Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canımm sağlam ayıltır o senii Allah bağıslasın prensesini maşallah tam sevilme çağında bıdı bıdı konuşuyordur artık

Afiyet olsun canımm sağlam ayıltır o senii Allah bağıslasın prensesini maşallah tam sevilme çağında bıdı bıdı konuşuyordur artık
Ayıkdım bile valla kahve candir ayy hemde ne konuşma hiç susmiyooosaol canim Allah herkese nasip etsin hayirli evlat senin var miydi bebis kiz unutuyom ben hep

Ayıkdım bile valla kahve candir ayy hemde ne konuşma hiç susmiyooosaol canim Allah herkese nasip etsin hayirli evlat senin var miydi bebis kiz unutuyom ben hep
Desebe minnak prensesin sana çekmiş cimcimee maşallah Allah razı olsun canım benim yok hayırlı zamandaa inşallah Ama şükür Cennette 1 artıyım meleğim var

Desebe minnak prensesin sana çekmiş cimcimee maşallah Allah razı olsun canım benim yok hayırlı zamandaa inşallah Ama şükür Cennette 1 artıyım meleğim var
Ayy evet hatirladimm kuzummm Allah im hayirli zamandan bi melek kucaginiza versin insallah saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin insallah

Ayy evet hatirladimm kuzummm Allah im hayirli zamandan bi melek kucaginiza versin insallah saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin insallah
Aminnn birtanemm inşallah hayırlı zamandaa duaların için çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Hiçbir anayı evlatsız hiçbir evladıda anasız bırakmasın.

Günaydın hanımlar
Güzel dualarınıza bende Amin diyorum..benim oğlum 11 yaşında kızım üç aylık..geceleri çok kalkıyoruz.bende şimdi uyusammı diye düşünüyodum

Günaydın hanımlar
Güzel dualarınıza bende Amin diyorum..benim oğlum 11 yaşında kızım üç aylık..geceleri çok kalkıyoruz.bende şimdi uyusammı diye düşünüyodum
Allah bağışlasın canim evlatlarini bebis uyyosa yatt kiz biraz

Yokk kiz ne uyumasi kiz fir fir donuo nasil uyucam allahsen. Gecekizim kalkti onla bayaaaa ugrastm uyumadi yanima aldim yine uyumadi fln ucu bulusmustrrrr..sabah8di kalktm kizimla esim oyalaniodu 8e kadar uyudum

Aamaninnn uyku duzeniniz yok galiba bicirik kac yasindaydi seninkide kucuktu galiba allah kolalik versin
Var cnm varda dun terlemisti su gibi bende degistirim dedmmmmmm olay ordan koptu uyanicagi tuttu kasindim yani
Normakde yatio saatimiz var gec saate nadir kalir. Bide disi agriosa gece uyanir sabahda erkenden kalkr her zaman 15aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…