- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.281
Ay ben öyle yapmiyorum kiz sütü buz kaliplarina koyuyorum donduruyorum sonra büyük bi bardağa bi tatli kaşığı kahve koyuyorum üstüne aziciiiik sicak su kahve çözülsün diye sonra bardagin yarisindan azina soguk süt koyuyorum kalanini soguk suyla tamamliyorum sonra da buz sütleri atiyorumm içine karıştırıyorum harikaaa oluyooooSekerPancarii kizz buzlu kahve yapmak icin kayveyi sulandirip dondurdum buz kaplarinda ama cok sulu olmus sanirsammmm hic leziz olmadi
Afiyet olsun canimm❣Bugünkü menüm ;
Sabah ; 1 yumurta , 1 yeşil biber 3 zeytin bir dilim tahıllı ekmek ve çay
Öğlen : bi kase çorba, biraz meyhane pilavı, biraz etli fasulye ve üzüm ( yemeklerden bir kaç kaşık aldım sadece )
Arada bir Türk kahvesi içtim azıcıkta muz
Aksam ; yumurtalı yeşillik salata biraz kuru üzüm
Bi de kahve içtim tekrar yarın sınavım var :)
Yokk keskeeeeee kiz uc kgKiz verin mi verin 3 kiloyu senden gorguyom :))))
Ooo kaaa disiplinlisin daaa sankim sok olacagimm cohh merahlandim giiii partis
o ilk aydi odemlerde vardi cnm ondannnn :/9 kiloyu bir ayda veren @ParteMoralll ayyyy nerdesinn sohhh olacagim kesinn
AhahahhhhLosteye giremicem diom kimse sess etmiooooooooo
Hımmm ne güzel bi tarif sindi olsada icsem ama bogazim ağrıyor bugun hastayim bigun yapcam bu tarifiAy ben öyle yapmiyorum kiz sütü buz kaliplarina koyuyorum donduruyorum sonra büyük bi bardağa bi tatli kaşığı kahve koyuyorum üstüne aziciiiik sicak su kahve çözülsün diye sonra bardagin yarisindan azina soguk süt koyuyorum kalanini soguk suyla tamamliyorum sonra da buz sütleri atiyorumm içine karıştırıyorum harikaaa oluyoooo
Yaz günü o kadar iyi geliyooo kiiz buzz gibiii yap içH
Hımmm ne güzel bi tarif sindi olsada icsem ama bogazim ağrıyor bugun hastayim bigun yapcam bu tarifi
Bak ben ilk ay cok verdm ama kglarim kalici verdm eminm cunku cok saglkli beslenip verdim hc ac kalmadm@moon8187 senin kilonda bi olaydimmm ahhhhhhhh ahhhhhhhh verirsin ya bence iki hafta bi disin sıkk bahh.sendemi aniden verdin acep kilolari kanin vitaminin düşük olurda ondan istah acilmalarin olur dikkat ett. Bu kaa kiloyu veren 3-4 kiloyumu veremicekk
Turk kahvemi nest kahvemi katiyorsun gercekten bi denicem ailecek hastayik bi iyilesimm hemenn Hımmm
Okulda yemekhanede yediğim için çok seçemiyorum ama az yemeye çok dikkat ediyorummenun iyi canim pilav ve bakliyat sendede var ama senin kilom vok yok o yuzden ses etmiorum ama biraz daha hizli kilo vermk istiyosan onlar olmamalı aksamki hafif secim hosuma gittiii yarasin -olsun dokulsun♡♡♡
Ne guluyon giii nivaa himmm işte olsada icsekk hupurttt hupurttttt ictim baaagg :))ParteMoralll .!.:himmmm miş sen eksik kal
Maşallah canim yaa dukan diyeti yaptin verdin ama sindi uyguladigin da dukanmi karatay usulü mu gerci beslenme duzenin oturdukan sonra geriside gelir.bugun protein diyeti yapiyim dedim bir kilo yagziz tavik gogusu bisirdim bi catal bile banmadim bulantidan sadece uzum yemek istiyorum yemek bisirmek hic istemim ilacin etkileri yani ilac bitene kadar bu böyle devam edecek meyveye agirlik versem kilo alirmiyim acep fazlada yiyemem meyve yani[/QUOTE]TE="ParteMoralll, post: 47614617, member: 652595"]Bak ben ilk ay cok verdm ama kglarim kalici verdm eminm cunku cok saglkli beslenip verdim hc ac kalmadm
CatlakNe guluyon giii nivaa himmm işte olsada icsekk hupurttt hupurttttt ictim baaagg :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?