Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..yine hastaneye geldim kv nin yanına..
@ParteMoralll kahvaltımı dediğin gibi yaptım..eve giderken tavuk alır fırında pişiririm..peki corba içiliyo mu..
Tavuk çorbasi yap kizz yada et çorbasi ayy et çorbasi çok severim eti haşlayıp didiyorum suyuna boll sarimsak rendeliyorum içine kirimizi biber karabiberr miss gibi oluyooo

Görümcem kiraz sapli form çayi almış kendine bide ben içiyim didim ay dün de menüm pek iyi degildi fazla yemedim ama cikolata falan yemistim yine de 600 700 gr eksi gördüm tartida acaba kiraz sapli çay ödem mi attirdi kiii

Gelcek geri kız bir günlüğüne ay çocuklar durmuyo benim kız bi iyice tırsak oldu annemgile bırakcam 2 3 gün kalsın biraz havası değişsin diye
Ayyyy sen boyle yaparsan o daha cooook tirsaaar
Kizlaarr ayy ben günden güne eriyomm bugün bi tartıldım 51.9 ay ben sok 51 hedefimdi biliyiniz
Sana ha ha ha diyorm
onu ben sevmiorm arkdsm diyet yaparken icti sinra birakti kiz wc cikamadi hc hep boyle devam etti bagnli olms resmen

Slm kizlar dun yoğunluktan giremedimm...yaaa benim kilo takildi kaldi gram oynamiyorrr cok sinirim....bugunku menum sabah nesfit ara nescafe biraz once tavuk sote yapmistim ekmeksiz yarim tabak yedim ....ben yesilcay iciiim bir geliyim....hayirli olsunsekerpancari tlfnun....

Bazen duraklama oluyor canım üzülme azim ile devam et lütfen bende de oldu bayağı yeşilçayı 3 bardaga çıakrdım belki daha çok faydası olur diye

Sabah
Iki haslanmis yumurta
Iki fume
Domates,salata,zeytiinn
Cayyy
Aksam
10tane kadar kofte
malzemede ekmek yok
5tane salatalk tursusu
Yulaf ekmeklerim
Bir kasee yogurt
Biraz da domates
Iki.lt suu
Aksam disari cikicamm yurumus olurum
ay doydummmm cok sukurrrrrrr
Aksam cay kahve icerm yine

Afiyett olsun tatlımm iyi geziyorsun bu ara maşallah 2 öğün yapıyorsun galiba değil mi

Afiyett olsun tatlımm iyi geziyorsun bu ara maşallah 2 öğün yapıyorsun galiba değil mi
Ayyyy ben hep gezerm coook severm gezmeyi zaten sicaaak bayilzaaaammm
Heledeeee yazin totom birun ev gorse bayiliraaam

Evet cnm iki ogun yiormmmm cnm aksam cay iciormm kahve iciormm takiliorm oyle

Ayyyy sen boyle yaparsan o daha cooook tirsaaar
Ayy kiz durum ne anlatiyim sana sen ne yaparsin
İkisi bir arada diyelim oglan hiç durmadan benim kizi sıkıştırıyo benim kiz da yaaa yapmaaaa diye ağliyo elini falan yitiyo o kadar görümcemde oglunu ikaz ediyo yapma etme diye benim kiz bu sefer yatak odasina giriyo ordan çikmiyo ben burda durucam diye kizim diyorum hani üstüne geldiginde sana zarar verdiginde koru kendini diyorum nasil yapicagini gösteriyorum ama hayır yapamiyo hep dayak diyo bende 24 saat onlarin pesinde olamiyorum büyük kiz hiç çocuklarla ilgilenmiyo zaten iki küçük çocuk napar iste boyle dalaşir. Kizimda annennemgile gidicem ben biraz orda kalicam dedi bende iyi bari az kalsin dedim beyin kalmadi bende çünkü artik. Eveeettt şimdi söyle bakalim evde yatılı misafirin var senin kız pasif kendini koruyamiyo ve anlamak istemiyo anlattiklarini ve her seferinde dayak yiyo naparsin aman onlar çocuk olur öyle şeyler mi dersin ben kiyamiyom cocugumun öyle hergun aglaya aglaya gezmesine

Allah allaaah gelse biri yollayamam kizida uzak zaten.. ama bilmiorum kizimi tanidigim icin bir yol izlemeye calisirdim. Sen ne yap et onlari can ciger yap yoksa durum vahimm

Allah allaaah gelse biri yollayamam kizida uzak zaten.. ama bilmiorum kizimi tanidigim icin bir yol izlemeye calisirdim. Sen ne yap et onlari can ciger yap yoksa durum vahimm
Olmuyo bacim olmuyo oglan bek küçük laftan anlamiyo benim kiz sicak kanli iki oyuncak gostersin onunla oynucak saniyo gidiyo yanina dayaaaa yiyip geliyoooooo hem üzülüyom hem sinir oluyommm kendini koruyamadigi için

Olmuyo bacim olmuyo oglan bek küçük laftan anlamiyo benim kiz sicak kanli iki oyuncak gostersin onunla oynucak saniyo gidiyo yanina dayaaaa yiyip geliyoooooo hem üzülüyom hem sinir oluyommm kendini koruyamadigi için
aman ben karismim senin kizin sen daha iyi blrsin cnmmmmm

Ayyyy ben hep gezerm coook severm gezmeyi zaten sicaaak bayilzaaaammm
Heledeeee yazin totom birun ev gorse bayiliraaam

Evet cnm iki ogun yiormmmm cnm aksam cay iciormm kahve iciormm takiliorm oyle
Valla buralar gene yağmurlu sel bastı basacakk serinleid yağınca şükür gez gezz valla en güzeli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…