Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harikkasin bugün beybiii ahhh o çibiklar da girmese araya emzikli degilsin ki memen şişee desemniye yiyonal sana çibik

Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, bol peynir, iki dilim domates..
Akşam: haşlanmış tavuk göğüs, ayran, beş zeytin, iki çatal peynir..

sarraf rakibem ne ettinnn canim ben bu hafta listede olamicam gibi dikkat ediorum ama nedense olmuo gibime gelio 2 gunde 2 kilo veremiceme gore listeye giremicem canim cok mutsuzum
İyidir canım ben de bilmiyorum listeye girebilirmiyim hayırlısı artik..sen dikkat et canim yemene bende tabii..

Kizlar menü mm
Sabah 07:00 iki çatal piynir 3 zeytin iki salatalik
11:00 misir gevrek sutle kucuk bi kase
14:00 zerdacal zencefil yoğurt kuru
Aksama dogru acimdan oluyordum bi avuç içi yer fıstık
19:00 3-4 yk kuru fasulye bi yk piric pilav dalginlikla agzima girdi,tavuk sote yaptim çokça yiyemedim bulantidan bi avuc yas üzüm
2.5 saat gezdim 2.5 lt su

Menüm sabah kahvaltıdan önce 2 incir kahvaltı 1 yumurta kk peynir 1dilim ekmek ara iki incir 3 kuru erik öğlen 6 y k bamya salata ara dışarıdaydım 1 küçük kutu süt içtim 10 tane uzum normal boy büyük değildi aksam iki dilim ekmek 6 y k kuru fasulye 1 saat yürüyüş

İyi Akşamlar kizlar Nasılsıniz yorgun savaasciyim ben bu aralar adim yesim 35 yaşındayım on muhasebe satis temsilcisiyim Eskişehir liyim 103.6 kg 1.70 boyundayim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Harikkasin bugün beybiii ahhh o çibiklar da girmese araya emzikli degilsin ki memen şişee desemniye yiyonal sana çibik
ay cocukluumdan buyane cohh seveeim hem sade cibik hem piynirli baharatli hemide susamlii yanindada kayisi suyu bayilaram yaa naoim cocuklumdan kalma her sabh alirdm okula giderken is yerindeyken bileeeeeeee simdide kizima aliom disarda pek sevi elinde busey yesin ona verirkene attim bikactane belki 5 tane degildir cok kiriklardi kucuk oarcalar halinde oyle ortalama bisi yazdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…