Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anaaaaa o nerden ckmss..
Ay ne guzel istemesi hc kiskanmicak ozaman
Ayy aslinda çok kiskanc ama pinkişin kizini hic kiskanmadi çok seviyo onu gördükce bende kardes istiyomm evde çok sıkılıyom diyo bende tamam falan diyom hep o da bugün isyan etti hep tamam diyosun kalkiyorum kardeş yok ne zaman olacak kardes diyo

Ayyyy hahahahahahahahaahahahahhahahahahahahaha kalkiomus kardes yokmus ya kooptm

Ayyyyyy her yeri toparladim supur sil isini sonra yapicam halimmm youkk biraz agiz ayirammm barii sindi esim gelcek yemek yap falan bi gunde kadinlara tatil olsa nolacakkk
Bende mutfak falan zaten her zaman temiz oluo yemekten hemen sonra kaldirdigim icin.
Sadece evi duzelttim yatak odasi banyo vs bide camasr attm. Bitisn asicam.. yemek yapicam. Karnim agridigi icn bugun slmedm evi aman bisey olmazz hastaym zaten yarn pazar batio pazartesi mis gbi gene temizlerm biter.

Ne isi gene gormcen glcek tutustun dmi d kiz temizlioz iki gun icinde beter oluo sen yapyap btmedi
Ayy o gelene kadar kac temizlk yaptim ben yapiom ertesi gün ayni isi tekrar yapiyom ayy hep tertemiz dursun diye ev valla isyan edip evi dagitip oturacam simdi

Ne isi gene gormcen glcek tutustun dmi d kiz temizlioz iki gun icinde beter oluo sen yapyap btmedi
Bugün pek bi is yapmadim bulaşık ev toplama falan kizim pembe pasta istiyom dedi ona pasta yaptim pastanin yarisina pembe puding döktüm al sana pembe pasta diger yarisi da çikolata ve karamel soslu gocam yisin diye

Benimde mutfakda bi tek bulaşık isim oluyo kahvaltidan sonra o kadar sonrasi ev toplama süpür sil toz alll banyo tuvalet bitiriyom öyle bende bitiyommm benim eşyalarim çok ağir bi de biz bu evi sonradan aldik diger evime göre oldugu icin eşyalarim halilar falan kanepenin altinda kaliyo onlari kaldir çek süpür sil belim kopuyo kiz

Aha balkonlari da yikicam daha çamaşır da yikicam yok benim is bitmiyooo hele çamasir ayy biktimmmm yika kurut katla ütüle yaz gününe cinnet geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…