Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyy oda ne gicikdir kaldr fln kestrsene halini

Amaann ev işi nankör yaa..ütü beni bekliyo gece serinliğinde yapıcam bende..
Ayy ütüyü zaten sevmem yaz gününe hicc çekilmiyo demii aynen kiz 2 gün annemgilde kaldim yine heryer tozlanmis aa bak aklima gelmişken bi yerden duymuştum toz aldiktan sonra alınan yere parmagin ucuyla vazalin sürüp onu bezle yayarsan 3 4 gün tozlanmiyo denedim özellikle misafirim gelecegi zaman bir gün önceden aliyosam ertesi güne de yeni toz alinmiş gibi duruyo 3. güne geri aldim toz ben ama o zaman bile öyle tozlanmamistiyaz gününe bi de cam pencere açık oldugu için çok tozlaniyo sabah aldigimiz bazen aksama tozlaniyo ikinci günü kurtarmasi bile harika geldi bana ayyhh hiç sevmiyim toz almayi

Allah hepimizin evlatlarini bagislasin evlat acisi göstermesin rabbim ...cocuk isteyenlerin en kisa zamanda guzel haberlerini duyariz insallah benim kizda 2 yasinda 56 kiloya dusup hamile kalmak istiyorumm
Temizlik konusunda daa kolay gelsinnn hepimizee....bende camlardan ve mutfak dolaplarindan muzdaribimm hergün silsem bileee benim cadininn el izlerii dudak izleri

Allah bagislasin senin prensesi de canimm benim kiz yeni birakti aynalara beş paramgini yapiştirmayi
Sekerr sen ikinciyi cocugu dusunmuuor musun canim ...zayifladinda masallah
Ayy yok kiz benim kiz birinci sinifi bitirsin işte 7 8 yaşına gelsin sonra Allah kismet ederse bi tane daha düsünürüm yaşim küçük iki çocuk üst üste yetişemem kiz bennn kendime ne ara bakacam

Kızz hergün hergün ne temizliği buu maşallah çok mu titizsin.
Bugün normal günlük temizlik yaptim kiz çogu temizlik dedigim ince işlerdi çekmece içleri dolaplar incik cinkik işleri bitirdim bi yaza bide kişa girerken yapiyorum böyle ama bu sene yazınkini geciktirdim biraz eşim çalışmıyordu hep evdeydi heryer bi karışmış anca düzenledim her yeriiii

Amann canımm yaa kıyamamm sağlamm yorulmuşundur. Pembişş pasta bile yapmışın afiyet bal şeker olsun minnak kuzuna yarasınn

Evi temizledim miss gibi benim kiz oyuncaklari bi dağitti çarsamba pazarina döndu ev

Amann canımm yaa kıyamamm sağlamm yorulmuşundur. Pembişş pasta bile yapmışın afiyet bal şeker olsun minnak kuzuna yarasınn
Saol balimm uykudan kalkti hemen koca bi dilim yedi ögleden sonra ayy hemde nasil yoruldum ama bitti miss gibi oldu heryer düzenli düzenli

Msj 17 :30 da yazdim yeni gitmiş:)) yemek fasli bitti bugune şükür rabbimm.
Menu 07:00 peynir zeytin iki salatalik ilac ictim gizzz
Öğle 12:00 kk tavuk sote yagsiz kk köfte kabak mucveri cin biber cayyy
Aksam 17:00 5 küçük hurma 4 ceviz
18:00 bi porsiyon yeşil fasulye küçük kase mercimek çorbasi saltalik salatasi meze yani 5yk. 3 dilim az sekerliydi kavun avuç ici kadar üzüm
3 lt su tamamlanacak spor yok belkim akssm çıkarız

Afiyet olsun canikommm kiz meyve fazla mi olmus sanki hurma kavun üzüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…