Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne kadar güzel kilo vermişsin. :) 50'ye dayanmak da ayrı bir azim olsa gerek, spor yaptın mı hiç? Yoksa sadece rejimle mi?
Saol canimm ben diyetle verdim kalori sayarak ve aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek verdim ama yavas yavas 1 seneyi buldu vermem diyet bitince spora ağırlık verdim ama suan yatili misafirim oldugu için spora yapmaya ara verdim seviyorum spor yapmayi

Spor olarak sen ne yapıyorsun şekercim

Afiyet olsun tatlikom menün güzel ama akşam ki ekmek olmamaliydi hem aksam icin iki dilim ekmek fazla hemde kuru fasulye zaten tok tutar yimee ekmek yimeee

Spor olarak sen ne yapıyorsun şekercim
Ben aslinda tempolu sporlar cok seviyorum jillan yaptim p90x yaptim insanty max30 yaptim bunlar yüksek tempolu 30 dklik sporlar ama hepsinde sakatladimm kendimi bileklerimi şimdi kendi belirledigim spor hareketlerini yapiyorum squat çesitleri mekik bacak hareketleri kalca hareketleri bunlardan karışık yapiyorum iste benimkisi sıkılaşmak formda kalmak için

Seni de tebrik ederim canimmm ayy ne guzel cuma gelmeden güzel eksi haberleri geldii
Günaydın ve tebrikler. :) İçime mi doğmuş nedir, bu sabah ben de tartıldım ve sizler gibi güzel bir sonuç gördüm. :) Pazartesi 72,5 tim, ama artık net sonucu yarın yazarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…