Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menüm ;
Sabah ; 1 yumurta , 1 yeşil biber 3 zeytin bir dilim tahıllı ekmek ve çay
Öğlen : bi kase çorba, biraz meyhane pilavı, biraz etli fasulye ve üzüm ( yemeklerden bir kaç kaşık aldım sadece )
Arada bir Türk kahvesi içtim azıcıkta muz
Aksam ; yumurtalı yeşillik salata biraz kuru üzüm
Bi de kahve içtim tekrar yarın sınavım var :)

Anamgildeyim ya ondandir sağa noliyy bahalim
:)
Her yeni gelende yaziyom kilomu boyumu sıhıldın mı giiizzzzzzz
Ivit sihildim ben hikayemi yazarm sonra
Kiz seen o kadar erken paylasiyon ki sohbet sayfalari arasinda kayboluyo menün
Evet yaaaa dogru yorum yok bana
Negeeennn hergun tartilmiyonmu ki cumayi beklinnn haa bize spruzz yapacagann:))))
Evettt supruuuuuuuuuuzzzzz bende beklim ne olck tartiliom ama yinede merah
[

@ParteMoralll hee bikim cibiklar olmadi
ivitt

Kizzz@PareteMorall valla herkesten cohhh seninn kilonu mirahlandimm aayyy bi cuma olsaydi.bari sindi suylede cumaya nedar verecegini merahlanakk yahuuu:))((

Çahtırmaa bende bayilaramçok severemmm her türlüsünü

Afiyet olsun canikom aksamki üzüm olmasaymisdi keskemmmmm

Canim afiyet olsun aslinda vok degil yediklerin ama besin gruplari cok karisik bence kilo vermek istiyorsan bakliyati ve kuruyemisi bi sureligine hayatindan cikarmalisin canim..
kahvaltin doyurucu degil,gevrek cok gereksiz bence hem sut hem gevrek yag acisindan kalorili mesela yumurta yesen hatta 1 dilim tb ekmegi yesen inan bana daha tok olursun,yer fistigi cok yagli onun yerine cig badem veya cig findik tercih edebilirisin tabiki fistikta yararli yag barindiriyor ancak fıstık iste:)
aksam kuru fasulye pilav asla olmamali karbonhidrat ve yag agirlikli..tavuk sote hatika seçim tamamen yağsz bile yapabilirsin sadece tavugun kendi yagi yeterli olucaktir..operimmm♡

menun iyi canim pilav ve bakliyat sendede var ama senin kilom vok yok o yuzden ses etmiorum ama biraz daha hizli kilo vermk istiyosan onlar olmamalı aksamki hafif secim hosuma gittiii yarasin -olsun dokulsun♡♡♡

Kiz ayrildim sizi ozledim ugriyom oyle arada bir ne dioyn sut kilo yaparmi beni tok tituyo ikindi zamani icim
Yok yapmaz bir bardak sutten ne olcak.
Kizzz@PareteMorall valla herkesten cohhh seninn kilonu mirahlandimm aayyy bi cuma olsaydi.bari sindi suylede cumaya nedar verecegini merahlanakk yahuuu:))-)-)
Cokk abarttm dimi sanki 3kg vercem sen bana bakma hahaha
niiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…