- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.501
Yok kizKizz ben seni 21-23 yas hatirlimm
Ahlım giiti zaar 1 haftada 4 kiloyu duyuncaEvet sen niye oyle belerttn
Ben 22 yaşındayım en minikiniz benim aplalarimmmmmKizz ben seni 21-23 yas hatirlimm
Sırrını söyle bakemNolduu kiz
Tamam simdi simarcamAhlım giiti zaar 1 haftada 4 kiloyu duyunca
ohh ne guzel iste cnm@ParteMoralll valla icim cok gecmis gizz buraya geldimm inan canlandim esim bile farkinda kipir kipir
Sen hic heveslenme biz kg verdk cok zor bizim icnnnn.Sırrını söyle bakem
Hem zayifliyoruz hem eyleniyoruz stres atiyoruz iyki burdayiz dimiii ne guzell@ParteMoralll valla icim cok gecmis gizz buraya geldimm inan canlandim esim bile farkinda kipir kipir
Yok kiz ne sporu@ParteMoralll nasil beslendin yaa spor cokmu yaptin kanin vitaminin ne dusmedimi.benim hep sorudu ilac kullan kullan kilo all.valla maşallah sana
Ben bugun gezdm bsy yapmadm yarn gene iss amanSizin yüzünüzden çamaşırı iki saatte düzledim iki yaz bi düzle iki yaz bi düzle bitmedi gitti
Banane yaaaSen hic heveslenme biz kg verdk cok zor bizim icnnnn.
Aman iş de hiç bitmiyii yaaBen bugun gezdm bsy yapmadm yarn gene iss aman
Hadi canimm gercekten mii kizzSekerPancarii cok olgun duruyon yazismalarin partiste yaramaz cocuk gibi:))) ama dopra haa
SekerPancarii cok olgun duruyon yazismalarin partiste yaramaz cocuk gibi:))) ama dopra haa
Cnm biliosn sen nasl beslendigimi sende uy bana ozaman beraber verelmBanane yaaa
Tisikkur edermmm kara kizHadi canimm gercekten mii kizzpartiskomm kipir kipir dimee heee hemde çoh dobra
Ayy sarraf karataydan dukana mi geçiş yapsa kii hem bekli bünye şaşirirCnm biliosn sen nasl beslendigimi sende uy bana ozaman beraber verelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?