- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.441
AyyyBidaha isime karismaaben kimi patahlicami iyi bilirim grubun omru acisindan coook eii..
Ben oyle haddini bildirmeseydim smdi o kaptandi sen yoktn hersey farkli olcakti yaaa
Evet evet sporr hatika olur herkes yazsinyaptigi sporlariGünlük spor raporu vericem size..sporsuz olmiyy
Ooo super tmmmm haftayaaa biseyler yapalmmmmmmm wuhuuuuuuuu moonda doner belki ay insallahSarraf da dönerse haftaya 4 kisiyiz kiz hattaBitmeyenUmidim da listede haftaya 5 kisiyiz hadi bu hafta herkes cok dikkat etsin birinci biz olalim
Dusundumdee ayyAyyyvalla haklisin haaa hersey bambaska olabilerdi
Ayyy evet moon da gelsin artik listeyeOoo super tmmmm haftayaaa biseyler yapalmmmmmmm wuhuuuuuuuu moonda doner belki ay insallah
yakalaaaaaaaaaa ve suuu alintilari duzeeelt litfen yaaaBen geriden geliyom @PartelMoralll net cok yavaş tel bi turlu ilerlemiyor sizde kusurrr:))) hizli gidiyonuzzz bebegimmm
Hahh iyi ettinDusundumdee ayyceneme kuvvet
Valla cok simardi yaaa
Ben gizli kaptanm cahtirmaHahh iyi ettinbida garismam
Leslie ve zumba yapıcam..pilates daha yapamıyorum belim çok ağrıyo..komşum da yürüyüşe gideriz dedi..Evet evet sporr hatika olur herkes yazsinyaptigi sporlarine yapcaksin leslie mi
Gaynanasi yapiyi o yiyidir şimdiValla cok simardi yaaa
Yaaa ben evde yapicamda cook asiri terliomm kziimda ayagima dolaninca is cigrindan cikioo bende zaman buldkca yuruyus ve zmba eklicem. Hatta pancarin dedigi bacak seysini alcamLeslie ve zumba yapıcam..pilates daha yapamıyorum belim çok ağrıyo..komşum da yürüyüşe gideriz dedi..
Nerdeyse seni gapttan yapacadim ya tutmadiBen gizli kaptanm cahtirmahahahahahaha
Yok o yapii giiGaynanasi yapiyi o yiyidir şimdiyooosam tam tersi mi kiii ayyy ahahahhhh
Ayy evet bak bayrama kadar sıkı tutmak lazim diyetii herkesler şok olsunnnnnAyyyyy inşallah yaa bayrama 77-78 kilo olmayi cok istiyim bayramda gayin babagil gorse millet gorucek ohaaa bun dan iyisi ben mutlu olacammSekerPancarii kizlaaa
Bak bu haftaaa coook dikkat listede olcaksin cnkuuuuuu baaah cook kizarmmmmAyyyyy inşallah yaa bayrama 77-78 kilo olmayi cok istiyim bayramda gayin babagil gorse millet gorucek ohaaa bun dan iyisi ben mutlu olacammSekerPancarii kizlaaa
Moon çoh sever akşam yemeklerinde döktürmeyii zatiYok o yapii gii
Cok kurcaladn bsyleriNerdeyse seni gapttan yapacadim ya tutmadi
Tamam panpa ben yokken buralar senin ama unutma kıstır köşeye coh yiyenleri ama tohatlamaCok kurcaladn bsyleriben burdymmm yaslan baaaha hesap kitapla sen ugras pnpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?