- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.261
Saol tatlikommm benimmmKızlar yeni üye cagirdim size az sonra gelir opuldunuz
Aslinda diyet planin iyi canim ekmek pilav makarna gibi hamur işleri yemeyip porsiyonlari küçültsen güzel sonuç alırsınÇok teşekkür ederim. 21 yaşındayım 1.55 boy işte 61 de kilodayim. Şöyle bi 8 9 kilo vermek istiyorum. Beslenme şeklim ekmek yok yemeklerden kısmaya çalışıyorum ama bu program bana pek gitmedi. İnşallah kendime uygun bir liste bulabilirim burdan; )
Hemen vermek İstiyorum ya çok sabırsızım. Ama uzun vade de versek daha iyi aslında hem biraz yaşam tarzı olur. Bakalım inşallah 1 2 kilo versem haftaya bu şekilde giderimAslinda diyet planin iyi canim ekmek pilav makarna gibi hamur işleri yemeyip porsiyonlari küçültsen güzel sonuç alırsın
Canim emin ol en guzeli yavas vermek daha kalici olur biraz kilo verdigini görünce daha da motive olursun zatenHemen vermek İstiyorum ya çok sabırsızım. Ama uzun vade de versek daha iyi aslında hem biraz yaşam tarzı olur. Bakalım inşallah 1 2 kilo versem haftaya bu şekilde giderim
Kolayy gelsin tatlımm iyi temizliklerKizlaarr temizlik yapiyorum ikindi vakti uğrarim yinee
Gene kilo bildirimi yapıyorsunuz canım sadece listeye 3 hafta sonra giriyorsunuz.Sekerpancari biz kilo bildirimi yapmiyoruz dimi....herkese hayirli cumalar az kalorili
Canimm bak adaylar listesi var oraya paylaşicaksin kilonuSekerpancari biz kilo bildirimi yapmiyoruz dimi....herkese hayirli cumalar az kalorili
Saol canikommmKolayy gelsin tatlımm iyi temizlikler
Ben canımm uyukluyorumm yorgunluktanSaol canikommmtemizlik arasi bakiyim dedim size
Ayy canim benim dün annen rahatsiz olunca bütün isleri sen mi yaptinn ondan mi yorgunsun aman annecin iyi olsun da dimiBen canımm uyukluyorumm yorgunluktan
Evliyimm canım annemlerde kalıyoruz başıma gelenlerden sonra kendini toparlamadna göndermem dediler şimdide alıştık bir türlü evimize gidemiyoruzAyy canim benim dün annen rahatsiz olunca bütün isleri sen mi yaptinn ondan mi yorgunsun aman annecin iyi olsun da dimisen evli miydin kiz
Ohh ohhh afiyet olsun tatlım kilo olmasınKızlar slmmm ay anca gelebildim dün aksam kayinvalidem geldi bizde kalicak sanirim bikac gün..dun aksam kunefe yedim bugunde disari keyfaltuya gittik borek yedim ama aksam dengelicem baya yedim ama 1 porsyon kiymali borek azcik su boregi birazda keyfaltuluk filanca...yogurt yicem sadece cohh sicak istanbullllll pofff pistimmm temizlik yapiom simdide ahsamada yimahh yapmam gerekirrrr
Valla yaaa nasl mutluyummmmmmmmm anlatamammmmHadi gözün aydın..anmasak gelmiycekmiş
Ay cnmm benm yok smdilikkkGünaydın canlarrrr
bende sendenm sancıdan ölüyorummmm
sagl cnm cok dengeli beslendm :)Canım huzurlu mutlu boll kahkaha bir kahvaltı diliyorum.Afiyet olsun yarasın ama kilo olmasınn
Canim sen bugün geldigin için adaylar listesine eklemedim haftaya kilo verdigin zaman ekliceksin sen kilonuNasıl ekleniyor kızlar listeye cevap yazdan mi girip ekliyoruz bilmiyorum pek kullanmayı yardımcı olurmusunuz bi
Yidin mi giiiz keyfaltunuValla yaaa nasl mutluyummmmmmmmm anlatamammmm
Ay cnmm benm yok smdilikkk
sagl cnm cok dengeli beslendm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?