- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.401
Evt bulll herkes yazsn kiz yeni arkdsciklerimizde geldi onlarda yazsinnnn
sus kiz zaten oyle olcak catla patla
Hakkin ye vallaben de yarim ekmek yirim o zaaman
Düşüncesi bile delirtti giziAyyy dusundumde beeeen 65kg neeebeeeeen soooooook 60benim 2010kgm yaaaaaaaa ayyyyy ben 65mi olucam
YiyeeecummmHakkin ye valla
Olursun tabiAyyy dusundumde beeeen 65kg neeebeeeeen soooooook 60benim 2010kgm yaaaaaaaa ayyyyy ben 65mi olucam
Ayyyyyy mis gibi kokarrrr giiii bende bigun kacamak yaparm madem simardm ama inersem inmezsem tohati yermYiyeeecummm
Inanamiormmm dusununce benm icin cook buyuk biseyyyyyyOlursun tabi
İnersen yi birgün kacamak olarakAyyyyyy mis gibi kokarrrr giiii bende bigun kacamak yaparm madem simardm ama inersem inmezsem tohati yerm
Valla bi an deluruom sandm bence ben 60olcam ama bana yetmicek gibiDüşüncesi bile delirtti giziol kiz 65 sonra da 60 sonra 55 hahh
Tamam panps anlattik imzalaİnersen yi birgün kacamak olarakama inmezsen
Bakarsin fizigine falan hoşuna giderse 60 da kalirsin kizValla bi an deluruom sandm bence ben 60olcam ama bana yetmicek gibi
Ben ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm[/QUOTE][QUOTE="sarraf, post: 47547730, member:kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..
Okey anlaştık. Şey kuru üzüm tatlı sayılıyor mu bi kaç tanecik atsam ağzıma yarın
Kuzum bence vakti olmayanlar için yulafli sütlu kahvalti en guzeli içine bi iki ceviz ve kuru kayisi da atip zenginleştirebilirsin bi tane de haşlanmış yumurta yesen süper olurakşam çok hafif olmuş ama öğleee kısırdan iki kaşık falan yediysen ondan bişey olmaz ama tatliiiiii olmamaliii yarin tatlisiz bir menü olur ama kesin bilirim ben
Ben ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm[/QUOTE][QUOTE="sarraf, post: 47547730, member:kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..
3 5 kuru üzüm ye görmem onuuuOkey anlaştık. Şey kuru üzüm tatlı sayılıyor mu bi kaç tanecik atsam ağzıma yarın
Yok ben zaten 58olcaktmm ya belkide 55Bakarsin fizigine falan hoşuna giderse 60 da kalirsin kizolmadi 55 imzalaa
evetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?