- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.421
Mutlaka listeye girmem lazım sıkıldım bu durumdan..reglim de biter ohh..
Grubu birakicaktmmmm birakmiyormmm dedigim saatten beri grubun kaderi degisti sankigene kendime sey ettm
SekerPancarii
Valla bu kadar kiloyi vermisin bu kiloyumu veremicen sadece vucudun oyun yapiyor gine düzene girer srn verirsinde haa[/QUOTE]UOTE="ParteMoralll, post: 47547995, member: 652595"]Inanamiormmm dusununce benm icin cook buyuk biseyyyyyy
Regl bitince inersin baya canimm ay hadi insallah haftaya listede olursunMutlaka listeye girmem lazım sıkıldım bu durumdan..reglim de biter ohh..
Kiz ben boyle yapsam verirdim oyuzden.Valla bu kadar kiloyi vermisin bu kiloyumu veremicen sadece vucudun oyun yapiyor gine düzene girer srn verirsinde haa
Kizz benmde yooook zaafim ama ete banmak geldi aklima bi hos oldmBen ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm
O annnnnn bisey oldu bendeeeeee bi silkelendim didimm bu grup seninnnnn caninnnnn didim ondanbi can geldi giz tekrar gruba canikommm benimmm
Hakkaten bize bi haller oldu fabrika ayarımıza geri döndük..arada kurcala biziGrubu birakicaktmmmm birakmiyormmm dedigim saatten beri grubun kaderi degisti sankigene kendime sey ettm
SekerPancarii
Kizzz hem saglkli beslniom hem regl sence beeeen eksi olarrrmiyim olmazsam tartiyi aticam 10.kattanRegl bitince inersin baya canimm ay hadi insallah haftaya listede olursun
Sen bana küstün diyem tadim kalmadiydi benimdeO annnnnn bisey oldu bendeeeeee bi silkelendim didimm bu grup seninnnnn caninnnnn didim ondanmoon biliyy ona didimm nysee yine eskiye dondk ohhhhhh
Bence reglden sonra senin kilo vermen hizlanacak bak görcenKizzz hem saglkli beslniom hem regl sence beeeen eksi olarrrmiyim olmazsam tartiyi aticam 10.kattan
Dusun ki ben gidiyidimmmmmm bahtmm pancar gidio kmse kalmmamissssssss alalalallaa dedim nolduHakkaten bize bi haller oldu fabrika ayarımıza geri döndük..arada kurcala bizi
Evet kusmustm sonra uzuldm baristm hemencikkkkkkkkkkk bidaha beni tutarsn ahillandinmiSen bana küstün diyem tadim kalmadiydi benimdeama biz kankişik kiii dimii ayy bende çok seviyom takimimi sizleriiiiii
Ahillandim isin asli farkliymiş ben sonradan anladim ama geri açip konuyu tadimizi kaçirmak istemedimEvet kusmustm sonra uzuldm baristm hemencikkkkkkkkkkk bidaha beni tutarsn ahillandinmi
Eeee eskisi gbi yiorm ben eminim insallah bunyem beni sasirtmazBence reglden sonra senin kilo vermen hizlanacak bak görcen
Günlük spor raporu vericem size..sporsuz olmiyyRegl bitince inersin baya canimm ay hadi insallah haftaya listede olursun
Bidaha isime karismaaAhillandim isin asli farkliymiş ben sonradan anladim ama geri açip konuyu tadimizi kaçirmak istemedimsen melehimmsin benim küsme bida bana
Sarraf da dönerse haftaya 4 kisiyiz kiz hattaEeee eskisi gbi yiorm ben eminim insallah bunyem beni sasirtmaz
Kizlar yaaa birinci olalimmmm yaaaaaa grupta kmler varrrrr sarrafta hele bi donseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?