Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özge ve hürsultanı bekliyorum. özge dörtte gelirim demişti. hürsultan nerde yaaa kafamın tası atacak valla klava:

kiz nazco o aldiklarini zekati vardir fitresi vardir gonder bir iki parca bizlere faydalanalimyerimseniben bak birde evine goturmus olmaz boyle walla anlamam bende isterem:1closedeyes:

slm kıslae baya oldu ama bir merhaba diyim dedim.. gecen msn den şişko nesliyi dürttüm gene ama galiba enişde bey vardı görmedi.. ee nasılsınız bakalım.. yeni arkadaşlar gelmiş.. bu arada aynalar guruba birilerini arıyorsuuz anladıgıma göre.. benim burdan biri diyete başlamış bende burayı önerdi.. bayada hevesli kesinde verişri gibime geliyo.. mutahhara bugün yazdı sizlere onu deneyin derim baya azşmli.. bu arada bende amaliyat oldum daha iyileşemedim.. kisleri tüüpümü aldı temizlik yaptılar.. ama ne hikmet bir ay olacak normal hayatıma dönemedim.. hayatım agır cekim devam ediyo.. 70 kilo olmuşum gecen tartıldımda şişkoooooooooo nesliiiiiiiii:gitme::gitme: sana gün dogduu kaydirigubbakcemile3... arada gelmeye bakarım.. belkide aranıza gelirim.. bilmiyorum hele diyet yapmayı düşünmüyorum hazır degilim kendimi dinliyorumda sporu zaten yapamam.. aldı başını gidiyo kilolar bakalım ne zaman hazır hissedip gelecem aranıza hepinizi kocaman öptümmmmmm

zemuszemus :lepi: hahahahahaha bende üzülüyordum kız 2 kiloda fazlan varmış.. ayyyyyyyyyyy şişkoooooooo senii.. ne kadar mutlu olduj bilemezsin hahahahahahalülülülülülü lülülülülülü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyy kıslar bu şişko neslinin kilosunu görünce heyecan yaptuım vallakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tekrar gelimde bunla yarışımmı ne nesli bana ii geliyo hahahahah

özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu saate kadar hala seni bekliyorum klava:

canım geçmiş olsun kaydirigubbakcemile3 ben bahsettiğin arkadaşa yazdım msj bakalım

KIZ ASLI KOYSANA AGIRLIGINI TAKIMA..
YOKSA KİLOLAR HASTALIKLA GİTTİMİ..kaydirigubbakcemile3

ben de hepsini tam okumadım :roflol:
AH DOMİNOŞUM YAZDIKLARININ 4/1 İNİ UYGULASAN ÇOKTAN MEZUN OLCAKTINa.s

MERABA SİYAH NASSIN KI EN SON HASTAYDIN İYİLEŞTİNMİ .
HALLETTİNMİ PROBLEMLERİ..
ÖZLEDİM KI..

NERE KAÇTIN KIZ ASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIsengözlerimebaksanab

emoooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

bildirimi yaptım özge gelmedi onu yazmadım. bu hafta sonuncuyuz çünkü ben döndüm delikafadulden

kızlar bu saate kadar giremedim internette sorun vardı hiç biryer açılmıyordu yaa :sinifsinif:
zaten 4 gibi evdeydim pcyi açtım ama sık aralıklarla tekrar denedim saat 6ya kadar,hiç açılmadı akannehir 6da da uyumuşum zaten
neden açamadım daha yeni öğrendim virüs programında yanlış yere tıklamışım bağlantıları engellemiş :roflol:

14. takımdan gelerek 2. takımı şenlendiren hal hatır soran ve beni merak eden sevgili arkadaşlarım hepinizi kocaman kocaman öperim.

eylülcem, neslihancım, dominoşum opuyorumnanaktan a.s.
opuyorumnanaktan
merhaba 2. takımdan herkese iyi geceler hep sizmi gelceniz kız birazda ben gelim dedim
hepinize bol bol yağ yakmalar kilo vermeler diliyorum cicişler mucuksladım hepinizi tatlı rüyalaaaaar
opuyorumnanaktan
turkbayragi
özge ve hürsultanı bekliyorum. özge dörtte gelirim demişti. hürsultan nerde yaaa kafamın tası atacak valla klava:
:kedi:
geçmiş olsun a.s. kısa zamanda dönersin inşallah aramıza opuyorumnanaktan
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu saate kadar hala seni bekliyorum klava:
-tatlicadiarzu-
AH DOMİNOŞUM YAZDIKLARININ 4/1 İNİ UYGULASAN ÇOKTAN MEZUN OLCAKTINa.s
.
evet haklısın mafoldumben
NE BAGIRIYON KI..
DOKTOR SANA KONUŞMAYI YASAKLAMADIMI..

delikafadulden
kaydirigubbakcemile5
bildirimi yaptım özge gelmedi onu yazmadım. bu hafta sonuncuyuz çünkü ben döndüm delikafadulden
yine mi ya geçen hafta da böyle olmuştu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
kızlar bu arada sivasta baya domuz gribi olan varmış öğrencilerden,zaten bizim okulda da grip salgını var çoğu kişi yok büyük ihtimalle haftaya tatil kötükedihüso
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :roflol:
emoş ablaaa sana bir sağlıkçı olarak fikrini soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…