- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #15.961
geçmiş olsun a.s.günaydın kızlar
4 gündür başım ağrıyo migrenim tuutu
bu günde kursum var gitmem lazım
ilaç alıp yatıcam saat 12 ye kadar kendimi ii hissedersem gidicem
geçmişi okuyamadım herkez ne alemde merakta ediyorum monitöre bakamıyorum migreni olan beni anlarrsenağlamasenağlama
öpüyorum hepinizi kızlarrrŞeniz
kendinize ii bakın
ben kafayı yiyecem ya mafoldumben
sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyorum ya. yan etkisi çıktı. genital bölgede kaşıntı. niye herşey beni buluyo napcam ben :çok üzgünüm:
hiray geçmiş olsun canım sana kaydirigubbakcemile3
eylülcem sağol mail için, profil resmin süper olmuş, yeni kişiler almayı bende düşünüyom ama şu sağlık nedenlerden dolayı kendime gelemiyom ki mafoldumben
ben kafayı yiyecem ya mafoldumben
sabah akşam antibiyotik iğne vuruluyorum ya. yan etkisi çıktı. genital bölgede kaşıntı. niye herşey beni buluyo napcam ben :çok üzgünüm:
eylülcem sağol mail için, profil resmin süper olmuş, yeni kişiler almayı bende düşünüyom ama şu sağlık nedenlerden dolayı kendime gelemiyom ki mafoldumben
slm kizlarr ne habersiniz bakallim
aynalar kusum dikkat etsene kendine kizim doktorlar igneler bir kendine gelemedin ha sende toparlann bak
usarem ne haber kiz buradasin bak karsilastik ama fazla vaktim yok malum is gic bnei bekliyor azicik bakayim dedim seni gordumm
domination kurallarin superr guzelim valla guzel kabul ettirmissinde anlamdigim birsey var zemus takimdan ayrilmadimi sanki gecen okudugumda oyle soylemistinizz
bende hala yiyorum bir turlu havaya giremedim nsil olacak bilmiyomm bneimkisi cocuk istiyor bu kilolarla bir daha basa cikabilirmiyim hic bilmiyom oyuzden gozum kesmiyor valla ya hayirlisi simdilik askida yani
klava: klava: klava::umursamaz: yorum yok bu gece paylasim olmayinca hevesim giti benimde
merhaba kaptanım valla bende giremiyorum pek.sağolsun arkadaşlar şimdilik idare ediyorlar.ama takıma girmek isteyen olursa ben ayrılacağım.çünkü yıl sonu bizim işler çok ama çok daha yoğun olacak. ben hiç giremeyeceğim.sende kilo almışsın pek iyi olmamış.ama yine bize takılmaya başla sen herşey istediğin gibi olsun.slm kizlarr ne habersiniz bakallim
aynalar kusum dikkat etsene kendine kizim doktorlar igneler bir kendine gelemedin ha sende toparlann bak
usarem ne haber kiz buradasin bak karsilastik ama fazla vaktim yok malum is gic bnei bekliyor azicik bakayim dedim seni gordumm
domination kurallarin superr guzelim valla guzel kabul ettirmissinde anlamdigim birsey var zemus takimdan ayrilmadimi sanki gecen okudugumda oyle soylemistinizz
bende hala yiyorum bir turlu havaya giremedim nsil olacak bilmiyomm bneimkisi cocuk istiyor bu kilolarla bir daha basa cikabilirmiyim hic bilmiyom oyuzden gozum kesmiyor valla ya hayirlisi simdilik askida yani
canım geçmiş olsun migren ağrısı berbat bişi biliyorum arada benimde tutuyo dinlenmeye bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar
4 gündür başım ağrıyo migrenim tuutu
bu günde kursum var gitmem lazım
ilaç alıp yatıcam saat 12 ye kadar kendimi ii hissedersem gidicem
geçmişi okuyamadım herkez ne alemde merakta ediyorum monitöre bakamıyorum migreni olan beni anlarrsenağlamasenağlama
öpüyorum hepinizi kızlarrrŞeniz
kendinize ii bakın
bu konuda sana katılıyorum zaten çok eksikiz bide olanlar gelmeyince hepten boşladıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankizlar ya toparlaninkaydirigubbakcemile aynalar arkadas davet edelim lutfen olmuyo boyle !!!!!!!!!!!!
sağol canım sorma dün çok yoğundum akşam eve giderken bacaklarım ağrıyordu ama olsun iş olsunda ben hiç oturamayım hem egzersiz gibi oluyo iyi oluyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbugun sali nazco mun ilser yogun hayirli isler bol musteriler sana nazcovereliniortak kizlar bol bol su icmeyi unutmayin aksam son msj da yediklerinizi yazinaynalar bu aksam sen de yazacaksin yediklerini unutma
of begüzelim bu aralar gerçekten yoldan geçen seni buluyo dikkat kendinede şu sağlık problemlerinden kurtul artık sen bize lazımsın :sinifsinif::sinifsinif:ben kafayı yiyecem ya mafoldumben
afiyet olsun güzelim götürmüşsün sosisleri olsunkızlar eve erken geldim yarın 3 sınav vardı ya 2si yarın biri cumaya ertelendi akannehir
yani perşembe de giremeyeceğim akannehir ama cuma günü sizinleyimm opuyorumnanaktan
ben ne yedim hemen söyleyim
sabah peynir,ekmek.Öğlende 2-3 kaşık makarna,ekşili köfte(çorbası),sonra eve gelince midem kazındı aylardır canım sosis istiyordu ama yemiyordum onu yaptım yedim :kedi: spora gelinceeeee okuldaN eve yürüdüm ayrım saat şimdi de 30+30 dk dersaneye gidiş dönüş yapacağım tabi eğer gidersem -tatlicadiarzu- neyse ben ders çalışmaya gidiyorum görüşürüz Şeniz
geçmiş olsun a.s.
geçmiş olsunn a.s.
ya bir de kızlar şu benim o kadar çabalayıp yazıp düzenlediğim kurallara ne oldu sarabilir miyim(tabi siz diyeceksiniz sen uyuyor musun -tatlicadiarzu- ) :roflol:
neyse yani ben o kuralları tekrar okumanızı rica ediyorum takım ruhu diye birşey kalmadı kızlar yaa :çok üzgünüm:
:umursamaz::umursamaz:günaydın kızlar cızzz yaptırdım geldim. uyumamam lazım ama o kadar uykum var ki. kendimi halsiz hissediyorum. eylülcem biliyorum kızıyorsun bana ama kendime gelemiyorum. inş düzeleceğim kaydirigubbakcemile3
canım ben salı ve cumartesi günleri haricinde bir sorun olmazsa hep buradayım ama yediklerimi pek yazmıyorum çünkü ben diyet modundan iyice çıktıp başı boş kaldım yani yediklerimi bir yazsam tok olanın karnı acıkır boşuna beni toparlayın demiyorum sabah 2 tane poaça yedim mesela diğer kızlar konusundada hepsinden kesin cevaplar alalım bence bu bir takım yarışması sonucunda ve herkezin bu sorumlulukla hareket etmesi gerekiyor benimfikrim bu zaten her halükarda eksiğiz ve yeni birilerini çağırmamız gerekiyor:hulya::hulya:şimdi kızlar zemustan haber yok kurallara göre diskalifiye olması lazım size soruyorum ne yapalım
haysem bayram dönüşü döneceğini söylemişti, s2000 de şimdi düşünmüyorum sonra döneceğim demişti. ama rose14den bir haber yok. msnsi bende kayıtlı online olsa soracağım dönüp dönmeyeceğini, rose hakkında düşüncelerinizide almak istiyorum.
usaremin 1-2 kilosu kaldı, yakında mezun olacak. işlerim yoğun demişti istersenin diskalifiye edin ya da beni idare ederseniz sevinirim demişti. bu konuda düşüncelerinizide istiyorum.
nazcoda eskisi gibi paylaşımda bulunmuyor, pc de sorun var hatırladığım kadarıyla.
hürsultan da yok ben takip edemedim haberi olan var mı
evet kızlar paylaşımda bulunmayanları görsem söyleyecem sizede söylüyorum
HABERSİZ 3 GÜN ÜST ÜSTE PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLCAK
kızlar üyeler hakkında görüşlerinizi almak istiyorum ona göre kaç kişilik yerimiz var yeni üyeler alacam takıma
canım siteye sabah girdim ama müşteri geliyor sürekli birtürlü yazamadım iyiyim şeker kızlardan biri işten çıktı o yüzdende biraz yoğunum aslında iki kişi kaldık yetişmiyor işlernazcom nasılsın canım,hiç görüşemiyoruz,ben hiç giremez oldum.girdiğim zamanda kimse olmuyor.sadece yediklerimi yazıp gidiyorum.
o aylar öncenin listesiydi ben de direk kopyala-yapıştır yaptım kaydirigubbakcemile3 düzeltme yapmadım yani
zemusu napacaz izne mi ayıralım takımdan mı çıkaralım :uhm:TAKIMDA OLANLAR
aynalar
domination
eylülce
nazco
hürsultan
usarem
hiray
zemus
GERİ DÖNECEKLER
haysem
s2000
rose14
şimdi kızlar zemustan haber yok kurallara göre diskalifiye olması lazım size soruyorum ne yapalım
haysem bayram dönüşü döneceğini söylemişti, s2000 de şimdi düşünmüyorum sonra döneceğim demişti. ama rose14den bir haber yok. msnsi bende kayıtlı online olsa soracağım dönüp dönmeyeceğini, rose hakkında düşüncelerinizide almak istiyorum.
usaremin 1-2 kilosu kaldı, yakında mezun olacak. işlerim yoğun demişti istersenin diskalifiye edin ya da beni idare ederseniz sevinirim demişti. bu konuda düşüncelerinizide istiyorum.
nazcoda eskisi gibi paylaşımda bulunmuyor, pc de sorun var hatırladığım kadarıyla.
hürsultan da yok ben takip edemedim haberi olan var mı
evet kızlar paylaşımda bulunmayanları görsem söyleyecem sizede söylüyorum
HABERSİZ 3 GÜN ÜST ÜSTE PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLCAK
kızlar üyeler hakkında görüşlerinizi almak istiyorum ona göre kaç kişilik yerimiz var yeni üyeler alacam takıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?