- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.201
Sen sus didim ben fitimSus didim
Eskişehir canımm esesimm benimOra nere kizzz sabah yagcak sandmmm gor gurluyodu sonra gitti valla
Ben istanbul cnnm :) esessss dimekEskişehir canımm esesimm benim
Sen fitsin ben fitisfitimmmSen sus didim ben fitim
Ne guzel miss gibi toprak kokmusturrrrr bayilirim yagmuraValla buralar gene yağmurlu sel bastı basacakkserinleid yağınca şükür gez gezz valla en güzeli canım
Hosgeldin fistikim nerelerdesinnnSlm kizlar dun yoğunluktan giremedimm...yaaa benim kilo takildi kaldi gram oynamiyorrr cok sinirim....bugunku menum sabah nesfit ara nescafe biraz once tavuk sote yapmistim ekmeksiz yarim tabak yedim ....ben yesilcay iciiim bir geliyim....hayirli olsunsekerpancari tlfnun....
Giz turşu yiyip yatmaSabah
Iki haslanmis yumurta
Iki fume
Domates,salata,zeytiinn
Cayyy
Aksam
10tane kadar kofte
malzemede ekmek yok
5tane salatalk tursusu
Yulaf ekmeklerim
Bir kasee yogurt
Biraz da domates
Iki.lt suu
Aksam disari cikicamm yurumus olurum
ay doydummmm cok sukurrrrrrr
Aksam cay kahve icerm yine
Bende çok severim toprak kokusunuNe guzel miss gibi toprak kokmusturrrrr bayilirim yagmura
Ayyyyy kendini nasil ovuyo gicijjjjSen fitsin ben fitisfitimmmdaha fazla vermemem lazim ayhhh aşiri zayıfım zati
yatmiomGiz turşu yiyip yatmaödem olacahhhh afiyet olaaa partiskookokokokommm
Hosgeldin deriz tatlimmmMerhaba 14. takım.
Yeni üye arayışınız varsa aranıza katılmak istiyorum. 29 yaşındayım. 165 boyunda, 72,5 kilodayım. Yarışmanın yabancısı değilim, aylarımı geçirmişliğim var, ne diyorsunuz? :)
Benim senin yediklerinde gözüm var lohmalirini sayacammmAyyyyy kendini nasil ovuyo gicijjjj
yatmiommakarnaya borege takmazsn tursuya takion hic bisey olmaz sen rqhat ol panpa cuma firtinalar kopucak
Valla bana taktin sennnnn paralarim seniiiiiBenim senin yediklerinde gözüm var lohmalirini sayacammm
Valla bana taktin sennnnn paralarim seniiiii
Ayy ne güzel açik açik detaylıca yazmışsın canim❣ izne ayrilan üye istedigi takimda başlayabiliyor zaten takimiza hosgeldin balim2-3 yıl kadar önce 5. takımda yarıştım, sanırım en az 5 ay kadar sürdü. Sonra takım dağıldığından dolayı kendi isteği ile ayrıldı notu ile ayrıldım. 1,5 yıl kadar önce de 13. takıma girmiştim. Ancak iş değişikliği nedeniyle mesaj yazmadığımdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Kısacası en son 388. etapta (14 KASIM - 21 KASIM 2014) 13. takımdan 78.7 kg ile "Geri dönmek üzere ayrıldı." notu ile ayrıldım.
2 gündür aslında başka bir takıma yazıyordum. Ama bugün kaptan bir yorumumu sert bulduğunu söyleyince ben de hiç ortamı germeden direkt ayrılayım dedim, şimdi size yazdım. :) Umarım burada hep beraber güzelce anlaşıp fazlalıkları veririz.
Mesajlarda çok aktifimdir, paylaşım sıkıntısı benden yana yaşamazsınız. :) 8 aydır fitness'a da gittiğim için beslenmeme de dikkat ediyorum. Rejim ve spor ikisi bir arada olunca da kilo verme konusunda sıkıntı olmuyor. :) Bu arada ismim Funda, İstanbul'danım.
Ayy ne güzel açik açik detaylıca yazmışsın canim❣ izne ayrilan üye istedigi takimda başlayabiliyor zaten takimiza hosgeldin balim❣memnun oldumm Fundacimmmm
tamam canisiii hallederikkkkk♡♡♡Bugun annemgildeyken listeleri hazirlayim yarin vaktim olmayabilirMoonlii kiiz sana atiyim ben giremezsem sen paylaşirsın ballikomm
hosgeldin canimmmmmMerhaba 14. takım.
Yeni üye arayışınız varsa aranıza katılmak istiyorum. 29 yaşındayım. 165 boyunda, 72,5 kilodayım. Yarışmanın yabancısı değilim, aylarımı geçirmişliğim var, ne diyorsunuz? :)
hosgeldin canimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?