- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #16.041
benim bazen ters tarafıma denk geliyor da öyle saçmalıyorum zaten demin onalrı yazarken de sinirliydim kaydirigubbakcemilekaptan:teytey: iste bu ya supersin!!!!!!!!!! koy kuralari baska caresi yok ..... siyahim gelmis hosgelmis insallah sagligina kavusursun gel arada paylasim guzel oluyordu seninle ........domi hak etmiyom falan deme baska sansin yok seni citir olasiya dek birakmiycaz haberin olsunklava:haydi kizlar ya haftaya tekrar 3 lerde olalim varmisiniz!!!!!!!!!! 14 takim efsanesi tekrar baslasin ay birde hursultan gelmis bi ceeeeeeeeeee demis kacmis olmadi bak paylasimda bulunmayan disaklifiye olacak ona gore evde pc var dedin hala yoksun .....
biz zaten bi dönem de birlikte paylaşım yapmıştık da uzun zamandır yapılmıyordu ben onalrı çok seviyorum zaten opuyorumnanaktanaynalar arkadaslar 2 takimin kizlari bizimle paylaismda bulunmak istiyorlar lutfen duyarli olalim bir birimize yardimci olalaim paylasimlar artsin 2 takimin kizlarida cok seker sizde cok seveceksiniz eminim
hmm burda mıydık acaba görmemişim kaydirigubbakcemile3ayyyyyyyyyy herkes burda aynalar domi hirayopuyorumnanaktan
ayyyyyyyyy niye kimse yazmiyo ya huhuhu sicak cay var gelin hadi !!!!!!
:mymeka: az once gelseydin konusurduk iste :1hug:kendimi yalnız hissediyorum :çok üzgünüm:
YOKLAMA
aynalar
domination
eylülce +
nazco
hürsultan
usarem
hiray
evet yarın gelen herkes kendinden önceki yoklamayı kopyalayıp kendinede artı koyup yapıştırsın hadi bakem iş başına :lepi:
ben simdikten yapayim isimi garantiye alayim:roflol:[/B]
YOKLAMA
aynalar +
domination
eylülce +
nazco +
hürsultan
usarem
hiray
kızlar az önce telefon geldi misafirlerim geliyormuş şehir dışından ve yatılı akıllılar yola çıkarken haber veriyolar hemen eve gitmem lazım ev dandini yatakları bile açık bırakıp çıkmıştım evden yemek de yok onlar iki saat sonra burdalar şimdi eve gidip herşeyi halletmem lazım hemde iki saat için de ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy acayip panik oldum ben kaçıyorum
lülülülülülülülülülülülülülülülülülüolmaz gece yoklamalarını kabul etmiyoruz gündüz olacak delikafadulden
ben kommduum 2. takımdan bendeniz Handemi arkadaşlar sanırım artık sizinlede paylaşım yapıcız henüz tam kesin ve net olmamakla beraber ben şimdiden girip kendimi tanıtim dedim
ben 27 yaşındayım evliyim 9 yaşında bi kızım ve 1.5 yaşında bi oğlum var malum oğlumun doğumundan sonraki kilolarla uğraşmakdayım 69 kiloya çakılıp kalmış vaziyetteyim hedefim şimdilik 64 kilo aaah aah
40 beden olsam bana yeter kızlar artık öle işte
ha bu arada domiation ve eylülce bacılarım bizi yanlız bırakmadığınız için 2. takım adına sizlere çok teşekkür etmek istiyorum özellikle şu son günlerde sancılı bi dönem geçiriyoruz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu etti
dediğim gibi sancılı bi dönem ama atlatıcaz eminim
diğer arkadaşların adını bilmiyorum hepinizle tanışmaya can atıyorum
iyi geceler
evett yalnız alıntı yapıp artı koyun ama QOUTE yazılarını silmeyi unutmayınn yoksa biri alıntı yaptığında çıkmazz zemuszemusYOKLAMA
aynalar
domination
eylülce
nazco
hürsultan
usarem
hiray
evet yarın gelen herkes kendinden önceki yoklamayı kopyalayıp kendinede artı koyup yapıştırsın hadi bakem iş başına :lepi:
quoteleri silinnn kötükedihüso:mymeka: az once gelseydin konusurduk iste :1hug:
ben simdikten yapayim isimi garantiye alayim:roflol:
hoşgeldinnnn opuyorumnanaktanben kommduum 2. takımdan bendeniz Handemi arkadaşlar sanırım artık sizinlede paylaşım yapıcız henüz tam kesin ve net olmamakla beraber ben şimdiden girip kendimi tanıtim dedim
ben 27 yaşındayım evliyim 9 yaşında bi kızım ve 1.5 yaşında bi oğlum var malum oğlumun doğumundan sonraki kilolarla uğraşmakdayım 69 kiloya çakılıp kalmış vaziyetteyim hedefim şimdilik 64 kilo aaah aah
40 beden olsam bana yeter kızlar artık öle işte
ha bu arada domiation ve eylülce bacılarım bizi yanlız bırakmadığınız için 2. takım adına sizlere çok teşekkür etmek istiyorum özellikle şu son günlerde sancılı bi dönem geçiriyoruz sizleri yanımızda görmek bizi çok mutlu etti
dediğim gibi sancılı bi dönem ama atlatıcaz eminim
diğer arkadaşların adını bilmiyorum hepinizle tanışmaya can atıyorum
iyi geceler
YOKLAMA
aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan
usarem
hiray
işte böyleee :hulya:
aynalar +
domination +
eylülce +
nazco +
hürsultan
usarem
hiray +
işte böyleee
selam kızlar bu gün bütün gün dışardaydık oğluşumun kursu vardı
fazla bişey yiyemedim haliyle atıştırdım bişeyler oğlanı doyurdum dışarda ben bişey yemeden çıkabildim aferin bana
kızlar yarında alışverişe gidicez akşama ütüm var uğramaya çalışırım
öpüyorum sizleri
:mymeka: ne kiziyon yapamadim iste alalalal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?