Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın gizlaa @ParteMoralll kizzzz niye verimicekmisimm 78 olacagimm gor sen bana ne banane bugun eksiyi görmüş biriyemmmm.chai tohumunu diyordum cayi varmi bilmiyorum kimi muhallebiye katiyor bide yogurda guya sen nasıl yapiyon diye mrak ettm.kizzz sirtimin yanlarin yaglarim cividi ne zaman sert olursa kilo alim ni zaman cividi kilo verimm sevinimm..

Hadi bakalimmmmmm goruceeeeez

Benm cay cnm tohum degl.

Selam kızlar..yine hastaneye geldim kv nin yanına..
@ParteMoralll kahvaltımı dediğin gibi yaptım..eve giderken tavuk alır fırında pişiririm..peki corba içiliyo mu..
Hasla firinda at firina suyundanda azcik ekle misssssss nar gibi kizarsn cnm.
Istersen bugday ekmegi al bir dilim olablr sikinti yok corba tavk corbasi olablr sehriyesz ben pek tuketmirom cnku bizimkiler diyettekiler kendine ozel tarhana falan kurutuolr oyuzden cok cnm cekerse iciorm yazin cok ihtiyac duymadm. Istersen cacik yap cnmm salata yap doymazsan
Cnm istersen ic corba icinde sehriye fln yoksa
kiz ince dilim felan degil valla yatim gogsun kemigi derisi alinmis dusun 1.5 gogus yemis oldummm
anladm cnm hc bsy olmaz bosuna kafani yormaaaaaa tavkdan bsy olmax.

olmus isteee 100 gr gitmis sadice bu sabahhhhh Cuma ya kadar tartilmicammm ohhh ossun bana sen gel 60 ol sonna ye 63 ollll pis bogazimdannn halanaa yiomm tokumm hala tikistiriomm yazihhlar ossun banaaa simdi 58 olmak vardidi bide yiye ice ama yohh illa yocam 2 ser 3er magnummm cikilat kunefe durum hamburger maharnaaaa patitis kizartmasi illahana yiyecemm bokk ben cok kizginim kendimeee 60ken nede guzeldi herseyyy nede şahaneydiiiiii

Hahhahshahaha kiz tavuktanmi oldu o tavguma suc atma hahahahahaah regl oldun bak gor nasl iniceksin kuzum uzulmeeee yeyim seni gelm opimmm uzulmee

Hahhahshahaha kiz tavuktanmi oldu o tavguma suc atma hahahahahaah regl oldun bak gor nasl iniceksin kuzum uzulmeeee yeyim seni gelm opimmm uzulmee
gel op vallaha bugun en kotu duzlerim diodum tartida ama olmadii olmadi olmadii..ossundjuu bi arkadaşaa çohhh sevindimm kendim gibi vallahaaa...bugun dikkate devam saat 3 gibi karabugday ve light ton baligi yicem sonrada bi kahve cakarim bitiririm gunu ALLAH'ın izniyle Cuma ya kadr tartilmicamki odemler si irimi bozmasinnn nasl karnim şiş anlatamammm kizz partik bnm kuafore gidem bakarim ben kizlara oynatirim ikisiniiiiiiiii ni dersinnnnnn

Tamam canım sağol..ayran yaparım yanına...

3erken cnm acikirsin halsiz olursun 4 bucuk fln iyi.. kuaforemi benmi
@ParteMoralll bende gitcekdimdiiii dio yaptirmadm hala 2 ay olduuuu bayrami bekliyim bari diom ama gidersense gelirimmmm
ayyyykizim tepemde bisey anladysam haha dudagima yapisio

Bende diorm bu kiz nirdeee kizimin uyumasini bekliormm isim yok camasr yerlestrcm. Kufte yogurcam sonra banyoya grcem aksam disari cikcam. Hayirli ossun tilifonun cnm
Saol ballışıımmm benimmmm ay bende annemgile geldim görümcem babaannesine gitti bende anamgilde keyif yapıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…