Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar eve erken geldim yarın 3 sınav vardı ya 2si yarın biri cumaya ertelendi akannehir
yani perşembe de giremeyeceğim akannehir ama cuma günü sizinleyimm opuyorumnanaktan
ben ne yedim hemen söyleyim
sabah peynir,ekmek.Öğlende 2-3 kaşık makarna,ekşili köfte(çorbası),sonra eve gelince midem kazındı aylardır canım sosis istiyordu ama yemiyordum onu yaptım yedim :kedi: spora gelinceeeee okuldaN eve yürüdüm ayrım saat şimdi de 30+30 dk dersaneye gidiş dönüş yapacağım tabi eğer gidersem -tatlicadiarzu- neyse ben ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz Şeniz geçmiş olsun a.s.

geçmiş olsunn a.s.
ya bir de kızlar şu benim o kadar çabalayıp yazıp düzenlediğim kurallara ne oldu sarabilir miyim(tabi siz diyeceksiniz sen uyuyor musun -tatlicadiarzu- ) :roflol:
neyse yani ben o kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum takım ruhu diye birşey kalmadı kızlar yaa :çok üzgünüm:

eveeett gitemeden şu meşhur kuralları tekrar tozlu sayfalardan bulup çıkardım aslı abalaa sen ve katı kurallarını en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruzz turkbayragi
ÖNEMLİ!!!
LÜTFEN HERKES OKUSUN!!!

KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorunludur. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı ilk uyarısını alır sonraki ay da kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.Her ay birbirnden bağımsıdır önceki ay verilen kilo bir sonraki ayı bağlamaz.

AÇIKLAMA: 4 hatalık süreçte hafta başına 250 gr düşmektedir. minimum hedefiniz haftada 250 gr vermek olacak.

2.
Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.

AÇIKLAMA:Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.Kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum gibi bahaneler kabul edilmeyecek.Yazmaya utanacağınız şeyi yemeyeceksiniz.günlük minimum 30 dk herhangi bir spor yapılacak.sağlık problemi dışında hiç bir mazeret geçerli olmaycak.

3. Her gün en az 2 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.

4. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 1 bardak tüketilmelidir.

5.
Bildirmler mutlaka Perşembe günü yapılacaktır.Herhangi bir gerekçe ile Cuma gününe kalarn bildirm en geç sabah saat 9 a kadr yapılacaktır.2 kez geçerli bir mazereti bulunmadan bildirm yapmayan kişi takımdan diskalifiye olur.

Bukadar da değil.Herkes taşın altına elini koyucak.

1 kişi günlük su tüketimini kontol edicek ve kimler içmiş kimler içmemiş bana bildirecek

1 kişi spor yapanları ve yapmayanalrı kontorl edecek

1 kişi haftalık ve aylık kilo kaybını denetleyecek.haftada 250 gr verememiş kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ayy yeterli kiloyu veremediğini bildirecek eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse dikalifiye olması gerektiğini bana bildirecek.

1 kişi yenilen içilen yazılıyomu onu kontrol edecek.yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanlrın raporunu kaptana bildirecek.

NOT:buraya kadar olan kısım silviya'ya aittir.

EDİT(düzenleme)::imza)domination kaydirigubbakcemile3
Kurallar gayet açık ve net bayanlar azcık dikkat edelim,hem sonuçta herkes aynı amaç için burda.Bu kurallar hem zayıflama hem de takımın durumu konusunda en iyisi.O nedenle lütfen uymaya çalışın.Aslı ablacım takımın başına geçtiğinde de hedefleri 10 kg indiricem diyordu kaydirigubbakcemile3 ben de hedefi yukarı çektim 10 kg laelaelaelaelae neyse yani bu kuralları o da kabul eder gibime geliyor.
Bildirimleri bundan sonra perşembe günü yapıyoruz.Önemli bir aksilik olmadıkça cumaya kaydırmayacağız.
Bir öneri de benden olsun kaydirigubbakcemile3 bazen kk'da sorun vs. olabiliyor bu nedenle herkes birbirini msn'de eklesin ve bir sorun vs. çıktığı zaman msn'den birdirmek daha kolay olur. Bu nedenle böyle bir önerim var.
Görev dağılımını kafama göre yapacağım zaten hepsi birbirine benziyor kaydirigubbakcemile3 yukarıda da belirtildiği gibi sporu şart koşuyoruz. hihoyyyt bu her gün olmayabilir ama ben kendi planımdan yola çıkarak haftada en az 2 defa,belirli zaman aralıklarında(yani haftada 2 kez yapılacaksa 3 günde 1,haftada 3 kez yapılacaksa 2 günde 1,vs...) yapılmalı.Bunu da buradan bildireceksiniz. Ayrıca bn size çeşitli egzersizler de bulmuştum vakt-i zamanında kaydirigubbakcemile3 ama tınmadınız :umursamaz: bundan sonra size önce basit sonra zorlaşan egzersizler ekleyeceğim hep beraber yapacağız caymak yok.Birazdan basit egzersizler ekliyorum .
Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!! kötükedihüso

Hatta kaptanlığa aynalar başladığı zaman,bizzat ben egzesizlerle ilgileneceğim.:hulya: :CüvCüv: naniknanik yani benden kaçış yok kötükedihüso en kısa zamanda mezun oluyoruz,diplomamızı alıyoruz(cv'mizde veya iş başvurusunda bir işimize yaramayacak ama şakkıdı )
Ayrıca günde en az 3 bardak(sabah,öğle,akşam gibi..) yeşilçayı şart koşuyorum.
2lt suyu söylememe gerek bile yok zaten.Günde ne kadar su içtiğinizi hesaplamak için küçük boy(500ml) 1 su şişesini yanınızda taşımanızı tavsiye ederim.yani 4 şişe su içmelisiniz en az.Ve bunu da burada bildireceksiniz -tatlicadiarzu-
Bir ekleme daha:Ara öğün olarak günde en az 1 elma yemenizi de şart koşuyorum.(1 elma=1 büyük elma laelaelaelaelae )
Not defteri konusunda da,
evet yanınızda küçük bir bloknot bulundurun. Ne yediğinizi,ne içtiğinizi yazın ve buraya girdiğiniz zaman da bize aynısını yazın.(haa unutmadan söyliyim kaçamaklarınızı da ayzın,ona göre onu yakmanız için filan tavsiyelerde bulunabiliriz.eğer kaçamaklara devam ederseniz ceza alırsınız.
Ceza da(tabi yine öneri)
yukarıda da belirtilen görevleri 1 hafta boyunca o kişinin kontrol etmesi ve kilo bildirimini % hesaplarıyla birlikte son şekline sokup,buraya eklemesidir.)

Ekleme: Ayrıca bir önerim de herkesin not defterine buradaki önemli olayları,izne ayrılanları(kilolarıyla),mezun olanları(örnek olması açısından ve ayrıntılarıyla),1.likleri vs. yazması olacak.Gün gelir lazım olur.

Kabul edenler?
Kabul etmeyenler?
Kabul edilmiştir!!! kötükedihüso

GÖREV DAĞILIMI:

Günlük su ve yeşilçay tüketimi kontolü: eylülce
Günlük en az 2 lt su ve 2 bardak yeşilçay kuralına uyulmuş mu?(3 fazla olduysa 2 diyelim:))

Spor ve egzersizlerin kontrolü: domination
Yarışmacılar belirtilen sporu yapmış mı yapmamış mı?

Aylık/haftalık kilo kaybı denetimi:
Yarışmacıların aylık istenen 1 kg hedefine uyup uymadığını kontrol edecek.Ve bunun için tavsiyelerde bulunabilecek bir kişi...

Paylaşımların denetimi: zemus
Yarışmacıların günlük olarak yiyip içtiklerini yazıp yazmadıklarını kontrol edecek.

Şimdi kendinize birer görev seçin,
kişi sayısı görev sayısına göre bir hayli fazla olduğundan görevler dönüşümlü olarak yapılacaktır.Yani gruplara ayrılacağız.İlk grup benim yapacağım kura sonucu belirlenecek -tatlicadiarzu- (Tabii sporların denetimi hep bana ait bu görevi kimseye vermem kötükedihüso ) Kurayı birazdan çekerim kaydirigubbakcemile2

NOT.1: Eğer bir yarışmacı haftada 250 gr verememiş ise,görevlimiz bu kişiyi uyaracak. 4 hafta sonunda toplam 1000gr verememişse yarışmacının ilk ay yeterli kiloyu veremediğini bildirecek.Eğer sonraki ay da yeterli kiloyu verememişse diskalifiye olması gerektiğini Kaptan'a bildirecek.
NOT.2: Paylaşımları kontrol eden kişi,yarışmacılardan yazmayan olursa kişisel olarak uyaracak.Haftanın sonunda ise toplu olarak yazanların ve yazmayanların raporunu Kaptan'a bildirecek.

14. takım 125.Etap(07/10/2009) itibariyle listede bulunanlar;
  1. aynalar(84.9)
  2. 1.73(92.9)
  3. nazco(65.2)
  4. eylülce(80.0)
  5. usarem(64.5)
  6. domination(81.0)
  7. hürsultan(91.5)
  8. hiray(67.7)
  9. zemus(70.6)
  10. rose14(79.0)
NOT:Geri dönen üyelerin ayrıldıklarındaki kilolarını yazdım.

Geri dönecekler;
  1. s2000(66.0)

Takıma girmek isteyenler;
  1. Haysem( )
  2. Akrep33( )
[/QUOTE]

slm kizlarr ne habersiniz bakallim
aynalar kusum dikkat etsene kendine kizim doktorlar igneler bir kendine gelemedin ha sende toparlann bak
usarem ne haber kiz buradasin bak karsilastik ama fazla vaktim yok malum is gic bnei bekliyor azicik bakayim dedim seni gordumm
domination kurallarin superr guzelim valla guzel kabul ettirmissinde anlamdigim birsey var zemus takimdan ayrilmadimi sanki gecen okudugumda oyle soylemistinizz
bende hala yiyorum bir turlu havaya giremedim nsil olacak bilmiyomm bneimkisi cocuk istiyor bu kilolarla bir daha basa cikabilirmiyim hic bilmiyom oyuzden gozum kesmiyor valla ya hayirlisi simdilik askida yani

geçmiş olsun canımmm

bende aynen senin gibi antibiyotik içmeye korkuyorum

ama bu sefer doktora antibiyotiğin mantar yaptığını mantar yapmıycak antibiyotik yazmasını istedim ve içtiğim antibiyotik kaşıntı yapmadı

çörekotu yağı iç canım 1 çay kaşığı kadar iyi gelir

oooo neslihanda gelmişşşşş

hoşgeldin güzelimm

benim yediklerim
sabah klasik kahvaltı 3 kaşık marmelat

öğle bişey yemeden evden çıkmışım
dışarda 1 tane kek yedim
saat 5 te nescafe
akşam balık ve salata 2 dilim ekmek
ben su ve yeşilçay içemiyorum artık yaaaaa
canım içmek istemiyo
o kadar şiştimki kendimi çok kötü hissediyorum

burada daha fazla paylaşımda bulunmam lazım
ama hastalıklardan giremedim inanın
yoksa hiç memnun değilim bu durumdan
her yediğimi buraya yazmak istiyorum
bundan sonra yazıcam söözzz:sinifsinif:

günaydın kızlarrrr

bu sabah klasik kahvaltımı yaptım ama çay yerine ıhlamur içtim 2 fincan birazda pekmez tahin yedim

çayı azaltmaya karar verdik eşimle inşallah başarırız
bizim için bir ilk oldu çaysız kahvaltı
sabah uyanır uyanmaz ilk işimiz çayı demlemek olur ve eşim evde olduğu zamanlar sürekli siyah çayımız olurdu ateşte
bakalım bu değişikliği becerebilcekmiyiz

bu gün arkadşımın oğlunun doğumgünü var

birazdan pasta yapmaya gidicem oraya

öpüyom hepiniziŞeniz

günaydın kızlar cızzz yaptırdım geldim. uyumamam lazım ama o kadar uykum var ki. kendimi halsiz hissediyorum. eylülcem biliyorum kızıyorsun bana ama kendime gelemiyorum. inş düzeleceğim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
TAKIMDA OLANLAR

aynalar
domination
eylülce
nazco
hürsultan
usarem
hiray
zemus

GERİ DÖNECEKLER

haysem
s2000
rose14

şimdi kızlar zemustan haber yok kurallara göre diskalifiye olması lazım size soruyorum ne yapalım

haysem bayram dönüşü döneceğini söylemişti, s2000 de şimdi düşünmüyorum sonra döneceğim demişti. ama rose14den bir haber yok. msnsi bende kayıtlı online olsa soracağım dönüp dönmeyeceğini, rose hakkında düşüncelerinizide almak istiyorum.

usaremin 1-2 kilosu kaldı, yakında mezun olacak. işlerim yoğun demişti istersenin diskalifiye edin ya da beni idare ederseniz sevinirim demişti. bu konuda düşüncelerinizide istiyorum.

nazcoda eskisi gibi paylaşımda bulunmuyor, pc de sorun var hatırladığım kadarıyla.

hürsultan da yok ben takip edemedim haberi olan var mı

evet kızlar paylaşımda bulunmayanları görsem söyleyecem sizede söylüyorum
HABERSİZ 3 GÜN ÜST ÜSTE PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLCAK

kızlar üyeler hakkında görüşlerinizi almak istiyorum ona göre kaç kişilik yerimiz var yeni üyeler alacam takıma

merhaba kaptanım valla bende giremiyorum pek.sağolsun arkadaşlar şimdilik idare ediyorlar.ama takıma girmek isteyen olursa ben ayrılacağım.çünkü yıl sonu bizim işler çok ama çok daha yoğun olacak. ben hiç giremeyeceğim.sende kilo almışsın pek iyi olmamış.ama yine bize takılmaya başla sen herşey istediğin gibi olsun.

canım geçmiş olsun migren ağrısı berbat bişi biliyorum arada benimde tutuyo dinlenmeye bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kizlar ya toparlaninkaydirigubbakcemile aynalar arkadas davet edelim lutfen olmuyo boyle !!!!!!!!!!!!
bu konuda sana katılıyorum zaten çok eksikiz bide olanlar gelmeyince hepten boşladıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugun sali nazco mun ilser yogun hayirli isler bol musteriler sana nazcovereliniortak kizlar bol bol su icmeyi unutmayin aksam son msj da yediklerinizi yazin aynalar bu aksam sen de yazacaksin yediklerini unutma
sağol canım sorma dün çok yoğundum akşam eve giderken bacaklarım ağrıyordu ama olsun iş olsunda ben hiç oturamayım hem egzersiz gibi oluyo iyi oluyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
of begüzelim bu aralar gerçekten yoldan geçen seni buluyo dikkat kendinede şu sağlık problemlerinden kurtul artık sen bize lazımsın :sinifsinif::sinifsinif:
afiyet olsun güzelim götürmüşsün sosisleri olsun lmaz:kurallar konusunda haklısın o kadar uğraştın ama kimse uymadı bencede yapalım artık bişiler ben iyice diyet modundan çıktım zaten sositosositosositososito
günaydın kızlar cızzz yaptırdım geldim. uyumamam lazım ama o kadar uykum var ki. kendimi halsiz hissediyorum. eylülcem biliyorum kızıyorsun bana ama kendime gelemiyorum. inş düzeleceğim kaydirigubbakcemile3
:umursamaz::umursamaz:
canım ben salı ve cumartesi günleri haricinde bir sorun olmazsa hep buradayım ama yediklerimi pek yazmıyorum çünkü ben diyet modundan iyice çıktıp başı boş kaldım yani yediklerimi bir yazsam tok olanın karnı acıkır boşuna beni toparlayın demiyorum sabah 2 tane poaça yedim mesela diğer kızlar konusundada hepsinden kesin cevaplar alalım bence bu bir takım yarışması sonucunda ve herkezin bu sorumlulukla hareket etmesi gerekiyor benimfikrim bu zaten her halükarda eksiğiz ve yeni birilerini çağırmamız gerekiyor:hulya::hulya:
nazcom nasılsın canım,hiç görüşemiyoruz,ben hiç giremez oldum.girdiğim zamanda kimse olmuyor.sadece yediklerimi yazıp gidiyorum.
canım siteye sabah girdim ama müşteri geliyor sürekli birtürlü yazamadım iyiyim şeker kızlardan biri işten çıktı o yüzdende biraz yoğunum aslında iki kişi kaldık yetişmiyor işler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kizlar misafirligi gidcem simdi cikmadan haber vereyim dedim kaptan onerilireni okudum gece yorum yaparim simdi vaktim yok ama sadece nazco hakkinda yapacam gecen hafta en cok nazco katildi yani pc sorun olmadik surece yanliz birakmaz bizi simdilik by opuldunuz

aslıcım sana ses veriyorum ama malesef sen gitmişsin bende sesimi eylülceye veriyorum canım nasılsın sen ne düşünüyorsun bu kızlar hakkında

anam oda gitti neyse kızlar ben bugün eksik çıkartıyorum yarın mal almaya gideceğim bayram geliyoya hazırlık yapıcağız biraz yarın yokum yani ben
bu gün yadiklerime gelince
sabah iki tane kocaman poça yedim
yarım litrede su içtim

bu gün cezalıyım artık pek bişi yemeyi düşünmüyorum bakalım akşama dayanabilirim inşallah meyve falan yiyip geçiştiriceğim bu günü

yettim gariii kaydirigubbakcemile2

domination kurallarin superr guzelim valla guzel kabul ettirmissinde anlamdigim birsey var zemus takimdan ayrilmadimi sanki gecen okudugumda oyle soylemistinizz
o aylar öncenin listesiydi ben de direk kopyala-yapıştır yaptım kaydirigubbakcemile3 düzeltme yapmadım yani
zemus sağlık sorunalrı sebebiyle izne ayrılacak veya takımdan ayrılacaktı bilmiyorum ne olur
kuralları da kabul ettirebildiğimi sanmıyorum çünkü ilk 1-2 hafta uyduk sonra akannehir
TAKIMDA OLANLAR

aynalar
domination
eylülce
nazco
hürsultan
usarem
hiray
zemus

GERİ DÖNECEKLER

haysem
s2000
rose14
zemusu napacaz izne mi ayıralım takımdan mı çıkaralım :uhm:

zemus: valla şekerim siz bilirsiniz o beni ya izinli yazın ya da çıakrın demişti bir de kendisine soralım bilmiyorum kkya giriyor sanırsam
rose14:bilmiyorum haberim yok s2000 ve haysem kesin dönecekler değilmi ama?
usarem:bence motivasyonumuzu artıralım hep birden mezun olalım sırnaşık şey ya şaka bir yana da azcık motive olursak ilk önce usarem,sonra nazco,sonra hiray, bizler mezun oluruz bence bir an önce mezun olalım artık yeterrrr kötükedihüso

haa size birşey itiraf edeceğim ben ders çalışırken çikolata yemeden yapamıyorum -tatlicadiarzu- benim böyle huylaRIM yoktu daha doğrusu hayatımın hiç bir döneminde bu kadar çalışmadığım için bilemiyorum ama bir çare bulmamız lazım yoksa gayet dengeli besleniyorum ama işte o çikolatalarrr :sinifsinif:
bu arada ben 1 haftadır hiç tartılmadım ne oldu acaba kafamçokkarıştı
neyse yaa aslı abla sen de bir an önce listeye giriyorsun kötükedihüso bak cidden ben senin kilo verdiğini görünce hırslanırım vereliniortak
HAYDİ KIZLAR HEP BERABERR ZAYIFLAYALIM hihoyyyt vereliniortak kaydirigubbakcemile5 turkbayragi
BU ARADA YARIN PARTİ VAR BEN AZCIK ÇİKOLATA YİYECEĞİME PASTA BÖREK YERİM DENGELENMİŞ OLUR :roflol:

kızlar takımda 8 kişi var 3 kişi dönecek ettimi size 11 kişi eee yeni kişi almaya yer yok ki. bakın beni deli etmeyin, yuvarlak konuşmayın bildirim yapmayanları diskalifiye edelim mi etmeyelim mi isim isim yazın çabuk
:mymeka:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…