- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.361
Ayy kiymaliida ossun giiiiiiiii litfeeeeen..Bilmiyom ne çekiyo evdekiler ahlimda uçuşuyo53.9 gel bi maharna yapim da yiyek salçali bol yağli
Ayy onuda çok severim ama makarnanin yerini hic bisey tutmaz gece gece ne yenir giz makarnaaaaaAyy kiymaliida ossun giiiiiiiii litfeeeeen..
Ahlima sey geldi etli sehriye pilavi
Bi manti var benim cooook sevdigim gonen mantisi eristeden daha genis biraz daha uzun kurutulmusu braz.Bilmiyom ne çekiyo evdekiler ahlimda uçuşuyo53.9 gel bi maharna yapim da yiyek salçali bol yağli
Aynrn gece makarna cook yapmisligim vaarAyy onuda çok severim ama makarnanin yerini hic bisey tutmaz gece gece ne yenir giz makarnaaaaaTamam giyma da koyicam sössss
Menün güzel aslinda o bitterler 2 kareye inse daha güzel olurr tatlimm tarçinli su içmek baya kesiyo tatli iştahini, aslinda hurma da keser ama sen cikilata çok seviyosun benceSabah menemen kibrit kutusu kadar peynir bide 1.5 dilim kepek ekmegi
Oglen diyet kepekli bir paket 300 ml ayran arada seftali
Aksam bir kase corba bir bardak ayran bir dilim kepek ekmegi ,seftali
Aciktigimda aralarda 5 tane hurma yedim bide 4 kare bitter cikolata (tatli bisey yemeyince cok mutsuz oluyorum canim cok tatli cekiyo onun icin tavsiye verirmisiniz ) grip oldugum icin cok halsizim bir saat disarda yavas yavas yurudum tempolu degil ama
Bi manti var benim cooook sevdigim gonen mantisi eristeden daha genis biraz daha uzun kurutulmusu braz.
Onu haslanan tavuk suyuyla ocagin ustunde tepside cevirerek pisiriyosun sonra icine haslanmis nohutlari atiyosun bu arada haslanan didilmis boool tavuklari atiosnn icine bollcaaa imhhhh ustune kara biberrrr tavuk suyu cekioken biz ceviriyoruz.
Pisiyooooo ayy anlatirken agzim sulandi.
Ondan vermis anneme pisirmemiz icn. 65e dusunce odullendircem kendimi kesnlkle yicemay nasilda anlattm yazk bana
Tamam 65olimda yiceeeem yiim ama dime hakketmm ozamansiresmen tarif verdin giz oyyy o da yenmez mii yaaa ama sakin 65 e düşmeden yemek yok bakkk
Ayyy canimmm hayirli gitsin gelir geriiSelam kızlar..
BugünSeksensekizli ile annemdeydik...diğer kardeşim memleketine dönecek sabaha karşı..üzüntüden başıma ağrı girdi off
Ayyyy cnmmmmmmmmmm kiyamam kizzzSelam kızlar..
BugünSeksensekizli ile annemdeydik...diğer kardeşim memleketine dönecek sabaha karşı..üzüntüden başıma ağrı girdi off
Ye tamam ama 3 tabah da yeme yaneeTamam 65olimda yiceeeem yiim ama dime hakketmm ozamansiayyy coooh guzel yaaaaaaa uc tabak yerm o derece
Kahvaltiniz ayni tabi seksensekizliyleMenüm..
Sabah: yarım gözleme, domates, salatalık, kk peynir..
Akşam: bir kase tarhana..
Baskada bişey yemedim mideme kramp girdi resmen..
Ayyy canimmm hayirli gitsin gelir gerii
Çok kötü oldum bu sefer anlamadım hala ağlıyorum..yanında belli etmedim sıktım kendimi şimdi de döküldüm yaa..Ayyyy cnmmmmmmmmmm kiyamam kizzz
Tamam beeeYe tamam ama 3 tabah da yeme yaneeyeter bi tabah
Annem tutturdu gitmeden sacda gözleme yapayım yiyin hep beraber dedi..ondan öyle şey oldu yaniKahvaltiniz ayni tabi seksensekizliyleafiyet olsun canim
Kizzz oyle deme bee uzuldm heÇok kötü oldum bu sefer anlamadım hala ağlıyorum..yanında belli etmedim sıktım kendimi şimdi de döküldüm yaa..
Olsnnn kizzz afiyet olsn hep yemiosn zaten bsver anaciginin ellerine saglkkkAnnem tutturdu gitmeden sacda gözleme yapayım yiyin hep beraber dedi..ondan öyle şey oldu yani
Kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..Tamam beeeayy
O degilde kurman geliiii kiz gene yandk heeee ipin ucu kacnca kacio yaa.. kavurmaya ekmek banmayacazmiof of hayat sen beni coh yordunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?