- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.481
Nee ben onu bir haftada vermistm
YeterAnlat anlattt
Yok ben yaoarm uc gunde bir alsam diger iki gun veririm eminim.... :)Ben iki gün yiyip 5 gün diyet yapiyom anca kurtariyo gi
ne yani bir ayda 9.5kg vermis insanm dmi amaaaaaBir haftada 4 kilo mu o neydiii gizzz
Benim ki çok zor valla ben o kadar cabuk kilo aliyom ki kilomu korumak için savaş veriyom resmenYeter
Yok ben yaoarm uc gunde bir alsam diger iki gun veririm eminim.... :)
ne yani bir ayda 9.5kg vermis insanm dmi amaaaaaBitmeyenUmidim
Nolduu kiz
Bir haftada 4 kilo vermenin şokunu yaşiyo insanlarNolduu kiz
Sanki ben 20yim sonucta cocuk yaptm 26yim azmi yani sanki 50yasndasn peeeehh icin gecmis sninHadi canimmm bi haftada 4 kilo vuuuuivvvv sen 33yasinda gorum kizz
Saka maka kilo verirsem benim icin ilk olucaakkk ayyyy ayyy
Valla bir haftada 4 verdim o ay toplam 9.5vermistm isteBir haftada 4 kilo vermenin şokunu yaşiyo insanlar
Ayy Masallah kiz süper vermissin valla şok olmustur herkesValla bir haftada 4 verdim o ay toplam 9.5vermistm iste
Dalgami gecionz len sizBenimde gözler bi öyle olduusonra bi kahkahaa aldi arkasini
Seni gızdırmah hoşuma gidiyyDalgami gecionz len siz
Kizz bilmiyomuydun ne bicim kankisin sennnnnnnnAyy Masallah kiz süper vermissin valla şok olmustur herkes
ay ne var bundaaaasende verirsinNolacakkk agizimiz acik kaldiii tebrik edimmm seniii @ParteMoralll
Kizz ben seni 21-23 yas hatirlimmSanki ben 20yim sonucta cocuk yaptm 26yim azmi yani sanki 50yasndasn peeeehh icin gecmis snin
Bende onu düşünüyom ben zaten biliyom neden ilk kez duymus gibi şaşirdiysamKizz bilmiyomuydun ne bicim kankisin sennnnnnnn
ay ne var bundaaaasende verirsin
Evet sen niye oyle belerttnSeni gızdırmah hoşuma gidiyyhem ben biliyodum ki zaten senin 1 ayda 9 bucuk kilo verdigini niye o kadar şaşırdıysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?