- 4 Ağustos 2016
- 9
- 13
- 8
- 33
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.381
Aynen ben tatli cok seviyorum :)doktor seker ilaci veemisti matofin sanirim ona tekrardan baslasam iyi olur:)Menün güzel aslinda o bitterler 2 kareye inse daha güzel olurr tatlimm tarçinli su içmek baya kesiyo tatli iştahini, aslinda hurma da keser ama sen cikilata çok seviyosun benceyedikce bagimlilik yapiyo canim yeme sen çikilata hurma ye ama onu da abartma kalorisi az değil çünkü gecmis olsun kuzum nane limon ic iyi gelir
Bencede kafaya koydummmmmmmmm viricimmmm.. evet yaa bigun kacamak yapariz sadece bir ogunde bir dilimcik yerik kii.olmazmi...Kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..
Yok hasta degilim canim bugun dr gittim şeker hapi yazdirdim 1000lik tedavi icin bugun gec ictim yarin saati dengelicem inşallah şuan sarsti beni ilacc alisirim bi haftadanGayet güzel canim menün akşam yemegin sadece vakti gec olmus o da ilaç alman gerekiyomus olsunnneyin var tatlim hasta msn
Ayyy canimm yaa benimde ablalarim uzakdaa anliyorum seni giderken insan çok üzülüyoÇok kötü oldum bu sefer anlamadım hala ağlıyorum..yanında belli etmedim sıktım kendimi şimdi de döküldüm yaa..
Aynen öyle oldu..hem bu hafta @moon8187 ile yarışcaz daha dikkat ederim..gerçi onun da kv gelmiş yoğun olur şimdi..Olsnnn kizzz afiyet olsn hep yemiosn zaten bsver anaciginin ellerine saglkkk
Öyle mi canim aman düzenli iç ilacini sekerini dengeler alışır bünyen yavas yavas heraldeYok hasta degilim canim bugun dr gittim şeker hapi yazdirdim 1000lik tedavi icin bugun gec ictim yarin saati dengelicem inşallah şuan sarsti beni ilacc alisirim bi haftadan
Sen yap onu gecAynen öyle oldu..hem bu hafta @moon8187 ile yarışcaz daha dikkat ederim..gerçi onun da kv gelmiş yoğun olur şimdi..
Ekmek banmayi vir sende et ye doyuncaya gadarTamam beeeayy
O degilde kurban geliiii kiz gene yandk heeee ipin ucu kacnca kacio yaa.. kavurmaya ekmek banmayacazmiof of hayat sen beni coh yordunnn
Ayy bunu da yemeden olmazmis ama afiyet olsun hepinizeeeAnnem tutturdu gitmeden sacda gözleme yapayım yiyin hep beraber dedi..ondan öyle şey oldu yani
Benm 67di dmi peeehEkmek banmayi vir sende et ye doyuncaya gadarbayram hedefine ulasamayana ehmeh yohh
Doktor verdiyse iç tatlim düzenli belki o yuzden surekli tatli istiyo caninAynen ben tatli cok seviyorum :)doktor seker ilaci veemisti matofin sanirim ona tekrardan baslasam iyi olur:)
Amanınn duymasın kızzSen yap onu gecbosver sen onu yesn sissin akillansn o ayy duymasnnnnn
Liste arada kaynadi herkes girmedi heralde yarin ben bi bulam onuBenm 67di dmi peeeh
Daha sabah yemis boooooreeek ne yesin denir utanmaz kadnAmanınn duymasın kızz
Amiiin aminnnArkdsmla bulustuk yaaa dediki suanda cok iyisin.
65gibisin dediiii hic oyle 69gbi degilsin dedi cok sevndmmmmm..
Sonra zarada bi sey denedm ustume zaten verdikten sonra yazin M beden aliyodm bugunde olunca artk emin oldmmmm :) allahmmmmm incecik olmayida nasip etttt
Ben hedefe ulasrrrrrrr bir dilim ekmek yada bugday ekmegiyleeeeeee banar yirim kimseyide ilgilendrmez tmmiEkmek banmayi vir sende et ye doyuncaya gadarbayram hedefine ulasamayana ehmeh yohh
66 ol sana iki dilim ehmehhhBen hedefe ulasrrrrrrr bir dilim ekmek yada bugday ekmegiyleeeeeee banar yirim kimseyide ilgilendrmez tmmi66olimda gorin siz
Evt bulll herkes yazsn kiz yeni arkdsciklerimizde geldi onlarda yazsinnnnListe arada kaynadi herkes girmedi heralde yarin ben bi bulam onu67 olman lazim zaten senin 69 sunnn ol yani 67
66 ol sana iki dilim ehmehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?