- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #160.481
Bende iyyim canm tsk edrimİyyiz tatlim sen nasilsin❣
Benim diyetteee miktar sinirsiz :)Miktarlar belli olmasa da sakıncalı bir şey göremedim. :)
Yarın telafi ederim.
Güle güle giy.
Aaaa gordunmu yaradi cnmmmmmmm odemn de varmis demekkiiii ayy cok sevndmmmmİki günde olan..valla ben de şaşırdım..sana veSekerPancarii na çookk teşekkür ederim canım..
Sağol tatlımAaaa gordunmu yaradi cnmmmmmmm odemn de varmis demekkiiii ayy cok sevndmmmm
Merhaba cnm ben aranıza yeni katıldım.Selam kızlar..menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, peynir, beş zeytin, domates..
Akşam: bir tavuk göğüs, bir kase yoğurt, yedi zeytin..
İki saat yürüyüş yapıldı, su iki litre okdu daha da içerim .
Hoşgeldin canım :)Merhaba cnm ben aranıza yeni katıldım.
Menünü beğendim ama ara öğün eksik geldi, bir de biraz karbonhidrat enerji açısından faydalı olabilirdi. ben ara öğün yapmayınca daha çok yiyenlerdenim, kendimce değerlendirdim yani. Yoksa herkesin diyeti kendine özgü
İki günde olan..valla ben de şaşırdım..sana veSekerPancarii na çookk teşekkür ederim canım..
Merhabalar, ilk menümü vereyim
Kahvaltı işe geç kaldığım için yapamadım.
Öğlen yemeğinide yoğunluktan çekmecemdeki special k fesleğenli ile saat 14:00 gibi geçiştirdim.
Akşam 20:00 yarım tabak kıymalı, minik patatesli bamya
Yarım tabak semiz yemeği yağsız
1 kase cavık
Çok çok az lavaş ekmeği
Su 3 lt
3 bardak güllü yeşil çay
Spor yarım saat işe yürüme, yarım saat dönüş, sabah 75 ip atlama, 100 duvarla top oynama, 4 kat merdiveni iki kere çıkıp inme
Eki Görüntüle 1869213 İyi Akşamlar kizlar
Ayy benim de bir Eylül alışverişi hayalim var, bir dört kilo versem kendime ödül olarak o kıyafet alışverişi coşkusunu yaşatacağım :))Teşekkür ederim. :) Bayağı indirime girmiş, sonbaharlık bile aldım yahu.Uzun süredir alışveriş yapmıyordum. Bir de 6-7 ay önce 82 kiloydum, ondan coştum herhalde. :) Mavi'ye de girdim de beğenemedim yahu.
Elma dilim patates hariç ii bir menü olmuş cnm. Onuda biraz gece sporuyla eritebilirsin sanki :))Bugünkü menüm:
Sabah: 2 yumurta, 2 kk peynir, 200 ml süt, 2 yk yulaf ezmesi
Ara: 1 protein bar
Akşamüstü: 2 küçük tavuk pirzola, 3-4 elma dilim patates
Ara diyelim: 1 su bardağı dondurma (ama light)
Akşam: 1 su bardağı yoğurt
2 lt su.
Avm gezmesini spordan sayarsanız bir de o var.
Dukana göre gayet başarılı bence.Menumu gec yazdim bugun
Sabah
Iki haslanmis yumurta
Peynir, ikifume
Domates zeytin
Cay
Aksam
Tavuk firinda
Yulafciklarim
Domates
Iki lt su
Karatay cahili olarak yorum yaptım kusura bakmaHoşgeldin canım :)
Ben karatay diyeti yapıyorum onda ara öğün yok..kilom duraksamadaydi iki gün protein diyeti yaptım menüm ondan böyle..karatayda daha fazla çeşit yiyorum ama iki öğün...
Karatay cahili olarak yorum yaptım kusura bakmaöyleyse karatay konusunda aydınlanırım ben de
Yok canım öyle şey olur mu :) birbirimizden çok şey öğrenicez burada..
Ayy benim de bir Eylül alışverişi hayalim var, bir dört kilo versem kendime ödül olarak o kıyafet alışverişi coşkusunu yaşatacağım :))
Elma dilim patates hariç ii bir menü olmuş cnm. Onuda biraz gece sporuyla eritebilirsin sanki :))
Valla bizde geçmiş olsun misafirleri var canim ara ara bakıyorum.Bu haftaa hepp yorgun hepp yorgunn ne agladim.beeeNerdesnzz babyllrrr
Yarin cumaaaaa
Iyimi annen nasl olduuu..Valla bizde geçmiş olsun misafirleri var canim ara ara bakıyorum.Bu haftaa hepp yorgun hepp yorgunn ne agladim.beee
Yok kiz ben degilimmHahahaAy öldürücen milleti kız. Yalnız aynı boydayız, demek ki benim de 50'ye düşmem gerek. Gerçi ben bu fotodakini sensin diye varsayıyorum ama sensin di mi :)
Yok kiz ben degilimmben bu kizdan daha zayifimm sondjradeluxe diye bir hatun bu
Arkadaşlar bugün iyi bir dayağı hakettim. Lütfen bana ceza verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?