- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.561
Afiyet olsun canımm sağlam ayıltır o senii Allah bağıslasın prensesini maşallah tam sevilme çağında bıdı bıdı konuşuyordur artıkAyyy Allah yardımcisi olsun valla zor 3 çocuk hemde yaşları küçük bide çalisiyooobenim kizim erken uyyo akşam 8 buçuk da falan o yüzden 7 buçuk 8 hep ayakta aliştim aslinda ama yorgun olunca ayıkamadim kiizz benim kizim kasımın 3 ünde 4 olacak aplasii ayy ayıkıyım diye öyle mi acı turk kahvesi yapmışım ki sorma zor iciyom
Ayıkdım bile valla kahve candirAfiyet olsun canımm sağlam ayıltır o senii Allah bağıslasın prensesini maşallah tam sevilme çağında bıdı bıdı konuşuyordur artık
Desebe minnak prensesin sana çekmiş cimcimee maşallahAyıkdım bile valla kahve candirayy hemde ne konuşma hiç susmiyooo saol canim Allah herkese nasip etsin hayirli evlat senin var miydi bebis kiz unutuyom ben hep
Ayy evet hatirladimm kuzummm Allah im hayirli zamandan bi melek kucaginiza versin insallah saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin insallahDesebe minnak prensesin sana çekmiş cimcimee maşallahAllah razı olsun canım benim yok hayırlı zamandaa inşallah Ama şükür Cennette 1 artıyım meleğim var
Aminnn birtanemm inşallah hayırlı zamandaa duaların için çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hiçbir anayı evlatsız hiçbir evladıda anasız bırakmasın.Ayy evet hatirladimm kuzummm Allah im hayirli zamandan bi melek kucaginiza versin insallah saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin insallah
AmiinnnnnAminnn birtanemm inşallah hayırlı zamandaa duaların için çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hiçbir anayı evlatsız hiçbir evladıda anasız bırakmasın.
Allah bağışlasın canim evlatlarini bebis uyyosa yatt kiz birazGünaydın hanımlar
Güzel dualarınıza bende Amin diyorum..benim oğlum 11 yaşında kızım üç aylık..geceleri çok kalkıyoruz.bende şimdi uyusammı diye düşünüyodum
Yokk kiz ne uyumasi kiz fir fir donuo nasil uyucam allahsen. Gecekizim kalkti onla bayaaaa ugrastm uyumadi yanima aldim yine uyumadi fln ucu bulusmustrrrr..sabah8di kalktm kizimla esim oyalaniodu 8e kadar uyudum@ParteMoralll tekrarmi uyudun ne yoksun gece 3 temi yattin bebeğem.amanin bende sersem gibiyim haa saat 6 :45 te kalk 8:30 da bi yatt 9:30 da kalk sersemmledim gidim benim bebislerde yeni uyandi kahvalti hazirlim gogörüşürüz iss bitinceee.
Benimde hep ikinci gün çöker agri belime karnimaBugun karnm agrio
Var cnm varda dun terlemisti su gibi bende degistirim dedmmmmmm olay ordan koptu uyanicagi tuttuAamaninnn uyku duzeniniz yok galiba bicirik kac yasindaydi seninkide kucuktu galiba allah kolalik versin
Valla dnlencem banane.. kizim uzmez beni anlatrm onaBenimde hep ikinci gün çöker agri belime karnimagecmis olsun kuzumm dinlen dicem de minik canavarla zor
İnadina daha çok şimarmasinValla dnlencem banane.. kizim uzmez beni anlatrm ona.
Odem cok gitmezde eger cok yemezsen avantaja donerRegl denmi karnin ağrıyor @PartelMoralll geçmiş olsun. Bende bu sabah regl oldum bakalim bu odemler gider inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?