- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.541
ben bu kizi bosuna sevmim ya beni o anliyo yalniz sende atarlandin bana benzedin
Sagolasin canim teşekkür ederim. Annem merdivenlerden düşüp omuzunu ve kolunu kirdi şimdi agrilari olsada iyii şükür.DelyDoly canmmnoldunu anlamadm ama gecmis olsun onemli bisey yoktr umarim...
kizlar kayinvalidem geldigi icin butun programim alt ust olsu ve ne zaman gidecegini bilmiyorum cok yorgunum
Günaydın canım dopmalar küçük küçük tatlım erik domates kadar yaniAfiyet olsun canimmm gayet güzelbiber dolmalari küçükdür insallah
Bebiş alt iki dişi çıkarttı ama çok huysuz hep kucak istiyo uyku düzenleri değişti tabi sıcak havalarda eklenince vay halimizeGözleme miiiAfiyet olsun canim karbonhidrat fazla kaçmış bugün sabah gözleme aksam dolma az yemissin ama keskemm akşam sebze yemegi yeseydin bebis diş çikariyodu nasil olduu canim
Gunaydinn beybisiGünaydın kızlar hayırlı sabahlar musmutlu bir gün diliyorum
Katiliyirum
Bende sevdim canım hepinizi..arada sigortalar atacak iyi gelir vücut yenilenir
Amannn niyse saat gac olmuş habariniz varmi ben kacemde uyuyem
Hadi gizlarr hepinizi optum @ParteMoralll senide opummm ♥ iyi geceler
Günaydın tatlimmGünaydın kızlar hayırlı sabahlar musmutlu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 1866860
Dün aynen bende böyle idimm nerdeyseeÇok afedersiniz iç çamaşırımaa kadar sırılsıklamm
Günaydın tatlikoGunaydin kizlar
Dün temizlik yaptındı canım ondna mı yoruldun ..Eee uyusana neden kalktın ki bu kadar erkendenAllah seniii kizzzz ayy bende felaket yorgunummmm uyusammmm uyusammmm uyusammmmm
Evet kiz temizlik çok yormus beniiDün temizlik yaptındı canım ondna mı yoruldun ..Eee uyusana neden kalktın ki bu kadar erkenden
Hahhah beni yanımdaki showrromdaki arakadaşın bebeside öylee gece saat kaç olmuş uyku gözümden akıyor anneee nideen gösünü kapadın anneee bana kısmıyon dimii anneee oyun oynayalımEvet kiz temizlik çok yormus beniiayy benim kiz 7 bucukda uyandi nasil uyyum acik kanepeye kivrildim uyumaya çaliştim ama yokk rahat vermiyi illa bende gözümü açıp ona bakicam bi kahve yapim da kendime gelim bariii
Ayyy Allah yardımcisi olsun valla zor 3 çocuk hemde yaşları küçük bide çalisiyoooHahhah beni yanımdaki showrromdaki arakadaşın bebeside öylee gece saat kaç olmuş uyku gözümden akıyor anneee nideen gösünü kapadın anneee bana kısmıyon dimii anneee oyun oynayalımKız hergün bitik haldee geliyorr yazık biri 14 biri 2 biride 8 aylık bebesi var.Hangisine döncem şaşırdım valla diyoo Senin cimcime kaç aylık tatlım bayağı erkenden kalmış valla bir nescafe iç uykun açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?