- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.361
Olmazmi cnmmmm gecen haftadan daha cok verdin eminim.Sağolasınn partemm valla tam bugday da bayağı etkili olduu bencee
Ayyy ne güzel haberler var bugünGünaydın kızlar tartıldım ben sokcok mutluyum
Ben şok
Geri aldim lafimi ben şok degiluyuyommmm•••
Saol bebikimAyyy ne güzel haberler var bugüntebrikler gırıggaleliii
Saol canimm ben diyetle verdim kalori sayarak ve aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek verdim ama yavas yavas 1 seneyi buldu vermemNe kadar güzel kilo vermişsin. :) 50'ye dayanmak da ayrı bir azim olsa gerek, spor yaptın mı hiç? Yoksa sadece rejimle mi?
Ayyy görmedim miio kizzzz hemen gecmise dönüp bakıyım bebikomSaol bebikim ama menüye bisey demedin herkese yazdın biseyler beni görmedin
Spor olarak sen ne yapıyorsun şekercimSaol canimm ben diyetle verdim kalori sayarak ve aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek verdim ama yavas yavas 1 seneyi buldu vermemdiyet bitince spora ağırlık verdim ama suan yatili misafirim oldugu için spora yapmaya ara verdim seviyorum spor yapmayi
Afiyet olsun tatlikom menün güzel ama akşam ki ekmek olmamaliydi hem aksam icin iki dilim ekmek fazla hemde kuru fasulye zaten tok tutar yimee ekmek yimeeeMenüm sabah kahvaltıdan önce 2 incir kahvaltı 1 yumurta kk peynir 1dilim ekmek ara iki incir 3 kuru erik öğlen 6 y k bamya salata ara dışarıdaydım 1 küçük kutu süt içtim 10 tane uzum normal boy büyük değildi aksam iki dilim ekmek 6 y k kuru fasulye 1 saat yürüyüş
Tamam canımAfiyet olsun tatlikom menün güzel ama akşam ki ekmek olmamaliydi hem aksam icin iki dilim ekmek fazla hemde kuru fasulye zaten tok tutar yimee ekmek yimeee
Ben aslinda tempolu sporlar cok seviyorum jillan yaptim p90x yaptim insanty max30 yaptim bunlar yüksek tempolu 30 dklik sporlar ama hepsinde sakatladimm kendimi bileklerimiSpor olarak sen ne yapıyorsun şekercim
Tamam kuzum aksam ekmegi kes yemeklerinden kesme bebise boll süt olsunTamam canımemziriyorum birazda o yüzden arada oyle oluyor ama sporda yapıyorum yine ihmal etmiyorum
Bende heycanla okumaya devem ediyodum uyku ne zaman girecek araya diyeAhanda uyku ne zaman gelecek diyordmmm maşallah bugün sen harbi erkencisin kız
Günaydın ve tebrikler. :) İçime mi doğmuş nedir, bu sabah ben de tartıldım ve sizler gibi güzel bir sonuç gördüm. :) Pazartesi 72,5 tim, ama artık net sonucu yarın yazarım. :)
İyyiz tatlim sen nasilsin❣Slm kizlar nasilsiniz okuyorum menulerinizi gayetviyisiniz bol kilo vermeler size ben aranizdan ayrildim ama daha giriyom sizi takip ediyorum
Seni öpeceeeyimmmBenim morele sifir sifir sifirbugun vermemsm cnku cok sinirliyum nazar degdirdiniz bidhaa soylemicem kimseyeeee
AhahahahhhBuuuguuuun cokkkk sinirliyim herkesleeeeee akilli olsun kacamaaaaak yapaniii paralarimayaginizi denk alinnnn
Gız deliğdin senAy hemen modum dustuuruyamda bile tartiya ciktim iyice sapitttim
Süperr kiizz yarina listede herkes ekside olacak insallahSağolasınn canımmm valla bende şoktayım
Aynennn canımmmOlmazmi cnmmmm gecen haftadan daha cok verdin eminim.
Seni öpeceeeyimmmüzülme kuzum yaaa yarin vermiş olursun
Hahahahahah sagol kalsinnAhahahahhhama bah bende senin menüyü incik cinkik eleştirecem yarin cuma ayagini denk al
Gız deliğdin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?