Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

UOTE="ParteMoralll, post: 47547995, member: 652595"]Inanamiormmm dusununce benm icin cook buyuk biseyyyyyy[/QUOTE]
Valla bu kadar kiloyi vermisin bu kiloyumu veremicen sadece vucudun oyun yapiyor gine düzene girer srn verirsinde haa

UOTE="ParteMoralll, post: 47547995, member: 652595"]Inanamiormmm dusununce benm icin cook buyuk biseyyyyyy
Valla bu kadar kiloyi vermisin bu kiloyumu veremicen sadece vucudun oyun yapiyor gine düzene girer srn verirsinde haa[/QUOTE]
Kiz ben boyle yapsam verirdim oyuzden.
Vericem cnm insallah..
Kiz su alintilari duzgun yappsanaaa direk cevapla nereyi kurcaliosn ya

Valla bu kadar kiloyi vermisin bu kiloyumu veremicen sadece vucudun oyun yapiyor gine düzene girer srn verirsinde haa
Kiz ben boyle yapsam verirdim oyuzden.
Vericem cnm insallah..
Kiz su alintilari duzgun yappsanaaa direk cevapla nereyi kurcaliosn ya[/QUOTE]

Ben ekmegi aramam valla catalla batira batiira yitrimm sade protein olur bayramlarda tatli ikram ettiklerindede yimiyorum korkudan midem karisir diye sadece annemin yaptihi tatlidan Hımmm
Kizz benmde yooook zaafim ama ete banmak geldi aklima bi hos oldm bir dilim bigdaydan yada ekmekten olmem ya [/QUOTE]Bence senin zaferin sayılır yii tatlim yi afiyet olsunn Hımm mm :))

O annnnnn bisey oldu bendeeeeee bi silkelendim didimm bu grup seninnnnn caninnnnn didim ondan moon biliyy ona didimm nysee yine eskiye dondk ohhhhhh
Sen bana küstün diyem tadim kalmadiydi benimde ama biz kankişik kiii dimii ayy bende çok seviyom takimimi sizleriiiiii

Ahillandim isin asli farkliymiş ben sonradan anladim ama geri açip konuyu tadimizi kaçirmak istemedimsen melehimmsin benim küsme bida bana
Bidaha isime karismaa ben kimi patahlicami iyi bilirim grubun omru acisindan coook eii..
Ben oyle haddini bildirmeseydim smdi o kaptandi sen yoktn hersey farkli olcakti yaaa

Eeee eskisi gbi yiorm ben eminim insallah bunyem beni sasirtmaz
Kizlar yaaa birinci olalimmmm yaaaaaa grupta kmler varrrrr sarrafta hele bi donseeee
Sarraf da dönerse haftaya 4 kisiyiz kiz hatta BitmeyenUmidim da listede haftaya 5 kisiyiz hadi bu hafta herkes cok dikkat etsin birinci biz olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…