- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.461
Ben bilmem ben anlatmiyimMoon çoh sever akşam yemeklerinde döktürmeyii zatiayy onun beli ağrir simdi benim gibii kiyamammm
Terle işte ne güzell..ben kızı anneme bırakırım yoksa o da dibimde..fitim fitsin fitiizzYaaa ben evde yapicamda cook asiri terliomm kziimda ayagima dolaninca is cigrindan cikioo bende zaman buldkca yuruyus ve zmba eklicem. Hatta pancarin dedigi bacak seysini alcamooo fit partee
Tamam tohat yokTamam panpa ben yokken buralar senin ama unutma kıstır köşeye coh yiyenleri ama tohatlama
Valla çoh merahlandim bekliyom moonu dört gözünenBen bilmem ben anlatmiyim
Diyete tam uyunca insanın daha da çok gelesi geliyo demiTamam tohat yokay iki gundr cook burdymm aciktikca geliom
Ben birakamam onla yapiozz yazn sicagi bunaltio... yap da gaza gelirim bende. Oooo fitizzzs seneyee incecikkk hatta yilbasina wuhuuuuuuuu yilbasina inceck olmam lazm seneye dugun varrr ofofofofofo yikarmmm oralariTerle işte ne güzell..ben kızı anneme bırakırım yoksa o da dibimde..fitim fitsiz fitiizz
Ben nye aciktm smdi cok alakasizDiyete tam uyunca insanın daha da çok gelesi geliyo demiaç açina iyi oluyo sohbet
Cok bekleme kahvalti hazirlicak daha sabahValla çoh merahlandim bekliyom moonu dört gözünen
Eylül 12 olması lazımKizlaaa bayram nizamanki bi takvime bakim didim fırsat olmadi ins bir aydan bi hafta fazladir
Kizlaaa bayram nizamanki bi takvime bakim didim fırsat olmadi ins bir aydan bi hafta fazladir
Oglen disarda olucak sonra aksam yemegi yapcak
Anlat anlatttOglen disarda olucak sonra aksam yemegi yapcakgelemez ay beni geberticek
Senin kadar zayif olsaaam fiiiiiihuuuuu uc gun yer ikigun diyet yapardmBiz hep açık ya giz
Ben iki gün yiyip 5 gün diyet yapiyom anca kurtariyo giSenin kadar zayif olsaaam fiiiiiihuuuuu uc gun yer ikigun diyet yapardm
Kacamaksiz devam edersen olur kiz bir ayda 4 kiloAyyyyyy bi aydan azzz bayagi toparlanmak lazimm benim 4 kilo vermem lazim cokmu kizlaar ya
Nee ben onu bir haftada vermistmAyyyyyy bi aydan azzz bayagi toparlanmak lazimm benim 4 kilo vermem lazim cokmu kizlaar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?