Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

DelyDoly canmmnoldunu anlamadm ama gecmis olsun onemli bisey yoktr umarim...

kizlar kayinvalidem geldigi icin butun programim alt ust olsu ve ne zaman gidecegini bilmiyorum cok yorgunum
Sagolasin canim teşekkür ederim. Annem merdivenlerden düşüp omuzunu ve kolunu kirdi şimdi agrilari olsada iyii şükür.

Gözleme miii Afiyet olsun canim karbonhidrat fazla kaçmış bugün sabah gözleme aksam dolma az yemissin ama keskemm akşam sebze yemegi yeseydinbebis diş çikariyodu nasil olduu canim
Bebiş alt iki dişi çıkarttı ama çok huysuz hep kucak istiyo uyku düzenleri değişti tabi sıcak havalarda eklenince vay halimize

Dün temizlik yaptındı canım ondna mı yoruldun ..Eee uyusana neden kalktın ki bu kadar erkenden
Evet kiz temizlik çok yormus benii ayy benim kiz 7 bucukda uyandi nasil uyyum acik kanepeye kivrildim uyumaya çaliştim ama yokk rahat vermiyi illa bende gözümü açıp ona bakicambi kahve yapim da kendime gelim bariii

Evet kiz temizlik çok yormus benii ayy benim kiz 7 bucukda uyandi nasil uyyum acik kanepeye kivrildim uyumaya çaliştim ama yokk rahat vermiyi illa bende gözümü açıp ona bakicambi kahve yapim da kendime gelim bariii
Hahhah beni yanımdaki showrromdaki arakadaşın bebeside öylee gece saat kaç olmuş uyku gözümden akıyor anneee nideen gösünü kapadın anneee bana kısmıyon dimii anneee oyun oynayalım Kız hergün bitik haldee geliyorr yazık biri 14 biri 2 biride 8 aylık bebesi var.Hangisine döncem şaşırdım valla diyoo Senin cimcime kaç aylık tatlım bayağı erkenden kalmış valla bir nescafe iç uykun açılır

Ayyy Allah yardımcisi olsun valla zor 3 çocuk hemde yaşları küçük bide çalisiyooo benim kizim erken uyyo akşam 8 buçuk da falan o yüzden 7 buçuk 8 hep ayakta aliştim aslinda ama yorgun olunca ayıkamadim kiizz benim kizim kasımın 3 ünde 4 olacak aplasii ayy ayıkıyım diye öyle mi acı turk kahvesi yapmışım ki sorma zor iciyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…