye girdiginde sikinti olmasinSlm canım terazim bozuk yenisini temin etmeye çalışıyorum
en son tartıldığımda 64kg idim hedefim 55 olmak boyum 1.48 evliyim 3 cadım varr
Evet canim bugün fazla kaçmiş yarin hafif beslenip dengelersinBugun tarildigimda 73 dim ... bugun doktora gittim sonra bir arkasim cagirmisti sabah bisey yemedim oglen arkadasta kisir ve 1 dilim borek ayran ....1 dilim kucuk pasta bugun biraz fazla oldu
Bu konuşulanlara hiç takilma sen diyetine odaklan canim kaç misafir toplatilarina gidip ağzıma hiç bisey sürmedigimi bilirim, sen en güzel cevabi onlara zayifladiginda vermis olacaksin zaten bu menüyü görmüyorum ben yarin çok güzel bi menüyle gelirsin sen zatenBende bugün arkadaşa gittim..ama canımı öyle sıktılar ki konu benim kilolarımdı
Bende bugün son diyorum arkadaşlar..boyle bir menü olmaz daha bende.
Sabah 1 yumurta
Öğle 2 dilim börek
2 dilim tatlı
3 kaşık barbunya
3kaşık közbiber
Ara kahve
1 dilim tatlı
Akşam okadar yiyince 3 kaşık yoğurt
Afiyet olsun canimmm gayet güzelEki Görüntüle 1866779 İyi Akşamlar kizlar Nasılsıniz acayip yorgunumm kosturmaca
İyi geceler tatlimmm uyu dinlennIyiii geceler kızlar tatlı rüyalar
Uzak yerden mi geldi kiz kvdenDelyDoly canmmnoldunu anlamadm ama gecmis olsun onemli bisey yoktr umarim...
kizlar kayinvalidem geldigi icin butun programim alt ust olsu ve ne zaman gidecegini bilmiyorum cok yorgunum
Partiskoooo uyudun mu gizYe faydasini goruceksin cnm.
Gözleme miiiMenüm
Sabah yarım gözleme domates salatalık çay
Akşam tarhana çorbası 2 küçük biber dolması
Tammmmmm bakkkkk bekliormm dhaa iyileriimiii heeCanim valla daha tam bugday alamadım. Aksamda eve gelirken porsuga düşmüş gibii islandimm.Bizde biber dolmasi bulgur ile yapiliyor.Hahahaa kilo koçum benim valla kimden korktumm aceppInan ben ne öğlen ne aksam uzun zamandır yemiyorum.
DelyDoly canmmnoldunu anlamadm ama gecmis olsun onemli bisey yoktr umarim...
kizlar kayinvalidem geldigi icin butun programim alt ust olsu ve ne zaman gidecegini bilmiyorum cok yorgunum
Biz ediyok catlaUzak yerden mi geldi kiz kvdenayy niye bilmiyrum ama gülesim geldiii ayy kiyamam ama çok mu yoruldun kiz gel acik kvdenin dedikodusunu edek
yok gii dedikodu ediyohPartiskoooo uyudun mu giz
Kimle ediyon dedikodu moonla mi gelin gi burda edek çatlarim bakTammmmmm bakkkkk bekliormm dhaa iyileriimiii hee
Biz ediyok catla
yok gii dedikodu ediyoh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?