- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #159.601
Ayyyy oda ne gicikdir kaldr fln kestrsene haliniBenimde mutfakda bi tek bulaşık isim oluyo kahvaltidan sonra o kadar sonrasi ev toplama süpür sil toz alll banyo tuvalet bitiriyom öyle bende bitiyommm benim eşyalarim çok ağir bi de biz bu evi sonradan aldik diger evime göre oldugu icin eşyalarim halilar falan kanepenin altinda kaliyo onlari kaldir çek süpür sil belim kopuyo kiz
Amaann ev işi nankör yaa..ütü beni bekliyo gece serinliğinde yapıcam bende..Aha balkonlari da yikicam daha çamaşır da yikicam yok benim is bitmiyooohele çamasir ayy biktimmmm yika kurut katla ütüle yaz gününe cinnet geldi bana
İste o yüzden bos yere uzun ve yorucu oluyo işim. Ayy valla kestirsem mi kii yaa hic düşünmedim bak onuuuAyyyy oda ne gicikdir kaldr fln kestrsene halini
Ayy ütüyü zaten sevmem yaz gününe hicc çekilmiyo demiiAmaann ev işi nankör yaa..ütü beni bekliyo gece serinliğinde yapıcam bende..
Tabiki kestir cnm ay evi daraltr hc svmemİste o yüzden bos yere uzun ve yorucu oluyo işim. Ayy valla kestirsem mi kii yaa hic düşünmedim bak onuuu
Ayy valla iyi düşürdün aklima eşime diyim de kestirelim yaa eziyet oluyoTabiki kestir cnm ay evi daraltr hc svmem
Bugün pek bi is yapmadim bulaşık ev toplama falan kizim pembe pasta istiyom dedi ona pasta yaptim pastanin yarisina pembe puding döktüm al sana pembe pastadiger yarisi da çikolata ve karamel soslu gocam yisin diye
Kızz hergün hergün ne temizliği buu maşallah çok mu titizsin.Naber kızlarbenim iş daha bitmedi kizimi uyutuyum devam edicem
Allah bagislasin senin prensesi de canimmAllah hepimizin evlatlarini bagislasin evlat acisi göstermesin rabbim ...cocuk isteyenlerin en kisa zamanda guzel haberlerini duyariz insallah benim kizda 2 yasinda 56 kiloya dusup hamile kalmak istiyorumm
Temizlik konusunda daa kolay gelsinnn hepimizee....bende camlardan ve mutfak dolaplarindan muzdaribimm hergün silsem bileee benim cadininn el izlerii dudak izleri
Ayy yok kiz benim kiz birinci sinifi bitirsin işte 7 8 yaşına gelsin sonra Allah kismet ederse bi tane daha düsünürüm yaşim küçük iki çocuk üst üste yetişemem kiz bennn kendime ne ara bakacamSekerr sen ikinciyi cocugu dusunmuuor musun canim ...zayifladinda masallah
Bugün normal günlük temizlik yaptim kiz çogu temizlik dedigim ince işlerdi çekmece içleri dolaplar incik cinkik işleri bitirdim bi yaza bide kişa girerken yapiyorum böyle ama bu sene yazınkini geciktirdim biraz eşim çalışmıyordu hep evdeydi heryer bi karışmış anca düzenledim her yeriiiiKızz hergün hergün ne temizliği buu maşallah çok mu titizsin.
Amann canımm yaa kıyamamm sağlamm yorulmuşundur. Pembişş pasta bile yapmışın afiyet bal şeker olsun minnak kuzuna yarasınnBugün normal günlük temizlik yaptim kiz çogu temizlik dedigim ince işlerdi çekmece içleri dolaplar incik cinkik işleri bitirdim bi yaza bide kişa girerken yapiyorum böyle ama bu sene yazınkini geciktirdim biraz eşim çalışmıyordu hep evdeydi heryer bi karışmış anca düzenledim her yeriiii
Saol balimmAmann canımm yaa kıyamamm sağlamm yorulmuşundur. Pembişş pasta bile yapmışın afiyet bal şeker olsun minnak kuzuna yarasınn
Afiyet olsun canikommm kiz meyve fazla mi olmus sanki hurma kavun üzümMsj 17 :30 da yazdim yeni gitmiş:)) yemek fasli bitti bugune şükür rabbimm.
Menu 07:00 peynir zeytin iki salatalik ilac ictim gizzz
Öğle 12:00 kk tavuk sote yagsiz kk köfte kabak mucveri cin biber cayyy
Aksam 17:00 5 küçük hurma 4 ceviz
18:00 bi porsiyon yeşil fasulye küçük kase mercimek çorbasi saltalik salatasi meze yani 5yk. 3 dilim az sekerliydi kavun avuç ici kadar üzüm
3 lt su tamamlanacak spor yok belkim akssm çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?