Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslinda diyet planin iyi canim ekmek pilav makarna gibi hamur işleri yemeyip porsiyonlari küçültsen güzel sonuç alırsın

Aslinda diyet planin iyi canim ekmek pilav makarna gibi hamur işleri yemeyip porsiyonlari küçültsen güzel sonuç alırsın
Hemen vermek İstiyorum ya çok sabırsızım. Ama uzun vade de versek daha iyi aslında hem biraz yaşam tarzı olur. Bakalım inşallah 1 2 kilo versem haftaya bu şekilde giderim

Hemen vermek İstiyorum ya çok sabırsızım. Ama uzun vade de versek daha iyi aslında hem biraz yaşam tarzı olur. Bakalım inşallah 1 2 kilo versem haftaya bu şekilde giderim
Canim emin ol en guzeli yavas vermek daha kalici olur biraz kilo verdigini görünce daha da motive olursun zaten

***ADAYLAR LİSTESİ***
Selcanmehmetcan(82.5/82.5 / 0/%0) yeni üye başlangıç tarihi 26 temmuz 2016, başlangiç kilo 85.0, hedef kilo 65, 12 agustos 2016'da listede
salihavaris( 79.8/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016, başlangıç kilo 79.8 hedef kilo??, 19 agustos 2016'da listede
Alyazraela( / / /%)yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016 başlangıç kilo hedef kilo?? 19 agustos 2016'da listede
Meltemhz( 74.0/ / /%)yeni üye başlangıç tarihi 30 temmuz 2016 başlangiç kilo 74.0 hedef kilo:56, 19 agustos 2016'da listede
Veteriner_(85.0 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 4 agustos 2016, başlangıç kilo 85, hedef kilo: 65, 19 agustos 2016'da listede

Ayy canim benim dün annen rahatsiz olunca bütün isleri sen mi yaptinn ondan mi yorgunsun aman annecin iyi olsun da dimi sen evli miydin kiz
Evliyimm canım annemlerde kalıyoruz başıma gelenlerden sonra kendini toparlamadna göndermem dediler şimdide alıştık bir türlü evimize gidemiyoruz Aynen canım tüm iş bana kaldı geceyarısı uyudum sabah 6 da kalktım gene ortalığı toparladım şimdide armut gibi sallanıyorum.

Kızlar slmmm ay anca gelebildim dün aksam kayinvalidem geldi bizde kalicak sanirim bikac gün..dun aksam kunefe yedim bugunde disari keyfaltuya gittik borek yedim ama aksam dengelicem baya yedim ama 1 porsyon kiymali borek azcik su boregi birazda keyfaltuluk filanca...yogurt yicem sadece cohh sicak istanbullllll pofff pistimmm temizlik yapiom simdide ahsamada yimahh yapmam gerekirrrr

Nasıl ekleniyor kızlar listeye cevap yazdan mi girip ekliyoruz bilmiyorum pek kullanmayı yardımcı olurmusunuz bi

Ohh ohhh afiyet olsun tatlım kilo olmasın

Nasıl ekleniyor kızlar listeye cevap yazdan mi girip ekliyoruz bilmiyorum pek kullanmayı yardımcı olurmusunuz bi
Canim sen bugün geldigin için adaylar listesine eklemedim haftaya kilo verdigin zaman ekliceksin sen kilonu sen şimdi bana şuanki kilonu yaz ve kaç kilo olmak istiyosun onu yaz not aliyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…