- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.581
Bendee bendeeSabah tartida eksi goren parte
İnadina daha çok şimarmasinkaşinma yinee
oooo sendemiiii kiskancc kizzzz:).bu hafta herkesi ezip gecicemmBendee bendee
Anaaaaa o nerden ckmss..Kızım ağliyo şuananneee neden bana kardeş dogurmuyosun diye
Eveett dün aç açina uyumanin mükafatini aldikkhaklisinnnnnnnn enerjk cock
oooo sendemiiii kiskancc kizzzz:).bu hafta herkesi ezip gecicemmgrubu biraz gaza getirelim
Ayy aslinda çok kiskanc ama pinkişin kizini hic kiskanmadi çok seviyo onu gördükce bende kardes istiyomm evde çok sıkılıyom diyo bende tamam falan diyom hep o da bugün isyan etti hep tamam diyosun kalkiyorum kardeş yok ne zaman olacak kardes diyoAnaaaaa o nerden ckmss..
Ay ne guzel istemesi hc kiskanmicak ozaman
Eveeeeett tembel hatunlarEveett dün aç açina uyumanin mükafatini aldikkhaydin gizlaaa eksiler çoğalsin
Ayyyy hahahahahahahahaahahahahhahahahahahahaha kalkiomus kardes yokmus ya kooptmAyy aslinda çok kiskanc ama pinkişin kizini hic kiskanmadi çok seviyo onu gördükce bende kardes istiyomm evde çok sıkılıyom diyo bende tamam falan diyom hep o da bugün isyan etti hep tamam diyosun kalkiyorum kardeş yok ne zaman olacak kardes diyo
Hemen doğuvereceh saniyii çocuhhAyyyy hahahahahahahahaahahahahhahahahahahahaha kalkiomus kardes yokmus ya kooptm
Hemen doğuvereceh saniyii çocuhh
Tamammm bende islerime bakmmm optmmmmmm kayfalti sonra supur sil hasta hasta grsBen gidiyom gizlaa
Bende mutfak falan zaten her zaman temiz oluo yemekten hemen sonra kaldirdigim icin.Ayyyyyy her yeri toparladim supur sil isini sonra yapicam halimmm youkk biraz agiz ayirammm barii sindi esim gelcek yemek yap falan bi gunde kadinlara tatil olsa nolacakkk
Ne isi geneNaber kızlarbenim iş daha bitmedi kizimi uyutuyum devam edicem
Ayy o gelene kadar kac temizlk yaptim benNe isi genegormcen glcek tutustun dmi d kiz temizlioz iki gun icinde beter oluo sen yapyap btmedi
Bugün pek bi is yapmadim bulaşık ev toplama falan kizim pembe pasta istiyom dedi ona pasta yaptim pastanin yarisina pembe puding döktüm al sana pembe pastaNe isi genegormcen glcek tutustun dmi d kiz temizlioz iki gun icinde beter oluo sen yapyap btmedi
Benimde mutfakda bi tek bulaşık isim oluyo kahvaltidan sonra o kadar sonrasi ev toplama süpür sil toz alll banyo tuvalet bitiriyom öyle bende bitiyommm benim eşyalarim çok ağir bi de biz bu evi sonradan aldik diger evime göre oldugu icin eşyalarim halilar falan kanepenin altinda kaliyo onlari kaldir çek süpür sil belim kopuyo kizBende mutfak falan zaten her zaman temiz oluo yemekten hemen sonra kaldirdigim icin.
Sadece evi duzelttim yatak odasi banyo vs bide camasr attm. Bitisn asicam.. yemek yapicam. Karnim agridigi icn bugun slmedm evi aman bisey olmazz hastaym zaten yarn pazar batio pazartesi mis gbi gene temizlerm biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?