Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah menemen kibrit kutusu kadar peynir bide 1.5 dilim kepek ekmegi
Oglen diyet kepekli bir paket 300 ml ayran arada seftali
Aksam bir kase corba bir bardak ayran bir dilim kepek ekmegi ,seftali
Aciktigimda aralarda 5 tane hurma yedim bide 4 kare bitter cikolata (tatli bisey yemeyince cok mutsuz oluyorum canim cok tatli cekiyo onun icin tavsiye verirmisiniz ) grip oldugum icin cok halsizim bir saat disarda yavas yavas yurudum tempolu degil ama

Bilmiyom ne çekiyo evdekiler ahlimda uçuşuyo 53.9 gel bi maharna yapim da yiyek salçali bol yağli
Bi manti var benim cooook sevdigim gonen mantisi eristeden daha genis biraz daha uzun kurutulmusu braz.
Onu haslanan tavuk suyuyla ocagin ustunde tepside cevirerek pisiriyosun sonra icine haslanmis nohutlari atiyosun bu arada haslanan didilmis boool tavuklari atiosnn icine bollcaaa imhhhh ustune kara biberrrr tavuk suyu cekioken biz ceviriyoruz.
Pisiyooooo ayy anlatirken agzim sulandi.
Ondan vermis anneme pisirmemiz icn. 65e dusunce odullendircem kendimi kesnlkle yicem ay nasilda anlattm yazk bana

Menün güzel aslinda o bitterler 2 kareye inse daha güzel olurr tatlimm tarçinli su içmek baya kesiyo tatli iştahini, aslinda hurma da keser ama sen cikilata çok seviyosun bence yedikce bagimlilik yapiyo canim yeme sen çikilata hurma ye ama onu da abartma kalorisi az değil çünkü gecmis olsun kuzum nane limon ic iyi gelir

resmen tarif verdin giz oyyy o da yenmez mii yaaa ama sakin 65 e düşmeden yemek yok bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…