- 30 Mayıs 2016
- 143
- 237
- 18
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.301
canim bende ilk basladigimda bu kilolarda olan arkadaslara oyle diodum seni cok iyi anliorum yaniii♡♡ bende yaklasik 5-6 ayda verdim 20 kilomu sonra razamaznda ve bayramda 3.5 kilo aldim simdi onlari vermeye calisiyorum canim...demrim dusuk kolestrolum yuksek haftaya dr.a gidicem bende ama cok takinti yaptim once su 3 kiloyu gindericemmMoonlii senin kilonda bi olaydimmm ahhhhhhhh ahhhhhhhh verirsin ya bence iki hafta bi disin sıkk bahh.sendemi aniden verdin acep kilolari kanin vitaminin düşük olurda ondan istah acilmalarin olur dikkat ett. Bu kaa kiloyu veren 3-4 kiloyumu veremicekk
kizi uyuturkn ben uyuya kalmisim kiz acep kendisi ne zamn yatti
ayyyy canim cok sevindim bi ben giremedim o eksiyi bu hafta cok dikkat ettim ama giden bugune kadar 500 gr reglim bendeGünaydın kızlar musmutlu sabahlar diliyorumbu sabah cok mutluyum dayanamadim tartildim regl olmama ragmen müthiş eksi gördüm.
kizz bende tartilcam yarin ama hic supruz yok canimmm maalesef ben onceden haftada en az 1.5 kg verridim simdi 300 500 gr.gobek atiommmAynene yaaa kizzz mooonn sendende supruz beklim simdi reglisin haftaya var yaaa ohaa olcez
Valla bende soktayim normalde hep aeti giderdim canim şükür eksiliyim ilk defa regldeayyyy canim cok sevindim bi ben giremedim o eksiyi bu hafta cok dikkat ettim ama giden bugune kadar 500 gr reglim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?