Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar..birazdan yürüyüşe çıkıcam bi bakayım dedim buraya..
DelyDoly canım süpersin regl bitince daha da - olacaksın..ben de eksideyim ama listeye giremem heralde..
Sağolasın canımm ayyy bende onu düşündüm bundanda daha eksii olursaa süperrr tatlımm yaaa resmen ben uçarım artık Canım ne güzell ekside olman kaç hafta olduki başlayalıı

Aayy @ParteMoralll kizz ruyanda goryn bize sinirleniyon kaldiki sen makinamisin hergün yag yakican dünyada sisko olmazdik:))) ben sana hezaman maşallah diyenlerdenim giii gozum niyyy degmez valll tuh bin kere maşallah yarin eksi cikarsin inşallah♡♥♡

Merhaba 14. Takım:)
Cuma zayıflama listesine geçen hafta başka bir grupla başladım. Ama grupla fikren pek uyuşamadık. Eğer grubunuzda yeni üye arayışı varsa aranıza katılmak isterim:)
Boyum 1.58, geçen hafta başladığım diyet neticesinde 66.9'dan bu sabah itibarıyla 65.9 kiloya indim. 25 yaşıma bu Cumartesi giricem. Bekarım, Ankara'da yaşıyorum, hem çalışıyorum, hem yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Bu aralar İspanyolca öğrenmeye başladım. Takip ettiğim belli bir diyet yok, kendimce kalorisi düşük yiyeceklerle doğru saatlerde beslenmeye çalışıyorum.
Günlük mesaj konusunda çok yoğun olmadığım zamanlar dışında aktif olurum.

Sağolasın canımm ayyy bende onu düşündüm bundanda daha eksii olursaa süperrr tatlımm yaaa resmen ben uçarım artık Canım ne güzell ekside olman kaç hafta olduki başlayalıı
Ben kasım ayından beri buradayim canım..95 le başladım şuan 79.6 yım..bi ara izne çıktim kilo aldım malesef..1.5 kilo daha verirsem listedeyim..

Kız parte noollduu..üzülme yaa yarin ola hayrola kilo verdin belki ne biliyon
Verdim kizz zaten bazi gunler inmeyince hemen sinirleniyorum simardim ondan
hahahah ruyamda resmen tartida rakam gordum psikopata bagladm . Efferin bana hep masallah de hep
Sen yarin eksi degilsen benden yiyecegin tohati dusun

Verdim kizz zaten bazi gunler inmeyince hemen sinirleniyorum simardim ondan
hahahah ruyamda resmen tartida rakam gordum psikopata bagladm . Efferin bana hep masallah de hep
Sen yarin eksi degilsen benden yiyecegin tohati dusun
Eenemmm haydii yırttım ben desene partemm tokat yohh banaa

Ben şok

Geri aldim lafimi ben şok degil
çohhhhh isabetli bi cayış olmuş tepriklerrrr naoacahtimm elbette uyuyacahtımmmmmm işteyken müdürümün uyandirdigi olmustr beni şakaaa degil gercek buuuuuuu bi ara oglen falan yemkten gelir heoimiz uyurduk girsen departmanda çıt yokkk hele Ramazanda hep uyurduk departmancakkkk bu tasarimcilar ruyalaronda trendleri goruolar heralde die kıskanırdılar

Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcimiz Moonlii el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”

Ahahahhh deliii uykucuu kıssss seniii

Çok teşekkür ettim. Umarım mezun olduğum günü görürüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…