- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.341
Bebeummmm napion sana sarilmak istedm bir anNescafe katiyorum tatlis
Film izledik bacilarimlan sonra uyudum gizz
Ayy tatlimm benimmmm gel sarilakkkkkkkkBebeummmm napion sana sarilmak istedm bir an
Yaa üzme canımm kendini yarın ola hayrolaa belki şişsindir bugünn sana kocamann bir maşallahhh diyimm nazar değmesinnBenim morele sifir sifir sifirbugun vermemsm cnku cok sinirliyum nazar degdirdiniz bidhaa soylemicem kimseyeeee
Afiyet olsun tatlikommMenüm
Sabah menemen kk peynir 2 zeytin bol yeşillikli salata 2 k kayısı 1 avuç fındık
Akşam mercimek çorbası 1 patlıcan 1 biber dolması yoğurtlu biber salatası
Bugün sporumuda yaptııım
25 dk Leslie 30 alt karın egzersizi
Nolduu sana gül yüzlüm
Yaaa partem kilo koçumm benimm lütfen üzülmeee bak ben senin sıkıştırmanla gidiyorum vallaa
Ay hemen modum dustuuYaa üzme canımm kendini yarın ola hayrolaa belki şişsindir bugünn sana kocamann bir maşallahhh diyimm nazar değmesinn
Yiiihhuuuuuu süperrr süperrrrGünaydın kızlar musmutlu sabahlar diliyorumbu sabah cok mutluyum dayanamadim tartildim regl olmama ragmen müthiş eksi gördüm.
Yaaa stress yapma kiizzz giderrr sen az yimeye devamm63.1 ciktim bugun yarinda 200 gr versem 62.9 hala 3 kilom kalio ya kafayi yicem cabuk geldin cabuk gitsene yaa malmısınnnnnnnnn
Ayy tatlimm benimmmm gel sarilakkkkkkkk
Kg vermemisim bugunNolduu sana gül yüzlüm
sen mirak etme ben senin menulerine bakiorm hep elestiriom kendi kendime dokunmuom ama baya duzeldiiiiYaaa partem kilo koçumm benimm lütfen üzülmeee bak ben senin sıkıştırmanla gidiyorum vallaa
Farkeder tabiki kizzzz üzülme sen artik ama lütfenreglim bitince farkedermi acaba yaaaa
Ayy buna mi üzülüyosun deliiiiii valla tohatlicammm sini
Kg vermemisim bugun
sen mirak etme ben senin menulerine bakiorm hep elestiriom kendi kendime dokunmuom ama baya duzeldiiii
Ayy buna mi üzülüyosun deliiiiii valla tohatlicammm siniossun nolcak yarin gider
Sağolasınn canımmm valla bende şoktayımYiiihhuuuuuu süperrr süperrrr
Sağolasınn partemm valla tam bugday da bayağı etkili olduu bencee
Kg vermemisim bugun
sen mirak etme ben senin menulerine bakiorm hep elestiriom kendi kendime dokunmuom ama baya duzeldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?