- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.141
Teşekkür ederimAfiyet olsun tatlimmm
Kizzz bu hafta kilo veremezsen listeye giremezsinn haaaaaKizla niva ni yok nordunuz..ben hic iyi degilim bugün kacamaklarim oldu ama seker hap yuzunde gunde 2000 lik aliyom beni mahvetti alisacagim yoksa diger gunler diyetim iyi yani
Kizz hani toplam yil ixinde verilen kglar paylasilio ya o nerdeeeKizzz bu hafta kilo veremezsen listeye giremezsinn haaaaane alemde kilooooooo
Yesil mercimekli salata tavuklu salata kirmizi fasulyeli salata falan da yiyebilirsin aslinda hem leziz hem tok tutarTeşekkür ederim. Ayben ya salata fln yesem de acikmiyorum aslında
Ayy bilmiyom kiKizz hani toplam yil ixinde verilen kglar paylasilio ya o nerdeee
Ben anlamam verrrr ne var cokmu sanki benmde 10kgm kaldi yilbasina vermek istiormKiz ne yilbasi 10 aya kadar ne verdim verdim ama coohhh isterim tup baslicam ayyy bi 70 liler♥♥
Yesil mercimekli çok güzel oluyor aslında kız yapsam hiç fena olmaz. Hem yapilislarida zor değil o kadar :)Yesil mercimekli salata tavuklu salata kirmizi fasulyeli salata falan da yiyebilirsin aslinda hem leziz hem tok tutar
Pfff ya ne bicim kaptansnAyy bilmiyom kidiyet gruplari icinde olmasi lazim emme tamsa bilemiyrum
Cayimi dion? Sutle iciyorm bugun icmedmPartis bisey sorucam chai sen nasil yapiyon nasil yiyon bende aldimdi
Yimisaaaakmi ayyKizzz vallla dikkat ettim bugun ilactan sekerim dustugu icin tatli almak zorundaydim sekar hapi yuzunden ilaca basladim baslayali mahvolsum bugun1 saat yurudum ama nasil azimdan burnumdan geldi nefes alamiyordum.bidr yaglarim icee cividi cocuklar diyor anne yimsak yumşak olmusun diyor tartilmiyorum korkum
Sen boyle yersen zorrrKizz uyudunuzmu bayrama 78 olcam görün bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?