- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.401
Valla pimi çekilmeye hazır bombaa gibiii yandık vallahhNassın
Hoşgeldin canım aramızaHerkese Merhaba,
Kilom bu hafta itibarıyla 65.9
boy: 1.57
Ankara'da yaşıyorum. Çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum.
Şimdilik bu kadar yeterli sanırım:)
Idare eder seeen geldimi gorumcenNassın
Niye oyle didinValla pimi çekilmeye hazır bombaa gibiii yandık vallahh
Hahahahahah bugun ekmek makarna pilav borek hc bsy yemeeee catalin kacmasinValla sindinden herkesi tebrik edimm kilo verenler size diyim eeee yarina supruzzz kalmadi ee bir isim daha dicemmmde tohatt yirim diye gorguyomm :))).artik mirahimda gecti hıhhh
Sana nolduuuuuuuuu kime ne yaptii soyle tohatlarmmm bennnnn onuYiter laa tohatlicaķsan tohatlaa ne sakindirip duruyon ellimi kaldirdim beklimm:))) valla bugun birini tohatliyasin var tohatla beni izin verimmmmm parte saaa diyom kizzz zati can sikici bi gun oldu benimm tohattlaaa
Enemmm ahandaa pimii çektimm galibaa yetişş @SekerPancari71Niye oyle didinsen onu baaami didin hi soyle bakalim
Hahahahahah bugun ekmek makarna pilav borek hc bsy yemeeee catalin kacmasin
Gecen pilava catalin kacmismis gordum
Uzunn zamann oldu yemeyelii tadını unuttum vallahReklamda doritosa bakiiiom o bana bakkiii
Bizde de lays ve doritos var
Magnumlarida 10.kattan atsammi cocuklar bayram eder
Yoooook dhaa degil ben yarin son eksimi gormezsem coook kotu seleee olucak buralarda
Yaa sen valla ömürsün maşallah sanaa
Ben yedimmm hiiiic utanmiormmm ramazanda hepsinden yimisimdir yalan yoook hele tatildeee yazsam gozlern biyle oluuUzunn zamann oldu yemeyelii tadını unuttum vallah
Ama dusunn ocaaak subatt mart nisan mayis agzima surmedim. Taaaa ki Mayis 23 tatile ciktim haziran ramazan derkenUzunn zamann oldu yemeyelii tadını unuttum vallah
Enemmm desenee yarın büyükk günn vermişsindirr kız bencee kilo sanmıyorum sen gibi iradeli biri veremesin.Yoooook dhaa degil ben yarin son eksimi gormezsem coook kotu seleee olucak buralarda
banami didin
Valla bende rahat 3-4 ay olduu yemeyeli acayip de severim hahha yoğurtlu sos bilem yapıyordumAma dusunn ocaaak subatt mart nisan mayis agzima surmedim. Taaaa ki Mayis 23 tatile ciktim haziran ramazan derkenallahtan kg almadm yaaa iki ay mola verdimmm anliyacagnnnnn
Haydii bakalım hayırlısı tatlımmmKıxlar an itibariyle yeni hedefim 557 kilo daha vermeye karat verdim anca boyle.koruyabilirim sanirim zati 55 olsam siz beni 57 bilin 3 alir 1 verir oyle yuvarlanirim kendi kendimeeeee ekim falan gibi olsam keske sıkı diyete devam açlığın sonu selamettir bacılarrrrr
Yarin gorucemmmm cnmmmmmmmEnemmm desenee yarın büyükk günn vermişsindirr kız bencee kilo sanmıyorum sen gibi iradeli biri veremesin.
ayyyyy dimi accuk daha veremde yirim yani nolmusValla bende rahat 3-4 ay olduu yemeyeli acayip de severim hahha yoğurtlu sos bilem yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?