Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

[QUOTE="sarraf, post: 47547730, member:kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..[/QUOTE]
Ben ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm

[QUOTE="sarraf, post: 47547730, member:kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..
Ben ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm[/QUOTE]
Bende aslinda pek aramiyom ekmegi çatali bandiriyom ekmek yerine ama bi kerelik yerim annemgilde ekmekle ben zayifim kii zatii

Okey anlaştık. Şey kuru üzüm tatlı sayılıyor mu bi kaç tanecik atsam ağzıma yarın

[QUOTE="sarraf, post: 47547730, member:kurbana kadar hatrı sayılır kilo vermemiz lazım..gerçekten kavurmayı ekmeksiz nasıl yiyciizz..
Ben ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm[/QUOTE]
Kizz benmde yooook zaafim ama ete banmak geldi aklima bi hos oldm bir dilim bigdaydan yada ekmekten olmem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…