- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.241
Harikkasin bugün beybiiiKizlar ben geldimmmmmmmmm menumu yazam beyim gelecekkk
sabah 1 yumurtali kepekli krep 1 domates 1 salatlik 3 dilim peynir sekersiz cay
ogle 4 cevizici 5 peynirli çıbık
en son 4te 1 cb karabugday ve light ton baligi 1 kasik yogurt
az once 1 cay vardagi light sut 2 ceviz ici cohh tatliyimmm bugundeeeeee
Birakma kiz sakinnnn kilo isi bitmeden izne gidince kilo aliniyo ama kilo verme bitince alinmiyo yani ben kendimde bunu gördümbu sefer 57 olana kadar hic birakmicam birakinca butun emekler çop oluo sil baştannnn
Kiz seen o kadar erken paylasiyon ki sohbet sayfalari arasinda kayboluyo menünSen bana yaptnmiama neyse guzellll menunnn
Not: cibiklar haric
Negeeennn hergun tartilmiyonmu ki cumayi beklinnn haa bize spruzz yapacagann:))))Cuma olsun yaaaaaaaa bir an once
İyidir canım ben de bilmiyorum listeye girebilirmiyim hayırlısı artik..sen dikkat et canim yemene bende tabii..sarraf rakibem ne ettinnn canim ben bu hafta listede olamicam gibi dikkat ediorum ama nedense olmuo gibime gelio 2 gunde 2 kilo veremiceme gore listeye giremicem canim cok mutsuzum
Pir bardaktan zarar gelmez benceBen sut ictigimde tok tutuyo ama kilo aldiriyomu onu merak ettim
Ayni boydaymışız senle canımEki Görüntüle 1868865 İyi Akşamlar kizlar Nasılsınizyorgun savaasciyim ben bu aralar adim yesim 35 yaşındayım on muhasebe satis temsilcisiyim Eskişehir liyim 103.6 kg 1.70 boyundayim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Her gun ama icersem zarari olurmu kiiiPir bardaktan zarar gelmez bence
ay cocukluumdan buyane cohh seveeim hem sade cibik hem piynirli baharatli hemide susamlii yanindada kayisi suyu bayilaram yaa naoim cocuklumdan kalma her sabh alirdm okula giderken is yerindeyken bileeeeeeee simdide kizima aliom disarda pek sevi elinde busey yesin ona verirkene attim bikactane belki 5 tane degildir cok kiriklardi kucuk oarcalar halinde oyle ortalama bisi yazdim:)Harikkasin bugün beybiiiahhh o çibiklar da girmese araya emzikli degilsin ki memen şişee desem niye yiyon al sana çibik
canim ben hergun iciyorum abartmadifin surece bi zarari olmaz ara ogun yerine tuketebilirsin yagsiz olmak kaydiyla♡Kizlar sut kilo yapiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?