Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii kizz buzlu kahve yapmak icin kayveyi sulandirip dondurdum buz kaplarinda ama cok sulu olmus sanirsammmm hic leziz olmadi
Ay ben öyle yapmiyorum kiz sütü buz kaliplarina koyuyorum donduruyorum sonra büyük bi bardağa bi tatli kaşığı kahve koyuyorum üstüne aziciiiik sicak su kahve çözülsün diye sonra bardagin yarisindan azina soguk süt koyuyorum kalanini soguk suyla tamamliyorum sonra da buz sütleri atiyorumm içine karıştırıyorum harikaaa oluyoooo

Afiyet olsun canimm❣

H
Hımmm ne güzel bi tarif sindi olsada icsem ama bogazim ağrıyor bugun hastayim bigun yapcam bu tarifi

@moon8187 senin kilonda bi olaydimmm ahhhhhhhh ahhhhhhhh verirsin ya bence iki hafta bi disin sıkk bahh.sendemi aniden verdin acep kilolari kanin vitaminin düşük olurda ondan istah acilmalarin olur dikkat ett. Bu kaa kiloyu veren 3-4 kiloyumu veremicekk

Bak ben ilk ay cok verdm ama kglarim kalici verdm eminm cunku cok saglkli beslenip verdim hc ac kalmadm

menun iyi canim pilav ve bakliyat sendede var ama senin kilom vok yok o yuzden ses etmiorum ama biraz daha hizli kilo vermk istiyosan onlar olmamalı aksamki hafif secim hosuma gittiii yarasin -olsun dokulsun♡♡♡
Okulda yemekhanede yediğim için çok seçemiyorum ama az yemeye çok dikkat ediyorum

TE="ParteMoralll, post: 47614617, member: 652595"]Bak ben ilk ay cok verdm ama kglarim kalici verdm eminm cunku cok saglkli beslenip verdim hc ac kalmadm[/QUOTE]
Maşallah canim yaa dukan diyeti yaptin verdin ama sindi uyguladigin da dukanmi karatay usulü mu gerci beslenme duzenin oturdukan sonra geriside gelir.bugun protein diyeti yapiyim dedim bir kilo yagziz tavik gogusu bisirdim bi catal bile banmadim bulantidan sadece uzum yemek istiyorum yemek bisirmek hic istemim ilacin etkileri yani ilac bitene kadar bu böyle devam edecek meyveye agirlik versem kilo alirmiyim acep fazlada yiyemem meyve yani

TE="ParteMoralll, post: 47614617, member: 652595"]Bak ben ilk ay cok verdm ama kglarim kalici verdm eminm cunku cok saglkli beslenip verdim hc ac kalmadm
Maşallah canim yaa dukan diyeti yaptin verdin ama sindi uyguladigin da dukanmi karatay usulü mu gerci beslenme duzenin oturdukan sonra geriside gelir.bugun protein diyeti yapiyim dedim bir kilo yagziz tavik gogusu bisirdim bi catal bile banmadim bulantidan sadece uzum yemek istiyorum yemek bisirmek hic istemim ilacin etkileri yani ilac bitene kadar bu böyle devam edecek meyveye agirlik versem kilo alirmiyim acep fazlada yiyemem meyve yani[/QUOTE]
Evet cnm ben kendimi cozdum nasil kg verdigimi biliyorm cok sukur. Insallahh hedefeeee daha var.
Cok meyve yeme cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…