Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin fistikim nerelerdesinnn afiyet olsun canim menün güzel

Giz turşu yiyip yatmaödem olacahhhh afiyet olaaa partiskookokokokommm

Hosgeldin deriz tatlimmm Ama yarişma gecmisin var mi anlat bakalim başka takimda yarıştın mi

2-3 yıl kadar önce 5. takımda yarıştım, sanırım en az 5 ay kadar sürdü. Sonra takım dağıldığından dolayı kendi isteği ile ayrıldı notu ile ayrıldım. 1,5 yıl kadar önce de 13. takıma girmiştim. Ancak iş değişikliği nedeniyle mesaj yazmadığımdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım. Kısacası en son 388. etapta (14 KASIM - 21 KASIM 2014) 13. takımdan 78.7 kg ile "Geri dönmek üzere ayrıldı." notu ile ayrıldım.

2 gündür aslında başka bir takıma yazıyordum. Ama bugün kaptan bir yorumumu sert bulduğunu söyleyince ben de hiç ortamı germeden direkt ayrılayım dedim, şimdi size yazdım. :) Umarım burada hep beraber güzelce anlaşıp fazlalıkları veririz.

Mesajlarda çok aktifimdir, paylaşım sıkıntısı benden yana yaşamazsınız. :) 8 aydır fitness'a da gittiğim için beslenmeme de dikkat ediyorum. Rejim ve spor ikisi bir arada olunca da kilo verme konusunda sıkıntı olmuyor. :) Bu arada ismim Funda, İstanbul'danım.

Ayy ne güzel açik açik detaylıca yazmışsın canim❣ izne ayrilan üye istedigi takimda başlayabiliyor zaten takimiza hosgeldin balim❣memnun oldumm Fundacimmmm

Ayy ne güzel açik açik detaylıca yazmışsın canim❣ izne ayrilan üye istedigi takimda başlayabiliyor zaten takimiza hosgeldin balim❣memnun oldumm Fundacimmmm

Hoş buldum. :) Benim aktif olduğum zamanlardan beri kurallarda epey değişiklikler oldu. İstediğim takımda direkt başlayabiliyorsam o da ayrı bir iyiymiş. Klasik 2 haftalık deneme süreniz falan vardır sanırım. Başka bilmem gereken şeyler var mı? İlk sayfayı okudum aslında ama aktif uygulanan kurallarda farklılık olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…